Pentru ca este mult mai ieftin si aplicatia sa este mult mai mare, folia adeziva cu aspect de carbon,Kelvar,marmura,granist si diferite alte fibreare mare cautare si in vest . Nemtii de la Ftd-technics ofera un kit complet de folie cu aspect de fibra de carbon la pretul de 129 euro , in care sunt incluse folia, manusile de protectie, si termometrul.Procedura este simpla

biectul pe care se aplica se freaca cu sminghel (inclus in kit) , este curatat cu degresant , se lasa la uscat, dupa care se spreiaza cu adezivul de folie ( inclus in kit).Se lasa la uscat .Folia se taie in forma obiectului lasandu-se 5 cm in plus la fiecare margine . Se pune folia in apa la 35 de grade, si dupa 3 minute se spreiaza cu o substanta ce dezlipeste folia cu aspect de carbon (propriu zisa) de stratul de protectie .Selasa 30 de minute in amestec , dupa care se aplica pe obiect .Se spreiaza cu cateva straturi d lac(inclus de asemenea in kit)
NU stiu de unde se paote achizitiona acest kit eu doar v am informat cautati si voi articol luat dintr o revista d specialitate