SoundIdentity: tu vad ca o tii tot pe a ta. im primul rand tu m-ai luat peste picior, nu eu pe tine. eu nu ti-am comentat tie masina. a dat un rezultat bun raportat la ce se scoate in Romania la DB DRAG. Eu am raspuns la topicul lui zozo care se lauda ca taie ca face ca spanzura ca doboara recorduri si pana la urma a facut un part. Tu ai sarit in discutie cu gura mare tratandu-ma ca pe un putoi care vede pt prima data un difuzor de bas. Sunt de ceva timp in domeniul car audio si de mult mai mult timp in audio de casa. Am trait cu un audiofil inrait in casa iar inainte de a "bate mingea prin parc" ma jucam cu maguri Revox si Teac.
Rezultate bune ???? iti spun eu ce mi se pare mie un rezultat bun. In SUA cu doua difuri de 12" (nu cu o marca consacrata in SPL) de 300w rms cu un amplificator de 1600w rms cu o singura baterie, intr-un SUV non wall se scoate 154db. Aia e performanta. La zozo prima problema a fost strict de montaj(nu ca MNC-ul l-ar fi ajutat foarte mult), iar a doua de amplificare. Eu am auzit masina aia la Oradea sau mai bine zis am mirosit-o ca putea a ars de la o posta si nu cred ca din cauza puterii ci din contra, din lipsa de putere. Sa fim seriosi, 8 dif de 12" cu wall intr-o ascutitoare de masina, 144db???? rusinos.
Ti se pare un lucru de laudat sa arzi difuzoare pe banda rulanta??? trebuie sa sti sa le combini in asa fel incat sa nu cedeze. un difuzor poti sa-l arzi foarte usor dand in el cu jumate din puterea lui decat daca ai da cu dublu puterii lui. zozo le arde pt ca nu stie sa dea in ele si asta am vazut-o cu ochii mei la Oradea.
Referitor la Polo de care zici tu, daca e cel care a fost la Oradea.....

, eu zic sa mai asculti si alte masini de SQ din tara si dupa sa faci afirmatii in materie de SQ.
Referitor la "bei io sunt ala de pe net si eu sunt in domeniu de muzica si sa ne mai cunoastem sa ne criticam live nu pe scrise si wati ascunselea", nu am nimic de impartit cu nimeni dar vad ca au altii de impartit cu mine tinand cont ca tu te-ai bagat in acesta discutie fara sa te fi criticat nimeni.
Sper ca am clarificat acest conflict si pe viitor nu te mai amesteca daca nu esti implicat.
Poate o sa avem posibilitatea sa ne cunoastem personal dar pana una alta m-ai jignit fara sa ma cunosti si fara sa te fi deranjat cu ceva.