CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau |
12-05-12, 10:14
|
|
Stage 5
Member of: [REV UP SQUAD]
|
Detailing interior - exterior
Am zis sa deschid topicul asta,poate avem ceva discutii pe subiectul care nu prea e cunoscut si abordat la noi in tara,detailing auto.
Multi folosesc termenul la vanzare si in diverse discutii, ,,impecabila / super intretinuta '',dar partea trista este ca 70%-80% din masinile alea impecabile si intretinute nu prea sunt,sa te duci odata pe sapt sa aspire cineva si sa iti dea o spuma pe vopsea nu inseamna intretinere
Am facut acum 2 zile,interior exterior,un detailing la un mercedes a classe,Pt exterior nu s-au facut mari lucruri,decat o ceara pasta/crema care a mai dat ceva luciu,scuze ca nu am poze inainte si dupa la exterior,doar la interior s-a lucrat mai mult pe detalii,vedeti in poze ce a iesit
S-a lucrat la interior 2-3 ore,f multe pete,90% au iesit
Plasticele,scaunele,bancheta,plasticele,alte suprafete textile
Before and after la interior
La exterior,direct poze dupa ceara.
Revin cu poze,bmw e46 318d,detailing amanuntit int ext,si produsele folosite
|
12-05-12, 18:23
|
|
Stage 5
|
Re: Detailing interior - exterior
Bmw e46 318d 2004,cand am luat masina in octombrie 2011,era destul de intretinuta masina,nu pe detalii,dar nu lasata ,,sa moara''.
La exterior un polish profesional si intretinuta cu ceara lichida sau un curatator general de la smartwax,smart cleaner,cauciucurile si chederele cu spuma de la wurth,la spalare la jante,apa cu presiune si crema/pasta de la autosol,f buna
La interior,pielea fiind in stare buna,dar f multe pete si grasimi stranse,am folosit de la leatherique,prestine clean,fara ulei,prin masaj la piele si lasand cateva secunde,rezultatul a fost f bun,vedeti in poze,si odata pe sapt,aplicata solutia pe piele pt mentinere,fara masaj.
Presurile mocheta,si restul partilor textile,solutia Mafra/Pulimax,scoate cam orice pata din plafon/zone textile/presuri mocheta,si scaune/bancheta pt cei cu interior textil.
Plasticele,de la bord,manere,pana la consola si etc,se foloseste bmw interior care cleaner,pt a lasa aspectul mat,oem ( pt cei care vor putin spre luciu puteti folosi si Pulimax ), intretinut interior,sters in fiecare zi cu o laveta microfibra pt cei obsedati de praf si pastrare impecabila.
Pt locuri care nu puteti face nimic cu aspiratorul sau carpa,bete de ureche
Zona pedalelor,solutie/periuta de dinti /carpa,gata murdarie.
Poze mai in detaliu,astept pareri si intrebari,revin cu alte masini
|
|
|
12-05-12, 18:31
|
|
Stage 5
|
Curatarea pielii,inainte si dupa
|
|
|
15-05-12, 13:31
|
|
Stage 5
|
Foarte bun topicul, o sa l urmaresc cu interes ! Frumoase si rezultatele obtinute in urma 'curateniei'.
Ar fi okey daca s ar posta si numele + locul de unde se pot cumpara diversele solutii pentru interior/exterior cu feedback'ul corespunzator ! [ Parerea mea ]
|
|
15-05-12, 13:41
|
|
Stage 5
|
Cred ca daca pun site-ul voi primi warn sau imi vor sterge postul
Pt cine e interesat de unde am luat majoritatea produselor mentionate mai sus si folosite pt detailing,imi poate da p.m,cel mai simplu.
O sa urmeze alte masini cu ceva detailing care nu prea au fost curatate mai deloc,si detaliez si produsele.
|
|
|
15-05-12, 20:49
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by C_kst
Cred ca daca pun site-ul voi primi warn sau imi vor sterge postul
Pt cine e interesat de unde am luat majoritatea produselor mentionate mai sus si folosite pt detailing,imi poate da p.m,cel mai simplu.
O sa urmeze alte masini cu ceva detailing care nu prea au fost curatate mai deloc,si detaliez si produsele.
|
Ce recomanzi pentru curatat material textil?
|
|
|
15-05-12, 23:27
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bogdan100
Ce recomanzi pentru curatat material textil?
|
Mafra pulimax,il combini cu apa,e destul de puternic,interiorul de la mercedes a classe de mai sus a fost facut cu el.
Daca nu sunt pete destul de mari,poti folosi bmw interior care cleaner,e curatator general,plastice,plafon,presuri mocheta,marginile textile,etc
Sonax foam cleaner,spuma pt materiale textile,e buna si asta
|
|
|
28-05-12, 20:14
|
|
Stage 5
|
Bmw e92 335i
La aceasta masina am facut un full detailing interior,s-a curatat si tratat
Plafonul,marginile textile si mocheta s-a curatat cu pulimax,pete destule pe plafon argintiu,au iesit in proportie de 90%
Tapiterie piele,fetele de usi,curatate/tratate evident cu ,,the best'',leatherique, ajungand la o ,,imagine'' cat mai oem a tapiteriei.
Bordul,toate plasticele curatate si tratate cu 1z,oem style
Si locurile greu accesibile curatate amanuntit
Cateva poze inainte si dupa detailing
|
|
|
30-05-12, 20:00
|
|
Stage 5
|
Buna am si eu de gand sa fac asa ceva folosesti acest produs ce parere ai de el
PULIMAX 4,5L - DETERGENT UNIVERSAL?
http://www.mafra.ro/detergent-univer...auto-p-98.html
-scoate si pete de ulei , este bun la textil ?
Frumos ce ai facut bafta !
|
30-05-12, 20:24
|
|
Stage 5
|
Pete de ulei pe textil ??!! nu stiu,majoritatea petelor le-am scos din textil si mocheta
Depinde cat de adanca e pata in material si ce fel de ulei este,si felul in care , cureti tu
|
|
|
30-05-12, 21:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by C_kst
Pete de ulei pe textil ??!! nu stiu,majoritatea petelor le-am scos din textil si mocheta
Depinde cat de adanca e pata in material si ce fel de ulei este,si felul in care , cureti tu
|
Pata are 3 mm cam asa, un picus de ulei la spray este un ulei mai gros dupa ce voi face curat voi afla daca curata bine , mrs de recomandari .
|
|
|
30-05-12, 22:08
|
|
Stage 5
|
Npc,bfta la curatat
|
|
|
02-06-12, 02:29
|
|
Stage 5
|
Ceva bun pt exterior
Ceara crema de la smartwax ( visine ),lasa un aspect cat de cat ,,umed'',vedeti ce a iesit la a mea dupa ,,pink'' wax
|
|
|
02-06-12, 02:52
|
|
Stage 5
|
O tapiterie piele la un Audi a6 2001,in stare f obosita,dupa 2 h si 30 min de munca....vedeti in poze ce a iesit
Tapiteria nu a fost niciodata curatata sau tratata
Solutia folosita,evident,leatherique
Poze inainte si dupa
|
|
|
02-06-12, 15:38
|
|
Stage 5
|