| CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau |
|
View Poll Results: Cum cotati masina?
|
|
este extraordinara
|

|
6 |
11.54% |
|
e frumosa intr-adevar
|

|
16 |
30.77% |
|
e reusita
|

|
13 |
25.00% |
|
merge
|

|
15 |
28.85% |
|
kitch, nu m-as sui la volan
|

|
2 |
3.85% |
29-03-05, 02:27
|
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Mitsubishi Eclipse - alb
Mitsubishi Eclipse - alb
- masina promite, dar sare in ochi graba mare in realizare
- executie grabita, minus-minus
- jantele deosebit de potrivite cu masina
- asteptam finalizarea acestei replici Fast&Furios
|
|
|
29-03-05, 11:40
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Am votat reusita..
-Facuta in graba ... se vede.. daca te uiti atent..
-Insa e frumoasa... neoanele , jantele , stopurile , eleronul , toate astea sunt plusuri ..
-Poate ar trebuii s-o mai coboare un piculetz..
P.S - Gratian :P Masina se cheama Talon e varianta americana la Eclipse :P
29-03-05, 12:09
|
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
Nu prea imi place masinutza asta cum e facuta,excuzand eleronul,stopurile,stickeru si neoanele, nu-mi place cum este asamblat kit`ul de tuning,jenti..nu este ceva profesional sau poate ca este facut in graba.
Parerea mea.
|
|
|
29-03-05, 12:40
|
|
 Stage 5
|
am votat ca e frumoasa ... chit ca spoilerele nu erau asamblate cum trebuie mie mi-a placut ... si cum sunt un fan japoneze ambele eclipse`uri au fost favoritele mele de la salon.
29-03-05, 13:18
|
|
 Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
masina a fost facuta intradevar in graba....minus si pentru vopsea parca mergea si o alta culoare...neoanele sunt frumoase...dar parca mergea un kit asa mai agresiv ptr o asemenea masina
|
|
|
29-03-05, 14:56
|
|
Stage 1
|
Masina asta trebuia sa mai ramana in garaj inca 2 saptamani minim pt finisaje. De exemplu ,farurile (clare - cromate - devil eyez) au ajuns marti...  . Clar este ca am facut-o in mare graba pt show-l asta (vopseaua pe kit era inca cruda cand am ajuns cu ea acolo. de lasat mai jos ... arcurile H&R au lasat-o 7cm iar amortizoarele Koni au ridicat-o 8....  (( in viitor o sa ii mai comprim arcurile. Peste vre-o 2 luni o sa o vopsesc din nou toata ( si nu in graba) .
La vara va fi montat si un kit lambo doors.
Asta fiind replica mea pentru carcotasii care \"nu s-ar risca sa o conduca in viatza lor\" - (normal, exista riscul sa o lovesti si nu ti-ar ajunge salariul familiei tale pe 35 de ani sa platesti) deci \"vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii\"
Pt. restul, va multumesc pt apreciere (e clar ca stiti si voi cat e de greu si cat de multi bani intra in asa ceva)!
|
|
|
29-03-05, 14:59
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
mie imi place masina
+ interior
+ vinyl
+ jante
+ eleron
+ stopuri
minusuri sunt abtipildurile alea pe care eu nu le suport
|
|
|
29-03-05, 15:02
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Pai asta si reprezinta un Tuning Show, pregatire indelungata si bani seriosi bagati in masina pe care vrei s-o expui. Masina asta este un model frumos, dar ma indoiesc ca toate acele firme etalate pe usi sunt sub capota sau in mecanica masinii. Etrierii albastrii nu se asorteaza cu nimic, nici macar cu neoanele. Jantele sunt frumoase, ar fi trebuit si niste discuri de frana pe masura, se vedeau prea mici. Kitul exterior este frumos, are o linie continua, dar nu il avantajeaza culoarea exterioara. Eleronul da foarte bine. Poate o toba finala cu iesire singulara ar fi masurat inca un plus. Masina este frumoasa si atragatoare per ansamblu.
|
|
|
29-03-05, 15:06
|
|
 Stage 5
|
Sincer...
Mie nu mi`i se pare normal sa vii cu o mashina \"neterminata\" la o expozitzie, dar poate cine stie omu` poate a avut probleme...
inceput promitzator dar mai bine o lasa in parcarea de afara pt. k mai are munca la ea pana sa ajunga mashina de show
P.S: spoileru` spate nu era prins k`lumea....
Parerea mea
|
|
|
29-03-05, 18:23
|
|
 Stage 4
|
MERGE SI ASA
Merge si asa-cam asta s-ar spune despre aceasta masina la care parca au lucrat mai multe persoane care nu s-au inteles intre ele inainte! + pt stop-uri si jante
|
29-03-05, 20:34
|
|
Stock
|
Din cate stiu eu este un TALON si nu Eclipse, nu stiu zau cati ar confunda un Eclipse cu un Talon. si mai ureros ca e vb si de cineva din juriu
|
|
|
29-03-05, 22:51
|
|
 Stage 5
|
Am votat \"este frumoasa intr-adevar\" . Este realizata cu stil si cred ca \"sufletul\" masinii este inspirat de cel al proprietarului. Masina nu foarte incarcata cu elemente de\"stil\" dar cu ceva special. Este o masina pura, acest lucru fiind definitivat prin culoare alba a masini. E ok.
|
|
|
29-03-05, 23:44
|
|
 Stage 5
|
Masjina e frumoasa!!! imi plac japonezele
Totusi e drept ... nu vii la o expozitzie cu o masjina neterminata si pe urma te tragi pe cur ca \" apei noh am facut'o in graba de aia si de aia \" noh in orice caz + pentru inceput (adica stopuri, eleron, jante, culoare, bodykit )si bafta in continuare!!! Sper s'o vad si cand e gata
|
30-03-05, 18:47
|
|
 Stage 4
Member of: [X-Team Racing Club]
|
pun o poza din care se intzelege starea masinii!!!
|
|
|
30-03-05, 20:21
|
|
 Stage 5
|
daca e Eagle Talon ... no comment, prefer Mitsubishi anyday :P Oricum, potential are muuult de tot, dar daca nu se rezolva cu finisarile si imbinarile (si acum notam masina cum o vedem, nu ?) degeaba. Masina parea ca se dezmembreaza si ca totu e prins cu sarma pe dedesupt ca sa stea in loc. Oricum, daca planuieste sa o faca asa cum trebuie sunt convins ca va iesi masina de masina din ea.
|
|
|
|
|