Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > CAR STYLING

CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau

Reply

Thread Tools
Old 12-06-05, 18:20   #1
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
Default Elemente tuning din PLASTIC - unde ?

Caut pe cineva care realizeaza spoilere din plastic . Are cineva idee unde pot gasi ?
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 13-06-05, 14:35   #2
Soichiro
Guest

Ceea ce cauti tu este destul de rar si pe-afara. Sunt necesare matrite sofisticate cu injectoare pentru a lucra in mase plastice. N-as crede ca exista asa ceva in Romania.
  Reply With Quote
Old 13-06-05, 14:38   #3
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Eu am vazut spoiler din plastic unicat facut in Romania .
Old 13-06-05, 14:50   #4
ffocus

Stage 5

ffocus's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Lucian\"
Eu am vazut spoiler din plastic unicat facut in Romania .
din soldatei topiti?

acum serios, ABS=plastic?...daca da...mai toate elementele de tuning (de firma) sunt din ABS

eu am avut un kit de la Lester pentru 206 si era din ABS (masca faruri/stopuri, priza capota, bara fata/spate)
Old 13-06-05, 14:54   #5
Soichiro
Guest

In fine, eu ti-am zis ce cunosc. Un intreg ansamblu de procesare/injectare/turnare mase plastice face cat 10 masini de categorie medie. Plus ca mai trebuiesc si alte facilitati obligatorii, cum ar fi macinare si balotare a deseurilor, care costa destul de mult, sau alte instrumente auxiliare, cum ar fi distantiere, doze de ramificatie si diverse consumabile. Nu intru in detalii, dar, cum ti-am zis, ma indoiesc sincer. Banuiesc ca respectivul spoiler era fabricat in lohn de o fabrica subsidiara a vreunui producator strain.
  Reply With Quote
Old 13-06-05, 15:37   #6
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Spoilerul de care vorbesc e pe masina lui Bogdan RUS si e home made dar arata trasnet. Din cate am inteles e facut din mai multe bucati de plastic lipite la cald. Arata senzational. Poti jura ca e turnat . Eu caut plastic pt ca am garda f joasa si daca pun fibra ar insemna sa schimb spoilerul cel putin saptamanal.

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Old 13-06-05, 17:44   #7
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

si pe mine m-ar interesa, de fapt ma intereseaza sa fie realizat dinnt-un material flexibil ca in momentul in care iei borduri sau alte chestii sa nu se strice, fibra cu care se lucreaza pe aicea cum ai atins-o cum a crapat.
200SX is offline   Reply With Quote
Old 13-06-05, 18:17   #8
B 68 VLD

Stage 5

Exista oameni care lucreaza carbon si kevlar! Sunt super rezistente. Si preturile sunt pe masura evident.
B 68 VLD is offline   Reply With Quote
Old 13-06-05, 18:51   #9
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Exista oameni care lucreaza carbon si kevlar! Sunt super rezistente. Si preturile sunt pe masura evident.
tre sa nu fie casante ci sa fie flexibile
200SX is offline   Reply With Quote
Old 13-06-05, 19:00   #10
B 68 VLD

Stage 5

Am dat cu o bucata de carbon intr-o gramada de chestii si nu avea nici pe draq. Era si flexibil. Era o bucata cam de jumatate de metru lungime si cam 30cm latime! Acuma nu pot sa spun cu exactitate daca este mai bun ca acel plastic de care vorbiti voi.
Old 13-06-05, 19:12   #11
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Lucian\"
Spoilerul de care vorbesc e pe masina lui Bogdan RUS si e home made dar arata trasnet. Din cate am inteles e facut din mai multe bucati de plastic lipite la cald. Arata senzational. Poti jura ca e turnat . Eu caut plastic pt ca am garda f joasa si daca pun fibra ar insemna sa schimb spoilerul cel putin saptamanal.
Pai si d c nu-l intrebi pe RUS???
Apropo, tu vb de spoilerul pe care il are acum sau cel pe care il avea inainte???
shadow is offline   Reply With Quote
Old 14-06-05, 09:49   #12
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Ma refer al spoilerul lui actual. Problema e ca nu mai da de cel care a facut spoilerul. Si eu caut ceva flexibil ... nu neaparat plastic .
Old 14-06-05, 11:52   #13
AudiPerformance

Stage 5

AudiPerformance's Avatar

lucian acelasi lucru l-am intrebat si eu pe Bogdan... daca ma poate ajuta sa-mi fac kitul exterior din plastic! si am primit acelasi raspuns ca si tine! ideea este in felul urmator: m-am interesat si exista o firma mare de tuning pe nume MS design care face kiturile exterioare din material plastic dar dintr-un material plastic flexibil! adica un spoiler poti sa-l faci pachet si sa-l bagi intr-o sacosa si in momentul care il scoti isi revine complet! au ultima tehnologie!

eu am citit niste review-uri despre produsele lor si este un plastic amestecat cu cauciuc! si culmea!!! acel material este turnat pe o matrita de FIBRA DE STICLA! si asa iese spoilerul! Oricum mi se pare cam greu de facut dar dupa cum se vede nu este imposibil!
Old 14-06-05, 12:15   #14
B 68 VLD

Stage 5

Ok, am inteles este super tare dar cati bani costa o bara fata ?
Old 16-06-05, 00:53   #15
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

Pe cezar bolliac, in spate la Zvon, este un garaj de motoare. Acolo lucreaza baietii din fibra de carbon, fibra de sticla, kevlar .....de nu se poate.... ei sunt specializati pe carene de motociclete........ dar nu cred ca ar tusi dava vine vorba de spoiler de masina....

Lucian: daca te referi la RUS ala cu megane galben, spoilerul fata a fost unul turnat de la mama lui, la care s-au facut cateva mici - mari modificari.
mad_oviddiu is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -