cum au spus si ceilalati , nu esta vorba de bani ci de principiu.
"pasiunea nu are limite" -
decat cele ale bunului simt.
organizatorii (in general ,nu numai cei in cazul de fata) romani au impresia ca fac un mare favor , si ofera un mare privilegiu celor care expun masinile la show-uri , lucru acceptat cu nonsalanta de majoritate si blamat de cativa (printre care si eu) .
toti suntem constienti ca exista niste costuri de organizare (uneori uriase) dar se pot gasi metode prin care totul sa iasa ok.
Quote:
Originally Posted by Evoluti0n
voi ajutati intr-un fel sau altu spectatorii cu propria prezenta dar sa nu uitam totusi ca e un concurs nu o expozitie de masini si se premiaza locul 1,2,3.
|
mergand pe aceeasi ideea a postului tau , propun ca cei pt expo sa nu se mai deplaseze (cheltuind probabil de 2-3-5-10 ori x50ron) si sa trimita prin posta/banca/curier cate 50 ron . in felul acesta ajuta. corect?
din pura curiozitate , in ce constau premiile pt locul 1,2,3 ?
vad ca se aduc in discutie ca argument pt perceperea taxei cursele de drag/drift din ungaria. din cate stiu eu (si este posibil sa ma insel) majoritatea sunt etape
internationale KOE . BWE 2010 - Arad 9 Mai - Armonia Center face parte din calendarul competitional
international ? daca nu , comparatia mi se pare nepotrivita.
nu vreau sa fiu inteles gresit , sunt total de acord cu perceperea taxei pt evenimentele competitionale unde exista riscuri iar responsabilitatea este purtata de organizatori (generand astfel costuri prin necesitatea angajarii unei firme de paza pt a avea grija de public , inchiriere/cumparare fotocelule , etc) , dar a percepe o taxa pt expo si a justifica asta aducand ca exemplu ungaria mi se pare absurd, no offence .