Masina nu numai ca este Oltcit, dar este printre masinile cu tuning complet si pe deasupra o masina frumoasa care castiga cupe, mai rar. Bravo Dani!!!
Ce nu imi place sunt stopurile, in rest imi place si mult blamatul eleron. Inca o data, bravo Dani pentru munca depusa si banii investiti!!!
ce ai facut ai pus o poza cu masina inainte de cursa cu capota ridicata?
o sa se chinuie multi sa dea zoom sa vada ce motor e
oricum am probat eu nu se vede prea bine
a si dani nu-i mai chinui si tu .pune so poza sa vada si ei ca ai motorul original (pe exterior)
__________________ Masinile bune te duc din punctul X in punctul Y in siguranta ,Masinile magnifice...eee,astea te baga in belele
se gasesc si din aia ...
uita-te la threadul kicht 2 ... si o sa vezi si acolo niste oltcituri super faine puse la kitch ..
nu dau nume cine le-o pus .. dar ar trebui sa se simta ...
Frumoasa masina, se vede mult munca si pasiune in poze, interior superb! Un singur lucru, sa spun ca nu mi-a placut, eleronul, eu sunt adeptul unui stil simplist di probabil d'aia. In rest numai de bine!
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA]
Re: DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova
Quote:
Originally Posted by rada_ady
ce ai facut ai pus o poza cu masina inainte de cursa cu capota ridicata?
o sa se chinuie multi sa dea zoom sa vada ce motor e
oricum am probat eu nu se vede prea bine
a si dani nu-i mai chinui si tu .pune so poza sa vada si ei ca ai motorul original (pe exterior)
Motor de oltcit cu doua carburatoare verticale de alfa. Au fost 3 oltcituri cu astfel de carburatoare la cursa de pe 14. Probabil are clasicul motor de 1.3 comprimat, evantual axe de GSA. L-am vazut cum se misca, are in jur de 80 cp.
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova
Quote:
Originally Posted by B-34-SGM
Motor de oltcit cu doua carburatoare verticale de alfa. Au fost 3 oltcituri cu astfel de carburatoare la cursa de pe 14. Probabil are clasicul motor de 1.3 comprimat, evantual axe de GSA. L-am vazut cum se misca, are in jur de 80 cp.
au fost 2 oltcituri pe 14 la craiova
si cum spui tu probabil are ce are..