CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau |
View Poll Results: Cum cotati masina?
|
este extraordinara
|
|
12 |
13.19% |
e frumosa intr-adevar
|
|
17 |
18.68% |
e reusita
|
|
20 |
21.98% |
merge
|
|
26 |
28.57% |
kitch, nu m-as sui la volan
|
|
16 |
17.58% |
30-03-05, 15:46
|
|
Guest
|
Nimic nu se potriveste cu nimic, imbinare de stiluri aiurea in tramvai, aruncate \"ca sa fie\". Pacat de munca. Plasa ieftina tip Vitan. Jante stock. Suspensie stock. Evacuarea mica si nu se potriveste cu spoilerul. Eleron de Alfa care nu are ce cauta acolo, nu are nici un efect pozitiv, nici ca performanta, nici estetic.
Culoare frumoasa, imbinari foarte bune, cu exceptia pleoapei, ca plusuri.
Masina este oricum cu potential f scazut de tuning, din pacate.
Respect totusi pentru munca omului, dar adaptarile sunt, dupa parerea mea, nereusite.
Este parerea mea si astept sa nu fiu jignit pentru asta, asa cum au fost altii, facuti tarani si altele.
|
|
|
30-03-05, 17:09
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Nimic nu se potriveste cu nimic, imbinare de stiluri aiurea in tramvai, aruncate \"ca sa fie\". Pacat de munca. Plasa ieftina tip Vitan. Jante stock. Suspensie stock. Evacuarea mica si nu se potriveste cu spoilerul. Eleron de Alfa care nu are ce cauta acolo, nu are nici un efect pozitiv, nici ca performanta, nici estetic.
Culoare frumoasa, imbinari foarte bune, cu exceptia pleoapei, ca plusuri.
Masina este oricum cu potential f scazut de tuning, din pacate.
Respect totusi pentru munca omului, dar adaptarile sunt, dupa parerea mea, nereusite.
Este parerea mea si astept sa nu fiu jignit pentru asta, asa cum au fost altii, facuti tarani si altele.
|
Eu am fost cel ce a jignit..
Si nu am jignit din cauza ca lor nu le-a placut masina, am jignit din cauza ca au votat \"kitch, nu m-as sui la volan\"!
Nu cred ca ai votat asta.. aia care au votat, chiar sunt niste tarani, totusi s-a plecat de la peugeot 307 cc, full option, aprox 30.000 euro.
Nu cred ca este atat de kitch, incat sa nu te sui la volan..
In fine ..
30-03-05, 17:14
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"mutzu\"
Eu am fost cel ce a jignit..
Si nu am jignit din cauza ca lor nu le-a placut masina, am jignit din cauza ca au votat \"kitch, nu m-as sui la volan\"!
Nu cred ca ai votat asta.. aia care au votat, chiar sunt niste tarani, totusi s-a plecat de la peugeot 307 cc, full option, aprox 30.000 euro.
Nu cred ca este atat de kitch, incat sa nu te sui la volan..
In fine ..
|
Pretul si optiunile nu mai conteaza atunci cand omului nu-i place. Ca e sau nu taran, cel care-a votat masina ca fiind \"kitch\", a votat-o pentru ca asa a considerat el ca e. D'asta s-au facut topicurile, pentru ca fiecare sa-si dea cu parerea, nu?
Eu am votat \"frumoasa intr-adevar\", deoarece extraordinara nu mi se pare. Mai sunt niste chestii care-ar trebui inlocuite sau retusate, dar nu mi-ar fi rusine cu ea pe strada.
|
30-03-05, 17:33
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [DAEWOO]
|
Nu cred ca exista cineva care nu s-ar sui la volanul masinii. Totushi este un 307 cc, chiar daca kitul nu este unicat, shi mai are unele lipsuri.
Poate unii considera masina asta un kitch, shi cred ca ar trebui sa spuna totzi acestia de ce o considera asha, shi sa mai lasatzi jignirile shi insultele deoparte.
Este clar ca masina nu este extraordinara, dar dupa parerea mea este frumoasa. Omul nu a venit de la hunedoara in bucuresti ca sa fie luat la misto, shi cred ca trebuie shi el admirat pt ca face ceva autentic. Deshi masina nu are un potential prea mare de tuning, nu s-a lasat pagubas.
Eu unul astept sa vad shi varianta finala care cred ca va mai indrepta cate ceva din lipsuri. Mutzule va urez succes, shi la urmatorul tuning show sa spargetzi gura targului
|
30-03-05, 17:42
|
|
Stage 5
|
mutzu nu te supara da parerea mea e ca gresesti ... daca omului nu'i place masjina ce te doare pe tine?? lasa'l in treaba lui si cu masjina lui si gata, nu merita sa zici ca'i taran si ca ce masjina are. Gusturile nu se discuta parca nu? Daca omu zice ca nu'i place eleronu sau spoileru sau nu mai sjtiu eu ce ... inseamna probabil ca chiar nu ii place, sau tra sa ai masjina de 100K ca sa potzi sa ai o parere sau cum?? ... no offence da io zic ca te'ai enervat prea tare pentru prea putin ... scuze de offtopic
|
30-03-05, 17:45
|
|
Guest
|
Intr-adevar, e prea exagerat sa spui ca nu te-ai urca la volanul unei astfel de masini. Nu te-ai urca intr-un Trabant mancat de soareci. Si este evident ca 90% din lumea de pe strada care apreciaza o masina frumoasa o vor considera resusita. Insa mai sunt si ceilalti 10% cu un ochi ceva mai critic, care disting anumite neregularitati, nepotriviri, etc.
Daca proprietarul doreste s-o revizuiasca, bravo lui. Insa, orice ati zice voi, tb sa recunoasteti ca masina a fost facuta putin cam in graba si fara prea multa inspiratie. Copierea nu prea suna a arta. Masina are potential scazut si trebuiesc studiate foarte atent liniile, nu poti tranti orice model de spoiler pe ea.
|
|
|
30-03-05, 18:03
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [DAEWOO]
|
Intradevar, shi eu consider ca a fost facuta un pic in graba, shi nici de mana proprietarului, ci la o firma de tuning. Oamenii aia au totushi limite, oricat de bogata le-ar fi imaginatia. Nu potzi sa scotzi in fiecare zi kituri noi shi originale, aha ca unele modele se mai copiaza.
|
|
|
30-03-05, 18:18
|
|
Stage 4
|
asa se vorbeste pe un forum care se cere a fi cel mai mare din tara ?? eu cand am scos 2 cuvinte nepotrivite..hopa toti adminii pe mine..vad ca se poate vorbi cu cuvinte jignitoare/vulgare pe forum !!
pt.mutzu: tu tot timpul scrii pretzul..da` crezi ca ne intereseaza pe noi cat a fost peugeotul sau cauciucurile ?? pai sa scrie si tipu` cu Hummeru` cat da pe cauciucuri sau cat a dat pe masina ?? Eu il stimez pe Bogdan cel cu 350Z care are o masina(poate unicat in tara) si nu`l vad nici unde pe forum fluturand faze de genu` \"am dat 80.000 pe masina si acu` mi`am luat si cauciucuri de iarna cu 50.000.000 aa..si mai mi`am pus benzina si de 2.000.000\" la fel de mult il stimez pe catalin rs4 care nu vorbeste de sume..chit ca ar avea cu ce se lauda..apropo u stii cat costa un RS4 ?? + tuning.. !! Sa nu o iei in nume de rau..nu am absolut nimik cu tine..da` faza cu '30.000 de euro' + cauciucuri de 2700 de lei (grei) :P !!
p.s. dak moderatorii cred ca am gresit cu ceva,rog sa mi se stearga postul sau sa mi se rasp privat !! multzumesc !!
|
|
|
30-03-05, 19:06
|
|
Stage 5
Member of: [FullSpeed Racing]
|
ma baieti fiecare cum a facut banii nu...ca daca imi da tata 100 mii de $ tac din gura si merg mai departe..dar daca am facut eu singur 10 mii eeeeeee alta treaba.ma bat cu toti ca numai eu stiu ca nu mi am mai luat de incaltat :P o vreme.deci depinde de fiecare........si LUTZU le ma cheama robert dar zi mi LEU ca asa ma stie lumea aici. p.s. si ce ziceai de prietena mea???
|
30-03-05, 21:46
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"80LEU\"
ma baieti fiecare cum a facut banii nu...ca daca imi da tata 100 mii de $ tac din gura si merg mai departe..dar daca am facut eu singur 10 mii eeeeeee alta treaba.ma bat cu toti ca numai eu stiu ca nu mi am mai luat de incaltat :P o vreme.deci depinde de fiecare........si LUTZU le ma cheama robert dar zi mi LEU ca asa ma stie lumea aici. p.s. si ce ziceai de prietena mea???
|
Ziceam de prietena ta, ca e o papusica
Prima data am crezut ca e animatoarea, cand am vazut ca ai si pupat-o.. era sa mor
Misto gagica
|
|
|
30-03-05, 21:50
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Quote:
Mda,se vede ca esti infantil..Poate ne intalnim la Bucuresti pe 3 Aprilie..
|
Deci sa inteleg ca ne vedem pe Baneasa? Vin si eu sa va despart sau sa dau o mana de ajutor, pacat ca nu putem sa intram cu masinile pe Baneasa sa ne laudam cu ce conserve avem. Chiar sunt curios cum o sa va gasiti.
30-03-05, 22:21
|
|
Presedinte AfterDark Racing
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
On-Topic: Kitul pe care il are acum mi se pare un inceput bun, DAR asa cum a zis si proprietarul \"mai este de munca la masina\".
Urmeaza sa se schimbe jantele, sa se puna neoane, si din cate am inteles urmeaa si un nou paint job!!!
Off-Topic: DonHacker ne lasi???
Lumea nu s-a luat de tine numai pt limbajul folosit, ci si pt aberatiile pe care le debitai, imediat cum ai aparut pe forum ai inceput sa te dai mare si tare. Iar vrei sa incepi discutii de genul asta???
|
|
|
30-03-05, 23:44
|
|
Stage 4
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"shadow\"
On-Topic: Kitul pe care il are acum mi se pare un inceput bun, DAR asa cum a zis si proprietarul \"mai este de munca la masina\".
Urmeaza sa se schimbe jantele, sa se puna neoane, si din cate am inteles urmeaa si un nou paint job!!!
Off-Topic: DonHacker ne lasi???
Lumea nu s-a luat de tine numai pt limbajul folosit, ci si pt aberatiile pe care le debitai, imediat cum ai aparut pe forum ai inceput sa te dai mare si tare. Iar vrei sa incepi discutii de genul asta???
|
u ce ai mah ?? ca deja ma enervezi..ce aberatii mai ?? NOS pe Dacie ?? si cand m`am dat eu mare si tare ?? vad ca tu zici numai aberatii..dak vrei sa vb despre asta da`mi un p.m..n`are rost sa vb pe forum,ca nu am chef sa zbor d`aci..bene ?
|
|
|
30-03-05, 23:46
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Vot - Kitch
+ pleope
+ spoiler fatza (chiar daca e obisnuit) care da frumos pe masina
+ finisaje (mai putin pleoapa aia)
+ spoiler spate urmeaza frumos linia caroseriei
- Jante stock + suspensie stock -> cea mai aiurea chestie din punct de vedere estetic sa vezi ditamai kitu de caroserie dar aceste 2 elemente de fabrica, ca sa nu mai vorbim din punct de vedere practic, si suspensia si niste jante+gume bine alese pot adauga un mare plus la performantele masinii (handling)
- spoilerul fatza nu are nici o treaba cu spoilerul spate si cu restul modificarilor estetice. Fiecare luate in parte merg bine, dar impreuna iese o \"cioarba\"
-eleron care nu se imbina cu nimic
-culoarea \"stearsa\" (fara \"sare si piper\")
-evacuarea complet inestetica in combinatie cu spoilerul spate
-plase tip Vitan
SI un mic PESEU
Sunt foarte dezamagit de atitudinea si limbajul unora, respectiv MUTZU, de pe acest thread.
Mutzule, nu pot sa ma abtin sa zic , esti de-a dreptul mitocan. Ai inceput sa jignesti oameni in stanga si-n dreapta pt parerea lor. Prin felul cum te-ai exprimat si cum ai pus problema (m-am crucit si scarbit cand am vazut ca ai pus problema cu \"bataia\", ca la 10 ani), pur si simplu mi se pare ca faci de rusine clubul Afterdark. Dupa acel post trebuia sa primesti automat un frumos si lung BAN. Ca sa nu mai vb de grandomania de care dai dovada tot laudandute cu cati bani a costat masina si cauciucurile de iarna.
Si da am votat kitch. Si n-am Dacie, am un Moskvich din 78 de 300 euro. E bine? Asta inseamna ca nu pot sa-mi spun parerea despre MODIFICARILE de pe acest 307 CC? Deci ca sa-ti explic, un 307 CC stock e foarte frumos, si l-as accepta fara probleme. Acesta in cauza e mult mai urat ca unu stock. Vezi diferenta? Si nu nu l-as conduce pt ca consider ca un ochi avizat (nu ma intereseaza cei neavizati) o sa remarce ce amalgan inestetic este masina si ar fi de ras pur si simplu. O masina poate sa coste si 1 000 000 euro, daca e modificata kitch (de fapt RICE e mai potrivit) atunci asta e , nu conteaza cat a costat. Lumea aici evalueaza modificarile aduse nu pretul masinii cand era stock.
Tin de asemenea sa contrazic pe cei care au zis ca n-are potential de tuning masina. Acuma nu stiu motor, ca nu stiu ce se gaseste pe piatza pt 2.0 PSA, dar din punct de vedere estetic aproape ORICE masina are potential! Trebuie doar imaginatie si simt estetic cat de cat. 307 CC e o masina superba parerea mea (cand e stock) si poate fi facuta si mai frumoasa, fara cine stie ce kituri superagresive.
|
|
|
30-03-05, 23:54
|
|
Stage 4
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"pimp_lex\"
Vot - Kitch
+ pleope
+ spoiler fatza (chiar daca e obisnuit) care da frumos pe masina
+ finisaje (mai putin pleoapa aia)
+ spoiler spate urmeaza frumos linia caroseriei
- Jante stock + suspensie stock -> cea mai aiurea chestie din punct de vedere estetic sa vezi ditamai kitu de caroserie dar aceste 2 elemente de fabrica, ca sa nu mai vorbim din punct de vedere practic, si suspensia si niste jante+gume bine alese pot adauga un mare plus la performantele masinii (handling)
- spoilerul fatza nu are nici o treaba cu spoilerul spate si cu restul modificarilor estetice. Fiecare luate in parte merg bine, dar impreuna iese o \"cioarba\"
-eleron care nu se imbina cu nimic
-culoarea \"stearsa\" (fara \"sare si piper\")
-evacuarea complet inestetica in combinatie cu spoilerul spate
-plase tip Vitan
SI un mic PESEU
Sunt foarte dezamagit de atitudinea si limbajul unora, respectiv MUTZU, de pe acest thread.
Mutzule, nu pot sa ma abtin sa zic , esti de-a dreptul mitocan. Ai inceput sa jignesti oameni in stanga si-n dreapta pt parerea lor. Prin felul cum te-ai exprimat si cum ai pus problema (m-am crucit si scarbit cand am vazut ca ai pus problema cu \"bataia\", ca la 10 ani), pur si simplu mi se pare ca faci de rusine clubul Afterdark. Dupa acel post trebuia sa primesti automat un frumos si lung BAN. Ca sa nu mai vb de grandomania de care dai dovada tot laudandute cu cati bani a costat masina si cauciucurile de iarna.
Si da am votat kitch. Si n-am Dacie, am un Moskvich din 78 de 300 euro. E bine? Asta inseamna ca nu pot sa-mi spun parerea despre MODIFICARILE de pe acest 307 CC? Deci ca sa-ti explic, un 307 CC stock e foarte frumos, si l-as accepta fara probleme. Acesta in cauza e mult mai urat ca unu stock. Vezi diferenta? Si nu nu l-as conduce pt ca consider ca un ochi avizat (nu ma intereseaza cei neavizati) o sa remarce ce amalgan inestetic este masina si ar fi de ras pur si simplu. O masina poate sa coste si 1 000 000 euro, daca e modificata kitch (de fapt RICE e mai potrivit) atunci asta e , nu conteaza cat a costat. Lumea aici evalueaza modificarile aduse nu pretul masinii cand era stock.
Tin de asemenea sa contrazic pe cei care au zis ca n-are potential de tuning masina. Acuma nu stiu motor, ca nu stiu ce se gaseste pe piatza pt 2.0 PSA, dar din punct de vedere estetic aproape ORICE masina are potential! Trebuie doar imaginatie si simt estetic cat de cat. 307 CC e o masina superba parerea mea (cand e stock) si poate fi facuta si mai frumoasa, fara cine stie ce kituri superagresive.
|
in sfarsit un om cu cap !! rog pe Gratzian cand are timp(banuiesc ca este full de ocupat) sa faca putzina ordine in topicul acesta cat si in topicul unde m`am certat cu 'acel Turbo' !
|
|
|
|
|