Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > CAR STYLING

CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau

Closed Thread

Thread Tools
Old 09-02-07, 18:58   #16
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]
Default Re: De Ce E Mai Mica Oglinda Pe Dreapta La Vw Passat????

rider sar-na mult o fi sau nu asta explicatia probabil ca n-o sa aflu niciodata....da asta ar fi cam cea mai plauzibila
Sindrom is offline  
Old 17-02-07, 16:23   #17
[-O-]

Stage 3

[-O-]'s Avatar

Eu am G4 si oglinda din dreapta este vizibil mai mica decat cea din stanga; am tot intrebat pe unul, pe altul, de ce, pana acum nimeni nu mi-a dat un raspuns clar; cineva zicea mai sus ca ar fi o problema de distanta fata de sofer/unghiul de vizualizare - nu zic nu, asa o fi, numai ca pe mine oglinda aia mai mica ma deranjeaza in trafic, simt nevoia de mai multa "sticla"; si daca faza este deranjanta, nu cred ca tocmai pentru o vizibilitate mai buna au recurs la solutia asta...nu?
[-O-] is offline  
Old 01-04-07, 19:28   #18
costi

Stock

o adresa unde gasesc tuning pt spoilere de passat b5
costi is offline  
Old 09-04-07, 13:44   #19
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by Spark View Post
la mercedes dak nu ma insel e invers
te insheli
Urban_Racing is offline  
Old 13-04-07, 00:33   #20
mmneg

Stage 5

mmneg's Avatar

Member of:
[VW]

-eu mi-am pus pe masina oglinda egala cu cea de pe stanga ( "mare" ), dupa cod de statele unite.

-oglinda mica a fost o "sclipire" e designerilor de la vw.
-in statele unite nu au fost lasati sa puna aceasta oglinda mica pe motive de norme de siguranta. tot din cauza acestor norme am si faza cu "objects in mirror..." scrisa pe sticla oglinzii, ceea ce la cele de europa nu gasesti.
-oglinda de superb nu este la fel cu cea de vw. difera forma carcasei

Last edited by mmneg; 13-04-07 at 00:35.
mmneg is offline  
Old 04-09-07, 19:53   #21
vladdaman

Stage 5

vladdaman's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PEUGEOT]

totul e simplu si foarte usor de inteles
1 la mana unghiul de vizibilitate al soferului e mai mare la cea din dreapta decat la cea din stanga, distanta dintre el si oglinda fiind considerabil mai mare
2 la mana este mai practic, majoritatea masinilor au oglinzi rabatabile electric sau manual, o sa observati ca la multe din modelele cu oglinda mai mica ceea din dreapta este fixa, nu se poate rabata, presupun ca e mai practic asa...
cu toate ca presupun ca pe multi nu ii intereseaza si nici nu ii deranjeaza diferenta dintre oglinzi...care e doar estetica

cred ca am dreptate daca nu e asa astept sa fiu corectat
the cars i've owned: audi a4 1.8i, audi a4 2.5 tdi quattro, bmw 316i e46, bmw 323ci e46, bmw 725 tds, fiat brava 1.8 16v, mitsubishi 3000gt mk1, mitsubishi 3000gt mk3, nissan 200sx s14a, opel vectra 2.2dti, peugeot 205 1.3i, peugeot 406 coupe 3.0, peugeot 607 3.0 v6, volvo s60t5 2.3t, clio sport...still here:kia pro ceed, infiniti fx35, bora VR6 4M, audi a3
vladdaman is offline  
Old 04-09-07, 23:55   #22
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

mai rar rabatezi oglinda dreapta... decat daca parchezi pe strada cu sens unic...
pe mine de exemplu ma deranjeaza imi aduce aminte de vremurile din romania cand aveam doar 1 sg oglinda la dacii))
22VIN is offline  
Old 05-09-07, 11:56   #23
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

vladdaman cred ca ai dreptate insa gresheshti la un singur aspect oglinda din dreapta se rabateaza kiar daca este mai mica cel putzin asha e la polo clasic. ...nu zic ca nu or fi shi fixe dar nu toate

WHEN TURBO SPINS THE BULLSHIT ENDS!!!
Urban_Racing is offline  
Old 05-09-07, 14:19   #24
MauS

Stage 5

MauS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
[Anonymous Motorsport ]

Cea din stanga este mai mare, de obicei si mai lunga in primul rand din cauza unghiului fata de sofer, iar in depasiri, pe autostrada te uiti in cea din stanga vezi daca vine sau nu cineva....... au incercat sa minimalizeze acel risc al "unghiului mort".

Cea din dreapta estre intr-adevar mai scurta dar nu stiu daca ati observat este si mai lata, pentru a ajuta soferul la parcarile laterale, care de obicei le ai pe dreapta.
Old 11-09-07, 05:13   #25
vladdaman

Stage 5

vladdaman's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PEUGEOT]

oglinda din stanga este una normala, ca dimensiuni fata de alte masini...si am vazut si eu ca la pollo e rabatabila, sincer acum nu am degand sa incerc toate masinile de pe strada, dar stiu ca la 2 dintre cele pe care le aveam eu era fixa...
la a6 si a8...
vladdaman is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -