pozele astea le-am mai vaz de atatea ori...
dar inca odata va zic...pe bune stiti cat costa o oglinda de mertz?cred ca daca lui i-a furat 3 seturi s-a dat pe dinastea de roman ca nu mai tine...si intr-un fel are dreptate...traim in Romania
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
Originally Posted by sandrin
intrebarii
offtopic : da da ....asta asa e.... dar sti cum e :graba strica treaba ....n-am mai putut edita dupa 5 minute.....
ontopic iar benz-ul asta parca a mai fost
pozele astea le-am mai vaz de atatea ori...
dar inca odata va zic...pe bune stiti cat costa o oglinda de mertz?cred ca daca lui i-a furat 3 seturi s-a dat pe dinastea de roman ca nu mai tine...si intr-un fel are dreptate...traim in Romania
pai ce dracu , normal ca costa, doar sunt retractabile, poate chiar cu semnalizatoarea in ele .... dar totusi de ce si-a luat benz daca nu il poate intretine.... asa ca faza , ce faci daca un dement iti ia steaua de pe capota ? lipesti un semn cu dacia ?
pai ce dracu , normal ca costa, doar sunt retractabile, poate chiar cu semnalizatoarea in ele .... dar totusi de ce si-a luat benz daca nu il poate intretine.... asa ca faza , ce faci daca un dement iti ia steaua de pe capota ? lipesti un semn cu dacia ?
asta nu tine de intretinut masina e vb de romania si de ciordelesu din romania...bine e si el penal da daca iti fura vreo 3-4 perechi de oglinzi iti iei jante drq cu banii astia...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Kitch Tuning .... part 2
jantele sunt frumoase,si faptul ca n-are manere la usi
dar cam naspa cu priza aia de pe capota + celalate
si botul ala prea da in ursulet
stopurile daca le lasa transparente ar fi dat mai bine
total cam multe minusuri