meteoriti d-astia pun manelistii pe dacii 1300...ma gandeam ca daca ai bani sa-ti cumperi un aveo sau un astra ai si ceva mai multa minte...dar m-am inselat
__________________ ... fara bling bling .. fara pepsi cola pe parbriz
Sunt la moda fireball-urile astea Am vazut zilele astea un Logan care avea pe spoiler spate un sticker cu "VeilSide" . Nu mi-a iesit in poza ca am facut in miscare
mda stiu masina daca vreti o sa-i fac poze da parerea mea ca nu e kitch ....poate ar trebui o definitie a kitch-ului
am zis Fiat Coupe cu stema Ferrari si tie nu ti se pare ca e kitch?? mdaaa...e parerea ta!
inseamna ca si Oltcit`urile cu sigla BMW...nu sunt kitch`uri...sunt chiar BMW`uri
frate, cu mertzu te-ai cam inselat...ce ti se pare k e de prost gust? capota prea sport? e totusi coupe... nu stiu insa daca vine cu 'branhiile' alea pe aripi din fabrica (precum M3'u) sau sunt fake.
am zis Fiat Coupe cu stema Ferrari si tie nu ti se pare ca e kitch?? mdaaa...e parerea ta!
inseamna ca si Oltcit`urile cu sigla BMW...nu sunt kitch`uri...sunt chiar BMW`uri
asta seara ti-l aduc sau mai bine zis maine dimineaza ca asta seara o sa fiu racheta rau!!! mie unu imi place!!!poate nu vb de aceasi masina...io stiu un fiat cu ferrari pe roti ... langa posta de la moghioros
are praguri de dacia getei sau e doar impresia mea?