Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
na atunci bem cafeaua la 9 acolo dar oricum vb mai tarziu la 7 nu?eu vin doar sa nu ploua atunci nu prea are rost
nu?
poate vine si prietenul nostru comun....cu taxi din nou..
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
Originally Posted by alexalfa2006
taxa era de 110 ron daca te inscriai pana la nu stiu ce data, daca vrei acum este dublu si pe vremea asta nu stiu cat o sa iasa de bine
pt cauciucurile iese mai bine si pe iarba e fain driftul...lasa vreme...cand e de concurs ...e concurs ...faci ca si turisti....ca e frig ploua etc....
nu le avea in stoc si le-am comandat de la alta firma din Constanta care mi-a oferit transportul gratuit in 24 de ore, au preturi destul de bune acum sa vedem si produsele, tre sa apara curierul ca intre 14-17:00 tre sa le primesc
la gerul ce o sa fie nu prea cred ca vreau sa schimb intreaga parte de iluminare cu leduri si dureaza un pic si am zis ca daca tot schimb ledurile sa ii pun si inele
nu o sa folosesc leduri albe in spatele bordului si acele de la vitezometru si turometru rosu(cel putin asa vreau, sa vad ce gasesc cand desfac si daca pot realiza)