ar99bmw ai plecat \"repede\" in toate sensurile cuvantului...m-am chinuit o ora sa dam jos arsurile lasate in hala de gumele tale din seara aia...bine ca au iesit pana la urma...si cand ai plecat...de ce dreaq ti-ai lasat gumele pe Borsului ???ca vreo 50 de m tot cu burn-out ai dat...:P
AR-99-BMW a fost una dintre cele mai spectaculoase prezente de la show... ma mir ca nu e \"pe podium\"
felicitari posesorului!
din pacate n-am vazut burnout-ul cand a plecat, dar l-am prins la intrarea in horadea deh... Alfa powah
unele lucruri nu sunt totdeauna apreciate dar tu nu aici stii sa demonstrezi ca noi ci pe asfalt dupa cate aud ce se zice de tine!!!nu fii trist ca vine si vremurile bune unde poti rupe masinutza in figuri demonstrative!!!
scuze de burnoutu de vineri.... iar cand am plecat pe borsuluui nu m-am putut abtine
SoundIdentity da'mi voie sa te felicit, pe tine si pe totzi cei care au participat si au lucrat la sistemele masjinilor ... pacat doar ca nu au fost mai multe masjini, data viitoare vor fi
AR-99-BMW a fost una dintre cele mai spectaculoase prezente de la show... ma mir ca nu e \"pe podium\"
felicitari posesorului!
din pacate n-am vazut burnout-ul cand a plecat, dar l-am prins la intrarea in horadea deh... Alfa powah
nu am fost pe podium pentru ca n-am avut destule actibilde
aptzishuri aptzishuri... ...merge si asa...oricum...nice car...io sincer nu am votat pt niciuna de la tuning...e greu...pt fiecare proprietar valoarea masinii sale e foarte mare...atata timp cat nu exista aparate sa masoare frumusetea eu unul nu ma exprim la partea estetica...aparatele credeti-ma sunt complet indiferente de a cui masina e...de-aia zic eu: traiasca term-lab (decibeli), traiasca dyno (cai putere), traiasca cronometrul (timpii pe pista)...TRAIASCA SECOLUL TEHNOLOGIEI !!!
sfigmo: am plecat mai repede ca am fost obosit...si mai trebuia sa conduc si pana la arad....si n-am vrut sa merg noaptea....ca e praf drumu...plin de cratere.....
scuze de burnoutu de vineri.... iar cand am plecat pe borsuluui nu m-am putut abtine
Lasa caci sper sa vii la Bucuresti si acolo sigur va fi pe placul tau !!!!!!!!!!!!