Quote:
Originally Posted by absstrakt
ce am vazut la liniutze..unii ca sa scape de orice greutate isi dadeau jos farurile, stopurile, spoileru ba chiar si capota sau altii de cald mereau cu geamurile deschise. se pare ca prea putini stiu ce e aia aerodinamica si ce rol are ) )
cat despre drifturi imi parea rau de cei 2 baieti cu bmw`u...sa pui sa faca drift pe asa suprafata e crima... nu a tinut nici un cauciuc mai mult de 2 minute...se dezintegrau si zubrau bucati din ele. la unguri erau 2 skyline si un silva parca dar o ora cat le-am urmarit niciunu nu a spart.
|
Hai sa te lamuresc un pic aia cu geamurile e clar ca nu face bine la aerodinamica , dar daca te vei uita si la campionatele profesioniste de 1/4 mile , sau intreaba de CRISS , sau TRISTAN , se scoate un far de preferinta cel postat in fata filtrului de aer , ca sa aiba accesaerul cit mai mult si cit mai repede , plus ca sint care dau jos spoilerul din fata din doua motive : unul ca sa nu il loveasca si doi ca sa aibe intercoolerul cit mai rapid aer pentru racire
Cat despre drifturi sa stii ca ei au impus un program de trei reprezentatii a cite 5 minute cu spargerea cauciucurilor la fiecare final , caci daca ar fi vrut ar fi mers cu ele mult si bine !!! Cei din UNGARIA de care zici tu nu au avut in program sa sparga nici unul caci si alea costa !!!!!
Plus ca se pierdea timp cu schimbul lor !!Iar ei au spus ca pentru ei suprafata e chiar ok !!! si ca informatie generala cei doi sint campionii UNGARIEI la drift profesionis in viteza !!!
Asta ca sa ai toate datele problemei si sper sa nu iau banned si pe id-ul asta nu de alta dar e al fiului meu de aia e cu junior la sfirsit caci eu am luat de mult BANNED pe acest site pentru tupeul de a fi ORADEAN !!!!
Numa bine si multumim sincer ARADULUI si aradenilor prezenti la acest eveniment si speram ca sa participam cit mai repede si la ARAD la un asemenea eveniment !!!!MULTUMIM CRISS , TRISTAN , MORGHEN si intreg RS pentru sprijinul accordat !!!