Sincer, eu urmaresc topicul asta de foarte multa vreme si nu am mai vazut-o.
Adica nu imi amintesc de ea, ca sigur mi-as fi amintit daca as mai fi vazut-o!!
Acuma pe bune ... da ei nu se simt penibili cand se urca la volanul undei dintre acele masini ? Aici ma refer in special la Opel Astra`ul acela ... si`a batut joc de ea in unltimul hal .... oricum proprietarul cred ca se simte "bazat" cand ii la volan
Când urcă la volan se simt bine, pentru că sunt în centrul atenţiei, chiar dacă este o atenţie negativă. Am auzit la un tip, spre exemplu, că are vrea un Tico sau un Passat CC, să monteze suspensii şi să o înalţe (da, ai citit bine) şi să în pună "bări până în pământ să arate masiv şi nişte jante pe 22'' iar la Tico să în facă decapotabil"... Ce să le mai ceri...
Tuningul e ceea ce place fiecaruia, e personalizare in cel mai pur mod, de aia eu nu dau doi bani pe ce consideri tu masini rare, frumoase si puternice si tu nu dai doi lei pe ceea ce consider eu special. Suntem diferiti, ne plac lucruri diferite, nu-i o crima sa acceptam treaba asta.
Când urcă la volan se simt bine, pentru că sunt în centrul atenţiei, chiar dacă este o atenţie negativă. Am auzit la un tip, spre exemplu, că are vrea un Tico sau un Passat CC, să monteze suspensii şi să o înalţe (da, ai citit bine) şi să în pună "bări până în pământ să arate masiv şi nişte jante pe 22'' iar la Tico să în facă decapotabil"... Ce să le mai ceri...