Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Arad

Reply
 
Thread Tools
Old 18-12-13, 14:44   #16
dorufolii

Stock
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 9
Default Re: Numere - Folii

Partea a-3-a
Frate. A-ti sarit Calul rau de tot.Faci de cati bani ai ,cat te tine centura nu este o rusine chiar va inteleg. Stiu cum este sa nu ai si noi am pornit de jos si putem cobori oricand la fel cum am urcat. Cel mai greu este sa te mentii sus nu sa ajungi acolo.Consider ca este strict problema voastra nu amea si nu trebuie sa ma intereseze ce va permiteti sau nu . Da de aici si pana la a da vina ca nuti fac calitate( manopera si folie) la bani dati este cale lunga.Nu pot usca 4 ore in plus si sa-ti fac pret mic decat fara uscare si fara demontare la folii slabe.
Prietene fara suparare cand are sa plateasca si Bogdan doar autorizarile si atestarea atelierului in care lucra ,cand are sa cumpere folii de calitate ai sa vz. ca va mari si el pretul.
Pt. cei care a-ti facut foliile la noi pot garanta ca nu o sa aveti probleme la nici un organ de control.Daca respectati ce scrie in certificat la intretinere folii . Foliile de 5 ani va vor tine 10.nu avem decat folii originale ce primim de la reprezentatele cu care lucram sunt industriale si nu sunt falsuri. Daca exista din intamplare un lot cu defecte din fabrica, prin absurd presupunem ca se exfoliaza sau decoloreaza folia. Reprezentanta LLumar, Solarzone , Suntek sau Sky fol,plateste inlocuirea ei gratuit in Garantie. Care este problema? Avem stipulat in contractele de colaborare cu ei acest lucru.in cazul in care apar probleme .Va rog sa ma sunati cu incredere ma voi ocupa personal de problema dumneavoastra. In afara de cazul in care a-ti pus mai mult de 70% pe geamuri lateral fata si nu este legala transparenta pe fata. Da cred ca lucrul acesta al stiti deja.Sau in cazul in care a-ti zgariat duneavoastra folia si a-ti curatato cu produse petroliere ce ataca folia.
Si cu asta chiar inchei subiectul Cine vrea folie ieftina mai buna ca cea de la Lupul Singuratic avem oferta de Craciun pana in 31 ianuarie 2014, pe Facebok la 90 Euro Fara demontare cu 3 ani garantie parte spate. Pe raspunderea mea ca tine 5 ani si nu o sa se decoloreze.Nu avem cu 7 ani care se decoloreaza dupa 3.
Numai Bine si cer scuze daca am jignit pe cineva nevinovat chiar nu asta era intentia.Fara suparare daca Bogdi sau oricare aplicator neinregistrat ar fi legal No Problem! Pt. cei ce nu vor sa faca la noi ca le suntem antipatici si vor sa fie legali recomand la Generala 4 pe Augustin Doinas. Macar aia au calificare si stiu ca lucreaza cat ok.Pt. fara acte legale . Bogdi , pune ok. Daca doriti calitate mai buna la manopera si o lucrare impecabila. Pe principiul platiti la sfarsit daca este tot ok ,mai scump pretul in functie de calitatea foliei la alegere variante cum am zis,veniti,vedeti alegeti.
Va stau oricand la dispozitie sa confirm cu fapte si cu acte ceea ce am sustinut.

Doar pt. cei interesati de Fol Kool :
Acesta este Linkul cu oferta pe Decembrie- Ianuarie:

https://www.facebook.com/pages/Folii...96670937071140.

Pt. calin,Aceasta este masina lui Bogdan facuta la noi anul asta daca nu crezi mai uitate odata si puneti intrebarea dece daca tot este ok la el .

:https://www.facebook.com/pages/Folii...type=1&theater

Aceasta este dovada ca Atelierul nostru este atestat RAR si nu functionam pirat haihui.

Ca suntem Autorizati RAR la zi si lucram legal
:http://www.rarom.ro/cs-uploads/modif...tive_arad.html

Acesta este saitul nostru. Nu avem chiar toate lucrarile afisate in el mai am si pe alte saituri mai putin cele cu colantari integrale si reparatii parbrize (fisuri).
:http://www.folie-auto.ro/

http://www.folkool.aaz.ro/detalii/66...olii-Carbon-3D

http://www.cylex-romania.ro/arad/sc.....l-468990.html

Pt, cei sceptici.Aici aveti ultimile masini care leam ruinat ( ce nebuni sa lase pe mana noastra asa ceva!!!).Sunt si cei de la reprezentanta BMW cu masina din showroom!!! da interesant nu sau gandit ca le rupem macaralele .
Nu am cum sa tac am facut prea multe lucrari la Masini sunt cateva mii,la cladiri sunt mii de m.p. de folie aplicata Sediul BCR; Mediqa; Yazaky; Coindu; Ert Curtici;Roco ;Fleshman:Bermo; Sediul Elsaco , Iasi s.a.m.d..... am trecut deja da faza de incepatori in care putem fi modesti.nu am cum sa va fac pe plac pt. ca am cu ce....I-mi pare rau pt. voi . Obisnuitiva cu gandul asta.Sntem Profi, nu zeii foliilor ca nu am mai fi pe pamant.

https://www.facebook.com/pages/Folii...96670937071140

Aici avem expuse Lucrari de colantare integrala Auto:http://www.folii-masini.ro/galerie-clienti.php
Numai bine. si Sarbatori Fericite tutror colaboratorilor nostri !!!
-------------------------------------------------------------------------------------
dorufolii is offline   Reply With Quote
Old 18-12-13, 14:55   #17
dorufolii

Stock
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 9
Default Re: Numere - Folii

Quote:
Originally Posted by dorufolii View Post
Prietene nici pe departe nu am vrut sa-l fac de cacao pe Bogdan. Ce am sustinut este ca nu are cum sa fie legala si nici folia de calitate . Stiu de unde o cumpara. Pt. ca am mai colaborat cu el i-am trimis nenumarati clienti care au vrut ieftin si nu ia interesat daca este legala pt. ca vand masina si nu are rost sa puna scump. Tot la fel el cand vroiau calitate si legal ai trimitea la mine. Din punctul asta de vedere nu ne poti compara. Nu ai cum. In ce priveste Manopera la luneta poti sa-l intrebi si in fata mea daca a invatat sa faca de la noi dintr-o bucata luneta si nu este o rusine.Rusine este sa nu inveti. De cariera de inceput nu poate fi vorba la el ca pune de vreo 8 ani si din greseli inveti sa fi bun in 8 ani. Nu sunt Zeus al foliilor cum spui tu sunt doar bun si stiu bine ce fac si bine documentat.
Daca tu spui ca este 100% omologata eu sunt gata sa fac un pariu cu tine. Luam ambele masini cea facuta la mine si cea facuta la Bogdan si mergem la RAR-ul mare sau la Rutiera. Cu ambele masini . Daca ramai fara talon pt. foliile pe spate din cauza masini mele si este fondata legal confiscarea talonului Platesc eu si Bonus - AI O INFOLIERE geamuri spate GRATIS DE LA MINE LA ORICE MASINA AI CU ORICE FOLIE SOLARA VREI TU. Cadou de Craciun din partea mea.
Daca ramai la masina de la Bogdan fara talon si o sa-ti spuna ca nu este aplicata legal sau folia nu este ok i-mi platesti tu mie 100 de Euro. Ce zici??? Mie i-mi comvine .Tie cum a-ti suna???
In ce priveste legalitatea prietene nu este frumos sa vb. prostii. Probabil nu ai primit factura anul trecut sau cand ai facuto pt. ca nu aveai firma .Se dau facturi doar la firme. Daca aveai firma cu siguranta luai sa decontezi TVA-ul cum fac toti. Daca nu ai firma si esti persoana fizica nu este vina mea ca nu ti- ai luat bonul de pe masa. Scrie in birou cat tine de mare" CLIENTUL ESTE OBLIGAT SA SOLICITE ELIBERAREA BONULUI FISCAL LA ACHITAREA MARFII SI SA-L PASTREZE ASUPRA SA" (pina cel putin la iesirea din local cum zice legea).Nu este vina mea ca nu l-ai luat .De obicei batem in casa inainte de a veni clientul cu putin inainte de terminarea lucrarii de obicei punem bonul pe masa langa certificatul de omologare pina vine.
Prietene Pt. 16% impozit chiar nu merita sa ma risc. Anul asta cu atat mai putin ca platim 3 % pe venit.Posibil sa fi fost mai grabit si sa fi uitat sa-l iei.Ai sa fie gresala noastra ca nu am observat ca nu l-ai luat si am uitat sa-ti amintim.Sa mai intamplat ca bonul de casa find mic sa ramana pe masa si am vazut dupa . Oricum nu avem ce face cu el . si in urmatoarea zi batem altele.
Te rog nu ne baga in aceeas oala cu Bogdan ca gresesti. Nu spun ca suntem perfecti si nu avem si noi mici probleme dar nu de genul asta . Au incercat si altii de la concurenta si nu a mers.
Daca ai facut deja o masina la noi sunt convins ca nu ai avut probleme . Dar sa spui ca este aceeas folie este total gresit.Singura asemanare este ca este neagra la culoare. Eu pot sa-ti arat pana si lotul din care a fost cu data de factura daca i-mi aduci certificatul de la noi.Este trecut pe el. Bogdan ce i-ti arata bonul de la lupul singuratic!!!.
Prietene in ce priveste acuzatiile ca certificatul primit e hartie si stampila poti aduce de la orice service si este legal. ideea este complect gresita. Te inseli sunt 4 serviceuri autorizate RAR in Arad sa puna folii .verifica aici:
http://www.rarom.ro/cs-uploads/modif...tive_arad.html
Daca ai sa te uiti pe saitul RAR ai sa vezi ca Tripon cum spui nu este autorizat pt. folii. El vinde folii poate si este autorizat pt. Montaj Parbrize. Ce este cu totul altceva.
M-am autorizat RAR nu de dragul de a fi considerat zeul foliilor si de a ma da mare am fost primul in Arad autorizat legal 100% si asa am sa raman cat am sa tin aceasta firma. Platesc Reautorizarea Atelierului si licentelor in fiecare an si nu o fac numai sa ma laud sau sa am cheltuieli in plus. O fac pt.a va multumi pe voi clientii fideli ca sa nu aveti probleme la un eventual Control ARR, RAR sau Rutier. Si da recunosc o fac si pt.mine si pt. imaginea firmei mele sa nu am probleme.In definitiv este o afacere inregistrata ma poate gasi oricine vrea.
Am scris acest articol datorita faptului ca cineva a dat cu bata in balta si vrea sa ne murdareasca imaginea firmei.Nu m-am aprins ne fondat ca sa-mi fac reclama. In 10 ani de cand punem folii nu cred ca ai vazut vreun comentariu de al meu pe vreun forum sa ma laud. Ne-am facut imaginea singuri din om in om si am postat pe sait imagini cu ce am facut. Ca se mai gaseste unul care duce masina sa schimbe cureaua de la ventilator si dupa doua zile se rupe cea de distributie si se strica motorul .Asta este soarta ,da asta nu inseamna ca afost de vina mecanicul.
Exact asa si cu macaralele degeaba incerc sa va spun ca nu le demontam .Parca toata lumea este surda si oarba. Si aici am un raspuns pt. cel ce ne-a mustruit prima data in acest coment. Frate repet la Golf 5 se scoate boltul de plastic ce tine geamul printr-o gaura de 6cm. ( Usa este capsulata .Macaraua este inauntru se poate da jos doar daca dai jos fata de usa exterioara si are un chit de montare cu benzi adezive ce costa 100 Euro la fiecare usa!!!). Daca scoti boltul iese geamul.Simplu!!!. La montare se baga afara boltul in gaura de la geam si se impinge inapoi clik si gata. Ce sa rupi ma frate.Ce sa reglezi. Este la mintea Cocosului de ce sa-l demontez cu macaraua jos si sa ma coste 400 Euro mai mult montajul.
Mergeti la reprezentanta VW la fel fac si ei cand scot geamul . De la ei am invatat si noi. Suntem singurul atelier de aplicat folii ce avem scule si documentatia necesara. Atestat RAR sa facem cu demontare geamuri, Folii pe geam. Colaboram cu reprezentantele care ne aduc masini noi la facut.Dece ei nu au probleme cu noi.(VW; Skoda;Audi BMW;Mercedes; Opel ;Ford;Kia;Hiunday; Fiat s.a.m.d.).
La BMW este mult mai simplu la modelele noi ( x5;x6; seria5..3)se trage o clapa la o parte sa departeze agatatoarea si iese geamul. La montaj se clipseaza automat.Fara reglaj fara nimic. La modelul vechi este un singur surub de 8 care se scoate sa iasa boltul de geam.Mai sunt modele cu Tx de 30 care strange menghina cu suport de cauciuc pe geam unde se mai regleaza putin geamul stanga dreapta si cam atat .
Dece faceti atata filozofie . Nimeni nu va explicat adevarata problema a acestor brate de macara este in 90% din cazuri de natura electrica de acolo porneste. Ori nu va opreste limitatorul de sus motorasul cand ajunge sus geamul (la modelele vechi) si logic ca, cu timpul rupe suportul din cauza suprasolicitarii . Ori la modelele mai noi nu limiteaza electronica din motor la suprasarcina oprirea motorului si se intampla aceeas problema. Acestea sunt modelele care au si protectie pt. mana daca opui rezistenta la geam cand deschide merge in jos .
Mai pot fi si cauze mecanice cand se incaleca cablul sau se rupe dar mai rar. ca nu sunt unse sau a intrat mizerie si se strica rotile dintate si cam atat.
Chiar nu va-ti gandit la asta.
Am sa impart mesajul in doua ca nu incape si vreau sa clarific pt. cei ce vor sa stie odata pt. totdeuna.Chiar nu am timp de pierdut.
-------------------------------------------------------------------------------------
Partea a-2-a

Aruncati cu vb. doar asa sa fie.Ce draku sa castig daca va rup voua macaralele si nu mai veniti a doua oara. Fratilor este firma mea nu sunt angajat sa-mi bat joc de firma. Platesc sute de Euro sa fac reclama firmei si aveti impresia ca ma cac, pardon de expresie sa schimb o macara de 200 roni daca as rupeo. Dao-n masa de treaba. Si ala mai zice ca a fost de trei ori si nu l-am bagat in seama.
Pai credeti ca nu mergea la OPC sa ma reclame. Dece nu da seriile sa vedem daca a fost sa faca masina la noi ???. poate ca nu a fost!!!.Cica vrea sa ramana Anonim!!!.Ok. respect dorinta . Da si dupa seriile masini il cunosc prietenii !!! Man!.Dupa care da exemple de alte firme.unde sa mergeti
. Ok este concurenta asta este traim in economia de piata asta este capitalismul, dar sa fie loiala. Ce nu este logic???.
L-am tepuit!!! auzi doamne.Eu l-am pus sa faca daca i sa parut scump .Ce dumnezeu nu l-am obligat.
Retineti si verficati asta: "Niciodata" in cariera mea de 10 ani nu m-am apucat de o masina pana nu am stabilit ce vrea clientul si pretul la care se face masina.Se poate verifica practic asta oricand la atelierul nostru.Puneti problema si in felul urmator .Posibil sa fi inteles Clientul ca in acel pret a intrat si fata.Ce vina am eu? Spui ca ai facut o masina la noi . De curiozitate . Calin la ce pret ai facut spatele la masina facuta la noi?
In 2010 sau cand zice celalat ca si-a facut masina nu aveam preturi mai mici de 140 Euro pt. spatele masini . Nu aveam cum sa zic ca-i fac toata masina cu banii astia frate.Aveam si avem un tarif afisat in birou si cei care au facut la noi stiu ca se mai adauga 40 de Euro pt. geamuri fata.Poti negocia 10 -20 Euro daca ai mai facut masini la noi sau ai adus ceva clienti noi. Avem si tarifele inca din anii trecuti in arhiva. Avem poze la toate masinile facute si avem evidenta tuturor masinilor facute. Posibil sa avem in arhiva si poze la interioare inainte si dupa. Trimite seria frate daca ai facuto la noi,sa verificam. Sa nu zici ca te stiu prietenii dupa seria de sasiu si nu mai ramai Anonim.
In ce priveste problema ta Calin, prietene oferta mea ramane valabila daca vrei o putem
verifica. Ce te tine iesi cu o foliere gratis de sarbatori..
Nu am ce sa mai comentez pe treba cu foliile.Tot timpul vor fi Frustrati si nemultumiti,asta este viata. Alti poate fondati alti deloc. Daca intradevar a-ti avut probleme aduceti dovezi. Eu pot dovedi oricand vreti.
-------------------------------------------------------------------------------------
dorufolii is offline   Reply With Quote
Old 18-12-13, 23:11   #18
calinpetco

Stage 5
 
calinpetco's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 571
Default Re: Numere - Folii

din tot carnatu pe care l-ai insirat mai sus, pe langa incrancenarea cu care te justifici in mod exagerat, cel mai comic mi se pare "ai uitat bonul pe masa", asta-i tare de tot. Nah, in fine, vad ca o iei in nume de rau, eu n-am ce sa mai comentez, fiecare sa-si vada de treaba.
__________________
If its got tits or tires... its got problems!
calinpetco is offline   Reply With Quote
Old 20-12-13, 17:12   #19
NEo007

Stage 5
 
NEo007's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,562
Default Re: Numere - Folii

Cand mai stateam prin Bucuresti si ma intalneam cu alti prieteni toti se mirau de cum e pusa la mine folia pe luneta, adica fara sa se vada acele bubureze. Le ziceam, pai asa e normal sa se puna folia, sa nu se vada acel "chenar". Asa ca eu am fost foarte multumit de folia pusa in Aradu Nou pe Seat. Pe fostul VW polo, am avut folie pusa altundeva, si parca era taita cu barda pe marginile geamurilor + aveam acel chenar de "bobite" la luneta.
NEo007 is offline   Reply With Quote
Old 30-12-13, 02:24   #20
Svasti88
Banned

Stage 2
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 43
Default Re: Numere - Folii

Doru du-te si lasa-ne cu folia ta omologata pe picior si cu pariurile tale ca te-ai scos destul si oricum nu vine nimeni la tine ca sunt peste 10 locuri unde poti sa iti pui folie in Arad fara sa te doara capul de la folie!!!

Last edited by Svasti88; 30-12-13 at 02:34.
Svasti88 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-14, 13:53   #21
dorufolii

Stock
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 9
Default Re: Numere - Folii

Quote:
Originally Posted by Svasti88 View Post
Doru du-te si lasa-ne cu folia ta omologata pe picior si cu pariurile tale ca te-ai scos destul si oricum nu vine nimeni la tine ca sunt peste 10 locuri unde poti sa iti pui folie in Arad fara sa te doara capul de la folie!!!
Prietene anonim ,ce am avut de spus am spus,cred ca mai detailat nu se putea Cine are minte si sapte ani de acasa intelege. Cine nu, asta este, atat poate,atat ia dat natura.
Nu este vina mea man ca cine are bani si vrea calitate ne alege pe noi.Ca inca mai avem de lucru spre disperarea ta,este pt. ca inca lucram bine . Cum spuneai si tu sunt vre-o 10 locuri (din care si 3 legale),dece nu merg acolo?. Poate ca a-r trebui macar odata sa-ti pui intrebarea?.Dece pozele noastre de pe facebok sunt mai mult cu masini noi din 2013 daca toti merg la alti si noi nu mai avem de lucru !!! https://www.facebook.com/pages/Folii...96670937071140
Din partea mea prietene , puneti celofane colorate frate ca sunt ieftine si trece caldura prin ele ca si cutitu prin branza.Ce-i misto la ele e ca in 3 ani ai si un bonus vei avea si doua culori la folie "sunt cameleon ,Ieftin frate !!!".Pt.(pt. 40 Euro) cat este in plus la noi chiar merita!!!
Sincer pt. cei care nu au bani chiar a-mi pare rau si sper sa nu se supere pe mine.Intentia mea nu a fost sa-i jignesc.Scuzele de rigoare daca din greseala am facuto.
Momenta vem oferte pt. toata lumea in functie de buzunar.Inca de anul trecut pt. ca tot s-au legat de pret am incercat sa ne adaptam sa fie ok pt. toata lumea.Da trebuie sa intelegeti ca nu poti cere folii bune si calitate la pret mic.(Cu banii de Traby nu cumperi BMW).
Am insitat atat doar sa clarific unele afirmatii calomnioase de pe acest forum si atat. Eu m-am lamurit, pt. mine a fost suficient,am vazut ce argumente solide aveti. A-ti dovedito singuri. Nici unul nu a-ti adus ce am cerut!!! .M-ai cooperant de atat nu am cum sa fiu.Pot doar sa va garantez ca lucrul facut la noi a ieit si va iesi impecabil cu folii originale de calitate.
Pt. ce-i ce au obiectii. Va stau la dispozitie oricand doriti daca aveti probleme si daca ce spuneti puteti sustine cu dovezi( nu cu vorbe) . Garantez ca se rezolva amiabil 100%. Tel meu: 0741.305.510. sc. Fol Kool ltd.
Numai bine . La multi ani!
dorufolii is offline   Reply With Quote
Old 14-01-14, 12:10   #22
Svasti88
Banned

Stage 2
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 43
Default Re: Numere - Folii

Ti-a mai spus cineva ca esti disperat ??
Lasa in plm sa iti faca clientii reclama nu mai fii asa disperat dupa pita !!!!!!!!!!!!!
Nu te lauda nimeni asta e.

P.S. Folie strech imi poti pune ? Nu de alta dar imi vine jos folia de la tine dupa ce mi s-a decolorat toata.
Svasti88 is offline   Reply With Quote
Old 17-01-14, 21:07   #23
dorufolii

Stock
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 9
Default Re: Numere - Folii

Quote:
Originally Posted by Svasti88 View Post
Ti-a mai spus cineva ca esti disperat ??
Lasa in plm sa iti faca clientii reclama nu mai fii asa disperat dupa pita !!!!!!!!!!!!!
Nu te lauda nimeni asta e.

P.S. Folie strech imi poti pune ? Nu de alta dar imi vine jos folia de la tine dupa ce mi s-a decolorat toata.
Atit ai inteles Man din ce ti-am zis !!! "Trist" .Asta este,speram sa intelegi ceva.
Vorba aia.Toba face mult zgomot fara sa stie ca este goala pe dinauntru.
Ce am avut de spus am spus mai sus destul de detailat.Nu mai comentez pe tema asta,(vb.ta) risc sa par eu disperat. Fac totusi o exceptie sa rezum in trei puncte mai pe intelesul tau si sper ca de data asta ai sa intelegi ceva:
Daca ai pus folii la noi ,no problem (demonstreaza si se va rezolva amiabil).
Daca ai probleme la folie ,are defecte, ai o garantie stii ce ai de facut.M-ai simplu prietene nu pot explica.
In ce priveste lipsa ta de bun simt am sa-ti raspund cu aceeas moneda la intrebarea ta din P.S..."Folie strech imi poti pune ? ".

P.S."Oricand" . Din pacate pt.tine are si asta cateva dezavantaje. Ingreuneaza respiratia ,blureaza imaginea si se decoloreaza la soare. Priveste partea buna e ieftina,te apara de ploie si este strech cum ti-ai dorit.Manopera este din partea casei!!!

Chiar nu am vrut sa fiu fara ...dar vad ca tot insisti si oarecum pt. oameni ca tine era necesar.
De retinut prietene:"Invincibilitatea consta īn aparare, iar sansele de victorie, īn atac".Este valabila de mii de ani si tin foarte mult la acest principiu.
Am atacat ca sa-mi apar firma de timpeniile ce le-ai scris fara nici o sustinere. Nu pt. ca sunt disperat dupa pita cum sutii tu, am trecut demult de stadiul asta!!!

Citeste incet sa nu ti-se incinga bujiile la BMW. " Daca de aici in colo tac pe tema asta nu inseamna ca ti-am dat dreptate". o fac din bun simt pt. ca probabil nu poti intelege. Atat poti!!!
Cu asta chiar inchei acest subiect pe tema asta ca s-a mers mult prea departe .Ajungem sa ne injuram, nu este genul meu si ma plictiseste rau tema ta.
Interesant cum se adevereste din nou proverbul :"Cu amabilitatea īti faci prieteni, cu adevarul, dusmani!".
dorufolii is offline   Reply With Quote
Old 31-03-16, 13:38   #24
mihaibrb

Stock
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 3
Default Re: Numere - Folii

Astazi am sunat si eu la tine si cand am auzit ce preturi ai am lasat-o balta. Poti sa te lauzi tu cat vrei ca ai montat si pe bugati veiron , la preturile pe care le ceri poate iti gasesti ceva "clienti" care le este lene sa caute pe altul mai ieftin dar pe mine nu m-ai nimerit. Mi-ai cerut 160 euro pentru geamurile spate la o skoda fabia. Hai sa fim seriosi cine iti da tie atatia bani, ar trebui sa am bani de aruncat aiurea ca sa montez la tine.Eu am montat la tripon cu folie solar zone cu 300 ron pe cand tu mi-ai cerut 160 euro, daca ceream fata spate cat imi cereai 320 euro. Frate traiesti in romania nu uita , nu esti in germania. La tripon mi-a dat toate autorizatiile rar pe care le dai si tu. Si apoi afla ca si tripon sunt autorizati rar.
mihaibrb is offline   Reply With Quote
Old 31-03-16, 22:48   #25
dorufolii

Stock
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 9
Default Re: Numere - Folii

Prietene nu te supara ca-ti spun dar chiar nu ne poti compara cu Tripon. Este diferenta,atat la materiale cat si la manopera se vede de afara ,nu trebuie sa te uiti la detalii in interior sa vezi . Uitate in oras la o masina facuta de noi si fa comparatie peste o luna cu masina ta si vb dupa. Inca mai ai apa sub folie vorbim dupa ce se usuca la soare ,cand apar surprizele pe la luneta si dupa ce deschizi geamurile la decupaje.
Ai zis ca ai sunat dimineata sa antrebi cat face, probabil ti-am zis daca ai asteptat dupa ce ti-am zis pretul si ca saptamana asta nu pot sa-ti fac masina ca nu avem liber decat saptamana viitoare de miercuri incolo si asta spune multe dar nu ti-ai dat seama.Tripon ti-a facuto an aceeas zi!!!!.
Credema avem de lucru si la preturile pe care tu le consideri " aberante "si asta facem de 11 ani tot la aceleas preturi pt.ca avem calitate. Sa nu crezi ca nu sau interesat de preturi clientii nostril ,este plin netul !!!. Nu sunt chiar toti prosti cum ai crezi tu si stiu foarte bine la cine vin si pt. ce.
Nu spun ca suntem perfecti spun doar ca lucram bine.( de obicei ca la masina noastra personala). Este una sa pui folie an doua ore fara demontare si una an 6 ore ,curat cu demontare si uscare individuala pe elemente .Chiar nu este aceeas manopera si nici lucrare. Suntem singuri di Arad autorizati RAR sa facem cu demontare si nu degeaba.
Da ma rog alegerea este a ta nu am ce sa comentez la acest capitol. Totusi mai intereseazate anainte sa arunci cu vb.sa vz.si de la alti care au mai facut la noi ,au folii de ani buni fara probleme si au revenit la prima ocazie cu urmatoarea masina.
Chiar nu vreau sa fiu nesimtit si sa vb.de rau concurenta pt.ca sunt convins ca asi fac si ei datoria cat pot de bine pt. Salariu de angajat. Poate lucrezi si tu la o firma si chiar sti cum este.
Nu trebuie sa uitam ca una este sa lucrezi la norma presat de timp ca angajat cu ce primesti si una este sa fie firma ta si sa te axezi pe materiale de calitate , o manopera buna si dece nu ,clienti mai selecti.
Cer scuze celor de la Tripon daca se simt jigniti dar sunt convins ca vad si ei diferenta pt.ca nu odata ne-au trimis clienti pretentiosi cu Bugatti veyron vb. ta
Dar sa nu o mai lungim probabil nu ai fost atent dimineata .Este normal sa coste 160 de Euro pt. Usi spate si luneta ,cand alegi folia de 5 stele Nanoceramica de la LLumar (care reduce caldura cu 70% pe testate). S-au ai retinut cu rea intentie doar varianta cea mai scumpa din cele 5 cate avem pt. a scrie ironic si defaimator pe acest sait la adresa firmei noastre.
Daca e ultima varianta, puteai foarte bine sa alegi varianata Low cost cu 5 ani de la LLumar cu 130 Euro care sigur tine mai mult de 7 ani cat a-ti da Tripon pe o folie solarzone colorata ce se decoloreaza dupa 3 ani. Am avut si noi probleme cu foliile Solarzone lowcost colorate cu 7 ani ce reduc caldura cu 15%,ca se decolorau dupa trei ani si am renuntat la ele ca faceam manopera gratis dupa trei ani, la Garantii. Acum aducem de la ei doar cele metalice (mai scumpe) cu 7 ani (ce reduc caldura cu 40%)care de 5 ani de cand lucram cu Solarzone anca nu sau decolorat ,vedem peste 7ani !!! daca si astea au probleme.
Prietene ce sa zic pt.mine este foarte simplu,nu poti cumpara Mercedes (calitate si manopera)cu bani de Logan. Chiar i-mi pare rau ,dar nu ti-ai dat seama "Ai primit ce ai platit".
Daca pe tine te ancalzeste sa schimbi folia mai des si sa-ti distrugi firele la ancalzire este tot problema ta,vb.peste doi- trei ani cand ai sa deschizi geamul si o sa vezi partea de sus ce intra in cheder mai inchisa .Nici o problema poti pune de 2 ori in 7 ani si sa ai acelas lucru la aceiasi bani cu ce punem noi odata momentan. (LLumar 5 ani)
An ce priveste oferta noastra ce ti-am facuto tie, pot spune doar atat :
Foliile LLumar cu 5 cu ani garantie care tin 10 ani si ma refer la culoare( o spun din experienta ,avem 11 ani de cand lucram cu ei si nu am avut nici o problema la LLumar pe perioada de garantie).
Foliile metalice LLumar cu 10 ani care tin minim 15 ani;
Foliile LLumar Nanoceramice cu 12 ani garantie la noi, ce in State sunt cu garantie pe viata masini, poti vedea pe saitul lor. Ce sa mai zic.
Nu pot decat sa-ti urez Bafta este alegerea ta ,sper sa ma fi anselat eu an privinta celor spuse de mine spre binele tau.
Cele bune ,prietene.
dorufolii is offline   Reply With Quote
Old 01-04-16, 13:49   #26
mihaibrb

Stock
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 3
Default Re: Numere - Folii

Ai luat-o rau de tot pe aratura. Cand te-am intrebat ai zis ca montezi folie solarzone care mi-a montat si mie tripon. Nu am avut nici cea mai mica intebtie de a ma programa la tine. Am inchis telefonul de cum am aflat pretul. Acum tu o dai in diverse ca tu folosesti materiale de calitate cand tu folosesti aceeasi folie ca tripon solar zone la pret de 2 ori mai mare. Tu chiar crezi ca ma intereseaza cate masini ai tu programate. Exista o vorba se naste un fraier in fiecare secunda.Tripon m-a rezolvat imediat. Nu iti mai merge cu autorizarea rar ca stii ca si tripon are si acum o dai ca ai materiale de calitate cand folosesti aceleasi materiale ca tripon.Las-o balta ca toti din arad cer maxim 400 ron si fac treaba de calitate pe cand tu ceri dublu. Eu sunt multumit de cum a iesit la tripon si afla ca la tine nu voi veni niciodata ca esti arogant si crezi ca tu esti singurul din arad care stie sa puna folie.
mihaibrb is offline   Reply With Quote
Old 01-04-16, 13:55   #27
mihaibrb

Stock
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 3
Default Re: Numere - Folii

Stii ce laudate tu singur ca pe altii nu am vazut sa te laude. Vorba aia nu e prost cine cere e prost cine da. La tripon si lumar si solarzone e la acelasi pret.
mihaibrb is offline   Reply With Quote
Old 01-04-16, 18:14   #28
dorufolii

Stock
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 9
Default Re: Numere - Folii

Ok. am anteles vad ca te aprizi din nimic si redeschizi subiecte cu referire la ce sa discutat an 2012.Am ancercat sa-ti deschid ochii si vezi doar ce vrei.Respect parerea fiecaruia si anchei cu cuvintele tale.
Vorba ta si reproduc de la tine "Exista o vorba ,se naste un fraier in fiecare secunda.Tripon m-a rezolvat imediat."sau varianta a doua spusa de tine"Vorba aia nu e prost cine cere e prost cine da. La tripon si lumar si solarzone e la acelasi pret!!!!! " Puteai sa-ti dai raspunsul singur. Daca nu te puneai pe chili.Nu-l sti, til spun eu : "NUMAI TIMBRUL DIFERA" la acea oferta.....Doar tu nu ti-ai dat seama. prietene Adidas nu e tot una cu Adiadas "seamana doar"
Din partea mea prietene puneti celofane colorate,daca esti multumit, da tine bine minte, vb. peste trei ani cand o sa ai cu 30% mai mare vizibilitatea la folie. Bafta si laso mai moale cu aratu ca esti demult an sant.
dorufolii is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -