Salutari,
Am fost weekendul acesta la circuitul Vik Power din ARAD pentru Cursuri de Pilotaj si Drift, mi-a placut circuitul foarte mult si am avut o zi fantastica impreuna cu participantii.
Am hotarat ca pe viitor sa mai organizam cursuri aici.
In data de 29-30 Noiembrie echipa Webcar Challenge Performance Driving Academy va fi din nou la Arad si vom tine cursuri de pilotaj si drift pe circuit.
Pentru inscrieri ma puteti contacta telefonic: 0753415188
Sau pe pagina noastra de Facebook:
https://www.facebook.com/webcarchallenge
Lucram cu un numar foarte restrans de elevi, maxim 5 persoane si cu doua masini:
Toyota GT86
Subaru Impreza STI
Acordam atentie maxima fiecarui client, si lucram in functie de nivelul fiecaruia.
Numarul mic de participanti inseamna ca fiecare o sa aiba destul timp pe circuit
Cursurile au fost create special si cumuleaza experienta mea de foarte multi ani de pilotaj / instructaj din Africa de Sud si UK
Se invata tehnici de pilotaj clasic, cat si tehnici de drift si car control intr-o atmosfera relaxanta si prieteneasca.
La finalul zilei se organizeaza GT86 Challenge unde fiecare conduce Toyota GT86 pe circuit contra cronometru penttru a intra in clasamentul general
Pretul este de 400 de euro
Cursul dureaza de la ora 9:00 pana la ora 17:00
Pentru cei care doresc instructaj one on one se poate rezolva, dar pretul este mai mare.