Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Arad

Reply

Thread Tools
Old 11-10-07, 22:58   #1
Berto

Stage 2

Berto's Avatar

Default Custom dashboard

Sal, uite am intrat si eu in comunitatea asta pt ca sunt din Arad si eu si sunt de asemenea pasionat de masini.

1.Intrebare, unde pot face o masca pt bord, la un Volvo S60 2001, problema e c a cu masca curenta nu pot instala un HU mp3, iar cel al masinii nu stie numai CD, si eu am o mare nevoie de un HU cu mp3 + usb, deci masca e o bucata de plastic cam 90% plata si fara curburi, trebuie doar modificate configuratia gaurilor din partea de sus unde va veni HU-ul.

Ca sa va faceti o parere mai buna AICI vedeti o imagine cum arata bordul default si cam ce mi-ar trebui mie AICI.
( scuze de desen, doar informativ )

Si inca ceva, daca se poate face la ce pret ajunge pt ca la reprezentanta nu vreti sa stiti cat mi-au cerut.
Berto is offline   Reply With Quote
Old 11-10-07, 23:11   #2
absstrakt
VW Driver

Stage 5

absstrakt's Avatar

Member of:
[VW]
[Racing Syndicate]
Default Re: Custom dashboard

mie niciodata nu mi`a placut sa stric aspectul orginal al bordului..se integreaza bine in masina...daca o sa pui nush ce HU o sa arate ca nuca in perete. gandeste-te mai bine sa scoti un auxiliar din el..probabil daca il desfaci are in spate mufa de aux. Acuma nu stiu la Volvo dar la masinile VAG exista un adaptor Xcarlink pe care merge usb stick, pocket pc si cam tot pe ce merge pus muzica.tre sa existe si la tine ceva cablu sau adaptor
absstrakt is offline   Reply With Quote
Old 11-10-07, 23:16   #3
canny

Stage 5

canny's Avatar

se poate face in asa fel incat sa nici nuti dai seama ca de fapt nu e orighi
canny is offline   Reply With Quote
Old 11-10-07, 23:23   #4
Berto

Stage 2

Berto's Avatar

Credema ca nici mie nu imi place sa stric bijuteria asta de masina dar am chiar ma-m saturat de cd-uri audio, sa stau minute in sir sa le scriu, calitate, se zgarie, bani pe ele, etc, un HU cu port USB e mai mult decat perfect, am gasit un Clarion model 2007 cu USB care se asorteaza PERFECT cu bordul e de culoare neagra cu taste mari si putine chichite, singura problema ar fi cu integrarea lui in brod, ce m-am gandit e sa fac rost de la un shrot ceva de o masca identica cu a mea si sa fie "prelucrata" si apoi sa vad cum ii "vine", nush mai astept sugestii.
Old 12-10-07, 00:04   #5
canny

Stage 5

canny's Avatar

cel mai simplu daca tiai gasi una pt bord ca al tau (ca sa ramai cu un intacta de rezerva) o tai sati intre HU dupa care o imbraci frumos in piele neagra de ex sa arate si bine si problema rezolvata
Old 12-10-07, 12:29   #6
Berto

Stage 2

Berto's Avatar

hmm, nu ii o idee rea
Old 12-10-07, 13:24   #7
canny

Stage 5

canny's Avatar

numa tre sa imbraci toate bucatile de la consola ca altfel va arata aiurea doar partea dreapta sus
eu lucrez printre multe altele ce necesita masina mea si la un bord, care il voi imbraca in plus culoarea in care va fi si tapiteria si la care consola o voi imbraca in piele intoarsa neagra
bordul e intro faza foarte initiala, rudimentara, cand voi avea poze ce merita vazute voi prezenta
Old 12-10-07, 13:39   #8
Berto

Stage 2

Berto's Avatar

Din fibra nu s-ar putea recrea masca cu configuratia de gauri ?
Old 12-10-07, 14:24   #9
canny

Stage 5

canny's Avatar

tine doar de gusturi, pt mine la interior cei fin si lucios ca naiba ii cam rromanesc, mai lipseste niste paiete
dar pana la urma e chestia de gusturi si mai sus e doar o parere strict personala
Old 12-10-07, 14:38   #10
Berto

Stage 2

Berto's Avatar

Vom vedea, sa pui niste poze sa vad cum arata un bord imbracat in piele.
Old 13-10-07, 16:58   #11
Deathman

Stage 3

Post Re: Custom dashboard

Hello. Incearca sa vezi si la magazinele ce se ocupa cu scule audio de masina. S-ar putea sa gasesti acolo ce cauti. Am un prieten ce are un Focus si la el, la fel ca la tine, HU-ul original al masinii are dimensiuni diferite fata de unul standard. O fost la un magazin de audio (a lui Radu, din Aradul Nou) si o gasit acolo plasticul de care o avut nevoie.
Old 23-10-07, 23:50   #12
Berto

Stage 2

Berto's Avatar

Am gasit, pe 4caraudio punct ro, scuze de reclama dar ce sa fac, la 80 de RON perfect, si sunt o multime pt o gramada de modele de masini.

Mersi.
Old 24-10-07, 01:17   #13
canny

Stage 5

canny's Avatar

trebuia sa fie o susta inafara de flex
Old 02-11-07, 12:35   #14
canny

Stage 5