Ce drac sa fac, mi-a vandut taica-mio golfu ca s-a enervat ca am distrus ambreiajul. Si pompa de injectie. Si ca am intrat intr-un gard cu el cand m-am dat pe zapada iarna. Chiar nu stiu pentru ce s-a enervat asa
Acum sunt cu un C230, nici asta pe numele meu, evident. Dar macar nu vin la intalnirile cu voi pe bicicleta
taceti mai.. nu fiti rautaciosi.. asta-i muzica ce trebuie digerata.. sa vedeti ca la a 2-3xn + oo ascultare.. o sa nu va mai puteti satura de ea.. va ramane peste ani si ani.. ascultata de generatiile noi.. asa cum e Queen, Abba, ELVIS!!..
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [Opel]
Re: AMALGAM
Quote:
Originally Posted by lucster
Tristan sa stii ca te admir ca poti sa razi cand vezi asa ceva. Mie numa sa rad nu imi vine. Pentru un porc mistret cu raie as frana, pentru asa ceva, nu.
nu cred ca sa gandit la "calitatea" muzicii, mai mult a ras de tampitul ala care canta ) chiar ca e caraghios
Mergand din link in link de la filmuletul cu fernando acela ... am ajuns la alte 2 specimene...
Va rog as ascultati versurile... sunt foarte profunde )
1.) Va rog sa remarcati de asemenea complexitatea regizorala a videoclipului si mai ales coregrafia celor "de pe spate" (la un moment dat chiar ies din cadru)
2.) Trebuie recunoscut ca e mai bine filmat decat precedentul, desi te dor ochii de la atatea palpaieli, versurile sunt cele mai adevarate! "ZzzzzZZZzzzzZZZzzzz" ))
Mai, nu stiu ce sa zic, daca ai scoate vocea din al doilea clip, melodia mi-as pune-o si pe masina ca nu suna rau, plus ca asta a reusit totusi sa ma faca sa rad in schimb prima e horror, ca si tipu lu tristan