Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
hmm...ce e shi cu fenomenu asta de 16 ani pe aici ?
Care facetzi figuri bah ? ca ma enervez shi imi fac un user pizdoasa shi pun nishte poze cu nishte tzatze cat casa imediat !!!
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"morghen\"
hmm...ce e shi cu fenomenu asta de 16 ani pe aici ?
Care facetzi figuri bah ? ca ma enervez shi imi fac un user pizdoasa shi pun nishte poze cu nishte tzatze cat casa imediat !!!
de ce neaparat cu tzatze? pune si tu poza de absolvire a...liceului sau sc. gen
Hm...se pare ca vb mele se adeveresc: BlueDana e una picolo clona... ...ca prea stie ea ce asculta x si y in masina....!!!! Se baga si ,,pruncii astia in seama doar de amorul artei''.... ...apropo BlueDana am o problema: mi-a cazut relantiul in baia de ulei si nu stiu cum sa-l repar...ma poti ajuta cu o solutie tehnica...iar la diesel nu mai da scanteie bujia de la pistonul nr 3....si nu prea stiu ce-i de facut.....merci anticipat pt ajutorul acordat in rezolvarea acestei mici probleme.... !!!! Cu stima si consideratiune, al vostru devotat prieten si amic....KAMIKAZE...!!!
e naspa cu minorii morghen.....te baga astia la bulau....si adio Porsche
Mah...tu lasa gagicile si vezi sa iei nota finala max la examen...si vreau un redbulcubule...dar nu dinaleastaminatesicloroxate eu vreau aminoacidulatesicuputinataurinasixilina.... !!!!