| CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau |
|
View Poll Results: Cum cotati masina?
|
|
este extraordinara
|

|
19 |
31.67% |
|
e frumosa intr-adevar
|

|
24 |
40.00% |
|
e reusita
|

|
11 |
18.33% |
|
merge
|

|
4 |
6.67% |
|
kitch, nu m-as sui la volan
|

|
2 |
3.33% |
29-03-05, 03:04
|
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
GOLF -IASI
GOLF -IASI
- un plus la linia generala, armonios integrata
- minus la oglinda care nu are nici o legatura cu restul.... un crom aruncat
- plus la motor, impins
- jantele fericit alese cu ansamblul
- considerat reusit intr-adevar, una din cele mai placute
|
|
|
29-03-05, 13:40
|
|
 Stage 5
Member of: [Streetline-CCC] [PARTICIPANT CURSE]
|
da,mey Johan,ia arunca oglinzile alea...inspre mine...
si povesteste tu lumii ce e cu oglinzile..sa nu creada baietii ca ti-ai pus vreo editie de bazar stil M3 Dacia Power...
|
|
|
29-03-05, 15:13
|
|
 Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
vopseaua este superba...se potriveste perfect cu grila(vb de dunga neagra)intradevar oglinzile cromate nu au ce cauta...mergeau niste oglinzi negre stralucitoare!kitul este destul de bine ales jantele sunt frumoase pleoapele de la faruri sunt bine alese dar nu imi place cum colorat placutzele rosi nu putea sa le faca alta culoare?priza de pe capota e destul de frumoasa,toba e superba se incadreaza in linia sport a masini...si cred ca si sunetu e WOW
|
|
|
29-03-05, 15:16
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
si aceasta masian este frumoasa intr-adevar
+pentru spoilere
+ jante
+sound
+culoare
pastreaza lini originala a golfului 4
|
|
|
29-03-05, 15:19
|
|
 Stage 5
|
+ la absolut tot
si mai are un + in plus k imi plac golfurile
singurul minus care vad k l`a observat toata lumea sunt oglinzile care nu prea se potrivesc cu mashina.
in rest... e frumoasa rau!
|
|
|
29-03-05, 15:23
|
|
 Stage 5
|
+pentru jante, bodykit, evacuare ... cam atat ... acum \"-\" urile: mi se pare aiurea faza cu dunga aia neagra pe mijlocu capotei si pe bara ... daca tot o pus'o dc n'o dus'o pana la capat?! hmz ... fata imi amintesjte de audi astea de generatzie noua ... cam atat
|
29-03-05, 15:25
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Masina frumoasa per total, kit exterior la linie, culoare discreta, linia albastra specific Shelby da bine. Oglinzile se asorteaza cu tobele finale si cu jantele. Barele fata-spate sunt chiar reusite si dau bine pe un Golf 4. Cel mai mare minus, toba finala dubla, pusa pe un Diesel. Masina reusita si atragatoare.
|
|
|
29-03-05, 21:22
|
|
 Stage 5
|
eu nu inteleg care e problema cu oglinzile, poate sunt eu mai chior, mie mi se pare ca merg okay cu restul, cum a zis si Hondaru.
Evacuarea dubla pe diesel .. eu zic ca are un anumit rost : 1. agresivitate 2. una singura ar fi aratat anapoda cu spoilerul spate modelul ala 3. nu mai are nici pe departe motorul stock dieselu asta (care stie despre ce e vb. imi da dreptate hehe)
|
|
|
29-03-05, 21:35
|
|
 Stage 5
Member of: [ALFA ROMEO]
|
cred ca mult bun gust...
pe de alta parte, golf 4 este o masina din care poti scoate usor un tuning de efect cu banii necesari, eu zic ca se preteaza super bine la tuning!

senza cuore saremmo solo macchine
|
|
|
29-03-05, 21:40
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Design
Mashina mi`a placut intradevar ... e un golf deosebit ... bodykit`ul frumos ... linia neagra d pe capota se putea continua cu o dunga pe plafon , bara de fatza este cea mai potrivita pentru golf dupa parerea mea ii da un aer de agresivitate ... si ... eu unu de`l vad in oglinda ma dau p dreapta .. ... spoleru d spate este frumos .. tobele sunt d asemenea frumos scoase .. si se imbina frumos cu spoileru .. mie imi place
Muzica
Frumos ashezate ... neonu ala .. sau ce`i acolo mi`a luat ochii ... tub .. JBL .. frumos ... se auzea si p masura
Jante ... bine alese ... clip`urile de la frane .. merg si nu prea merg cu culoarea roshie ... mergea un alb sau ceva .. nush ... ash fii ales un negru poate
Farurile deosebite ( daca am observat bine avea angel eyes  ) ... flash`urile din faruri ... erau deosebite nu erau d bazar .. sau by autovit
revin prin a edita postul si a il completa ...
lipsa numarului p fatza este un + ... si de asemenea un alt plus il au stopurile
Mie unu mi`a placut ... e reushit !!!
|
30-03-05, 02:09
|
|
 Stage 5
|
O masina intr-adevar reusita.De la mine nici macar un minus. Nu e spectaculoasa, dar e agresiva si placuta la vedere.
|
|
|
30-03-05, 12:29
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
pun pariu ca o sa se voteze \"kitch\" numai pt oglinzi....
cum nu le place ceva... gata e kitch
|
|
|
30-03-05, 13:43
|
|
 Stage 5
|
pacat ca nu e johan prin zona sa zica exact ce oglinzi sunt alea, dar stiu ca au costat o gramada de bani, nu sunt ***uri. si mie pe bune ca imi plac ... parerea mea e ca dau mai bine asa decat negre sau carbon.
|
|
|
30-03-05, 14:17
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Sunt frumoase oglinzile, dau bine pt cel care are ochiul format si stie ce cu ce se combina. Sunt si aerodinamice, sunt speciale, nu am mai vazut asa ceva... Chiar nu pricep ce are lumea cu oglinzile lui...
|
|
|
30-03-05, 14:29
|
|
|
Guest
|
Excelent, felicitari. Asa bun gust mai rar. Linie uniforma cap-coada, suspensii, stopuri, jante...ce mai, k-lumea. Pana si plasa este una adecvata, si nu vreo plasa de muste din Vitan. Inca 1 data bravo!
|
|
|
|
|
|