Va prezint inca o masina din Craiova care le este cunoscuta impatimitilor de la noi din oras. Poate va intrebati ce are atat de deosebit....o sa va spun eu !

Masina nu a fost facuta \"sa fie frumoasa\" cu toate ca triplele clare, jantele , pleoapele si vinilul de pe lateral o faca sa iasa in evidenta si ii dau un aspect placut. Probabil va intrebati \"ok...nu a fost facuta sa fie frumoasa...atunci dc e prezentata aici?\" ..tot eu va raspund !

pentru ca la motor a suferit numeroase modificari datorita carora a reusit sa bata masini destul de puternice tinand cont ca s-a plecat de la un simplu motor de SuperNova(Cielo Executive Modificat, Opel Astra, Opel Tigra, Skoda Octavia Diesel - 100 cp , Renault Megane 2 1.6, Golf 5, Renault Clio, Golf 3 19 tdi-90 cp )
Momentan pun doar cateva poze pentru ca acum sunt un pic stresat de bac

si nu prea am timp sa caut filmuletele ...astept pareri !

Si va repet
MASINA A FOST FACUTA PENTRU PERFORMANTE! iar cei care au fost la legala de anu trecut de la Craiova stiu ca nu vorbesc prostii !

Poate ne ajuta Gratzian sau Zoliat cu filmulete ca eu nu le gasesc !
P.S. : in pozele de mai jos se poate observa ca masina e mai ridicata pentru ca a fost usurata cu 50-60 kg tot pentru a obtine performante cat mai bune !