In 4 dupa curse mai mergeti ? Ca as veni si io sa ma dau (dc ma primiti); de mult timp voiam sa ma duc dar prietenii mei n-or vrut niciodata sa merem si de fiecare data ar fii trebuit sa ma dau singur.
In 4 dupa curse mai mergeti ? Ca as veni si io sa ma dau (dc ma primiti); de mult timp voiam sa ma duc dar prietenii mei n-or vrut niciodata sa merem si de fiecare data ar fii trebuit sa ma dau singur.
Pai hai maine la 17,30..eu vreau sa ma dau si in 4 dar...vb proverbului ,,nu lasa pe maine ce poti face azi'' !!! In principiu vreau sa ma dau si in 4 dupa curse !!!
vino maine pe la 17.30 mah caline tristan morghen aloo veniti si voi ce dracu ema criss si voi luci ahmet sorin razvan ovi mehmet alexsandru si voi mah veniti acolo
Lauda-te gura ca de aia iti dau sa mananci.... ..mai discutam dupa ce cunosc si eu mai bine ce si cum stie aceasta masinuta....pana atunci te las sa te lauzi...dar pt putin timp !!!! Saptamana viitoare tot vineri la aceeasi ora...va invit la KARTING !!! Azi ne-am dat: eu, calin, tekin+verisorul lui si tristan !!!
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [VW]
Mah .....!!! Eu acum vin a doua oara.... Oricum cu ultima mashina daca nu se baga Gokmen in mine nu ma mai depaseatzi... ..........
Anyway am fost cel mai de temut adversar al tau!!!
Criss:avand in vedere ca suntem din acelasi club ,am efectuat cenzura de rigoare
Tristan fara suparare
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [VW]
in legatura cu cenzura...nu era vorba de o jignire... anyway pe RCS trebuia sa-l lase sa ia mashina aia ca e mai incepator....... sa faca ca shi schumcher cand s-a dus la ferrari