Genu de taran care invarte volanul de Renault pe Dacie Nova Cea mai tare faza e cu lampile, numai pe la remorci am mai vazut asa ceva Dar daca omului ii place, ce sa-i faci?? Masina lui, banii lui, face ce vrea cu ea
Quote:
Originally Posted by sulta_00
dak a mai fost aratata masina asta imi cer scuze...dar eu am vazut-o in vara la costinesti!
Mai nu stiu dar am vazut multe masini cu pretentii care nu au finisarile asteia.
Si am mai vazut si KIA cu fatza de E-klasse si Fiat cu bot de Maserati si cred ca lista ar putea continua.
Intr-adevar e kitchoasa rau prin accesoriile puse pe ea dar totusi omul ala a muncit la masina aia muuult mai mult decat multi dintre noi vor munci vreodata pentru masinile lor.Si chiar are unele chestii originale si bine lucrate pe masina...
__________________ Stock is for woosies Smoking is for woosies
The best exhaust for a turbo is the least exhaust.
Mai nu stiu dar am vazut multe masini cu pretentii care nu au finisarile asteia.
Si am mai vazut si KIA cu fatza de E-klasse si Fiat cu bot de Maserati si cred ca lista ar putea continua.
Intr-adevar e kitchoasa rau prin accesoriile puse pe ea dar totusi omul ala a muncit la masina aia muuult mai mult decat multi dintre noi vor munci vreodata pentru masinile lor.Si chiar are unele chestii originale si bine lucrate pe masina...
Asta am vrut sa remarc si eu, ca e destul de bine legata si finita, as putea spune cea mai frumoasa Dacia BemVeu
daca s-ar da jos cateva elemente, nu ar mai fi un kitch. De acord cu finisarile, dar spatele e oribil!(stopurile le-am vazut pe tractoare sau remorci mai vechi).