Quote:
Originally Posted by exit0905
hahaha. stii care-i dif dintre me si tine: 1) eu am O VIATA si pun pariu k e mai buna k a ta
2) nu ma bag in seama ca si chilotu in fund (asa k sa fiu politicos)
3) nu mi-i frica sa ma exprim liber. traim intr-o tara democrata, in care fiecare face ce vrea.
si ar mai fii multe dar sa zicem k tu fiind fata si eu fiind baiat eu cedez in favoarea ta. asta k sa nu dau dovada de LIPSA TOTALA de bun-simtz.
|

nu paria ca s-ar putea sa pierzi
nu te-a acuzat nimeni ca ti-ar fi frica de ceva , doar ca te bagi in seama exact ca si chilotu-n cur si ca nu prea ai nimic de spus referitor la domeniul auto , ca nu ai argumente pertinente cand sustii o idee, si ca dupa cum postezi esti destul de frustrat si de nebagat in seama
si lasa-ma cu zicala de genu ''traim intr-o tara democrata, in care fiecare face ce vrea'' ca e veche si rasuflata deja
si evidentierea genului iar nu o consider oportuna , ca in tara ta democratica sintem toti egali indiferent de sex
da dovada de lipsa de bun simt cat vrei tu , ca oricum nu ar fi prima data , dar fa-mi o favoare si da un search pe posturile tale , ca poate observi ca in majoritatea te-ai bagat in seama ,asa numa de amorul artei si ca sa iesi si tu in evidenta