Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Folie cu aspect de fibrad e cabon !!!!!! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5717-folie-aspect-fibrad-cabon.html)

Alexutzzz 02-06-05 01:56

Folie cu aspect de fibrad e cabon !!!!!!

1 Attachment(s)
Pentru ca este mult mai ieftin si aplicatia sa este mult mai mare, folia adeziva cu aspect de carbon,Kelvar,marmura,granist si diferite alte fibreare mare cautare si in vest . Nemtii de la Ftd-technics ofera un kit complet de folie cu aspect de fibra de carbon la pretul de 129 euro , in care sunt incluse folia, manusile de protectie, si termometrul.Procedura este simpla :obiectul pe care se aplica se freaca cu sminghel (inclus in kit) , este curatat cu degresant , se lasa la uscat, dupa care se spreiaza cu adezivul de folie ( inclus in kit).Se lasa la uscat .Folia se taie in forma obiectului lasandu-se 5 cm in plus la fiecare margine . Se pune folia in apa la 35 de grade, si dupa 3 minute se spreiaza cu o substanta ce dezlipeste folia cu aspect de carbon (propriu zisa) de stratul de protectie .Selasa 30 de minute in amestec , dupa care se aplica pe obiect .Se spreiaza cu cateva straturi d lac(inclus de asemenea in kit)
NU stiu de unde se paote achizitiona acest kit eu doar v am informat cautati si voi articol luat dintr o revista d specialitate

Alexutzzz 02-06-05 18:55

pareri impresii nimik ce naiba haideti fratilor

lowrider 02-06-05 19:21

un kitch foarte scump

teddy 02-06-05 19:21

pareri? impresii? da... e super. arata a fibra de carbon dar nu e. care-i schema daca arata a fibra de carbon? cui dracu ii pasa ca arata a fibra de carbon? fibra de carbon se foloseste pentru proprietatile ei (mai ales greutatea foarte mica) nu pentru ca arata a (ati ghicit) fibra de carbon...

Alexutzzz 02-06-05 20:19

yo v am informat acu o sa sariti cu gura pe mine ca postez aiurea nush daca e aiurea dar pe uni ii va interesa dar e de effect asa mi se pare mie mai ales pentru piesele din interior

Al3xius 02-06-05 21:09

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"
e de effect asa mi se pare mie mai ales pentru piesele din interior

ca de exemplu ? :roll:

Alexutzzz 02-06-05 21:17

uitete pe poza atasata

Al3xius 02-06-05 21:48

cel mai bine ar da pe capota iti zic eu ...pe jante e naspa ca se murdaresc rpd ! :cry:

SFW 02-06-05 21:54

La S4 si RS4 ornamentele interioare sunt din carbon. Da nu-mi pun folia aia . :o Oricum ... poate ar da binisor pe interior in locul altor chestii ... dar nu imi inspira prea multa incredere.

blowwind 02-06-05 21:56

Un Mare KITCH :) SFW hai da`o dreaq...pe dacia mai zic sa pui...dar pe audi ?? :) mai am o intrebare...nu credetzi ca a gresit locatia topicului ??? :)

SFW 02-06-05 21:59

Am spus ca ornamentele interioare de la s4 si rs4 sunt din carbon .... dar ca eu NU mi-as pune ...

dj05dpx 02-06-05 22:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Un Mare KITCH :) SFW hai da`o dreaq...pe dacia mai zic sa pui...dar pe audi ?? :) mai am o intrebare...nu credetzi ca a gresit locatia topicului ??? :)

nu,tu ai postat aiurea iarasi

ontopic:si mie mi se pare kitch

[T3m]b3|| 03-06-05 02:59

Ce dimensiuni are folia ? /:)
Daka nui f mare...mi se pare cam scumpa :roll: la banii aia creka pot face direct de carbon...
Da'...creka majoritatea stiu...se gaseste mai la orice magazin de \"tuning\" [ :lol: inclusiv vitan :P ] un autocolant destul de bun care imita carbonul, si...mi se pare kai \"ceva mai ieftinake\" :D Fro' 500mii o folie de 550mm/450mm [parka aja de mare...nu sunt sigur] ! ;)
:peace:

Urban_Racing 08-03-06 20:26

Re: Folie cu aspect de fibrad e cabon !!!!!!

E totushi doar o folie nu shtiu cat de bine ar putea sa imite carbonul sau cat ar rezista!

All times are GMT +2. The time now is 17:15.

- Copyright 2026 4Tuning