stai putzin ca tu incerci sa ma tragi intr-o generalizare spunand cum ca "sa sarim imediat cu critici si adjective jignitoare la japoneze " eu n-am adjectivat jignitor nicaieri japonezele...decat ca noul nissan gtr arata urat shi ma ashteptam la mai mult pe partea de design de la el. Iar shoricarii aia care prezinta emisiunea aia au facut o comparatzie de rahat voit fiind faptul ca gtr-ul sa iasa cashtigator intr-o lupta cu un "gigant"
Asta ca shi prima chestiune...iar a doua...uite cum intrii in rolul suporterului despre care se vorbea mai sus.
Nu trebuie sa-mi demosntrezi tu mie ca japonezele sunt sau nu sunt nush cum..sau ca porsche nu e dumnezeu...e clar ca nu e...ce vorba mai e shi asta?...dar nu uita ca porsche detzine o gramada de alte marci shi in mod stock un porsche e un supercar friendly...daca vrei sa compari o mashina modificata cu un porsche......alege-tzi de la gemballa ceva...
in esentza: m-au enervat shoricarii ca repede au luat un automatic pt teste, gtr-ul va fi cu sigurantza o mashina foarte capabila, dar urata(parerea mea)