Quote:
Originally Posted by \"Flow\"
am citit tot topicu de la cap la coada shi am observat ca toata lumea iti atribuie tie toate creditele luciane pt aceasta mashina care nu este facuta de tine
fara suparare acuma poti sa imi spui shi mie te rog ce modificari ai adus la mashina, motor etc ? ce bani ai bagat in ea? cat ai lucrat la ea?pt ca ultima oara cand mi o amintesc arata la fel
|
Ce nu ai inteles tu este ca aici se apreciaza masina nu proprietarul . In tot topicul nu doar in ceea ce priveste nova MEA ! Daca nu te-ai prins asta e. Nu e nimeni perfect . Ce modificari am adus la motor ? Muuuulte . Dar moment ... te afli in postura de a ma judeca ? Ce bani am bagat in ea ? Pai daca plecam de la suma investita pt achizitionare ... ce sa spun .. numai pe cauciucurile fata am dat 12 mil . Cat am lucrat la ea ? Mai mult decat am mers cu ea . Masina arata cam la fel ai dreptate. Faptul ca am avut alte investitii de facut la ea .. mai putin exteriorul nu cred ca este problema ta . Daca imi faci tu o donatie de macar 1000 euro promit ca o fac super tare si de nerecunoscut . Pt a te amuza pe tine singurele modificari la exterior aduse de mine sunt urmatoarele : grila dintre faruri , sprancene , alte stopuri pe spate (pariu ca nu le-ai vazut) si am mai scos din stickere . La capitolul alte modificari ... reparat integral cutia , bateria mutata in portbagaj , alt intercooler , alt filtru de aer , alt radiator , alt electroventilator , alte fete de usi , lumina albastra in interior (schimbat absolut tot ce poate lumina) , discuri frana spate noi , placute fata - spate Ferodo .... si sincer nu inteleg de ce trebuie sa-ti dau tie socoteala ... Esti chiar culmea ! Aaaa vezi ca am schimbat si bujiile , filtrul de ulei , de benzina si am schimbat si uleiul .

Esti un carcotas ! In loc sa apreciezi asptectul masinii tu te iei de mine ca ce ? Ca am cumparat-o ? Ca e a mea acum ? Stai linistit .. daca ma uit la masina ta .. sincer am investit muuult mai mult in a mea decat tu in a ta . Daca erai Robert poate intelegeam .. dar scuza-ma .. nu ai nici un merit la masina mea deci chiar nu te inteleg . Stau si ma gandesc daca tu esti cel de care zicea Robert ca vb cu mine pe internet si ... nu e asa .