Quote:
Originally Posted by cangri
cele mai urate si stricate masini
|
Īn afara de cretinitatea aia saltata pe BIG RIMS din poza a 2-a, restul toate fara exceptie sīnt masini speciale de film.
O parte sīnt opera lui
JAY OHRBERG care a facut si masinile din serialul Knight Rider (1986), knight Rider 2000, Knight Rider 2010, DeLorean-ul din Back to the future, VAN-ul din A-team, Batmobil-ul din 1966, masina din vestitul si vechiul serial DAKTRARI, Teenage Mutant Ninja Turtle (TMNT) Van si multe altele.
Aici se vede cine nu cunoaste baga masini vedeta īn aceasi oala cu gunoaiele de dacii ciobanite a lui... "nea caisa" din dosul blocului. Trist!
cīnd o fi sa vin īn romānia īn vizita, o sa īmprumut de la JAY masina BUTOI DE VIN
Cīnd ma duc la agatat pe litoral o iau pe asta:
cīnd ma duc prin transilvania, iau si eu un CAR MORTUAR cu V 8 si vreo 500 CP ca se potriveste:
Cīnd agat cīte une si n-am unde sa ma duc cu ea, sa economisesc banii de hotel cu ora ca sa i-o pun, iau un pat etajat V 8 ca sa fie asa..... mai cu fitze:
Daca sīnt invitat la vreo nunta, iau si eu o limuzina cu elicopter īn portbagaj asa cum trebuie ca sa rup gura manelistilor
Cam atīt la capitolul MASINI NEBUNE SI EXTREME, masini ce n-au ce cauta īn categoria kitsch.