Evacuari sport cu beculet albastru prinse cu Picatura ! A4 Tuning cu carling de remorcare,jante cromate cu scrisu alb pe ele,si desenu de pe luneta sa mor de imi dau seama ce poate sa reprezinte,cred ca e test psihologic "Ce va reprezinta voua acest desen?" "Mie imi reprezinta Cocalarul TDI Tuning". Si acum poza ca am vorbit prea mult
Clar , se vede ca n-ai avut ce face si te-ai jucat un pic cu Photoshopu
Sau s-o fii jucat altcineva, iar pe imaginea cu twingo`ul care l-ai pus tu , autocolantul nu este nicidecum MAT...
SCRIE CLAR SI IN POZA REFLEX - SCHWARZ .
sīnt si mate si cu reflex. Cele cu reflex sīnt mai scumpe si ceva mai cautate. Īn fine. Masina nu este a mea ci a unei tipe care s-a laudat īntr-un forum nemtesc cu tīmpeniile astea iar voi faceti TEORIA CHIBRITULUI fara nici un rost.
Daca eu m-as pricepe cu Photo Shop (nici macar nu-l am instalat sau sa-l posed īn vreo forma), n-asi fi rugat pe cei din forum sa-mi faca virtual tuning cu Sandero Cabrio. mai cititi si voi prin forum īnainte de a aduce acuzatii inutile.
N-am fost prea activa pe forum...de fapt sunt noua,nu stiu daca s-a mai pus poza(daca da,scuzati)...dar....e chiar penibil frate...lipite aiurea...fara gust...tzaran style+dacie nashpa...ma rog,daca nu-si permite omu dar totusi.......foarte nasol
Photoshop 100% !!!
Nu mai puneti poze cu masini inscriptionate in photoshop pentru ca nu au nici un farmec si se vede foarte clar .... inteleg ca e amuzant ... dar daca nu e real .. degeaba ..
Tipu' cu audi cred că e măcelar am aşa o vagă idee că īi place să taie īn carne şi oase ce o fi avut sărăcuţul audi nu ştiu aşa maşini bune pică pe māna la toţi să nu zic cum că īmi dă aleks warning acuma