Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > CAR STYLING

CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau

View Poll Results: no comment ....
este extraordinara 6 7.69%
e frumosa intr-adevar 8 10.26%
e reusita 16 20.51%
merge 15 19.23%
e urata 13 16.67%
kitch, nu m-as sui la volan 20 25.64%
Voters: 78. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 15-08-06, 18:31   #16
ShinyG

Stage 3

ShinyG's Avatar

Default Re: [EXT] The AMX-07 ... no way...

@BogdanNZ:

Iti inteleg punctul de vedere, dar nu trebuia sa o iei personal.
Nu, nici unul dintre noi nu are Aston, insa asta nu inseamna ca nu putem avea o parere! Cred ca vorbesc pt majoritate cand spun ca am vazut atatea poze cu Aston-uri, incat indraznesc sa spun ca le stiu formele destul de bine. Masina asta are o idee interesanta si indrazneata, dar punerea in practica lasa de dorit, finisajele caroseriei sunt grosolane, kit-ul avand o gramada de imperfectiuni, botul este prea ridicat, gurile "de aerisire" din aripi sunt prea grosolane ca sa poata fi considerate "de Aston". Ca sa nu mai vorbesc ca proportiile sunt aiurea: consolele fata/spate sunt prea mari pentru lungimea masinii.

PS: kitch-ul nu prea are definitie, fiecare considera kitch ceea ce crede el de cuviinta.

The one and only!
ShinyG is offline   Reply With Quote
Old 22-08-06, 21:01   #17
AdY9005

Stage 5

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
Post Re: [EXT] The AMX-07 ... no way...

io zic ca merje e nice
AdY9005 is offline   Reply With Quote
Old 22-12-06, 16:22   #18
Bogdan_ozzy

Stage 5

Bogdan_ozzy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[MERCEDES]
[2 Roti]

ce pret are ... hmmmmm pretul este tare...
Bogdan_ozzy is offline   Reply With Quote
Old 12-01-07, 13:09   #19
GRIM_RIPER
4Tuning International Member

GRIM_RIPER's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

per total e bine....nu mi-ar fi rusine la volan[chiar daca e replica]sunt o gramada de masini cu look'ul furat de la turisme muuuult mai scumpe.......am votat "merge"
GRIM_RIPER is offline   Reply With Quote
Old 15-01-07, 16:02   #20
SHOGUN-A8

Stage 5

SHOGUN-A8's Avatar

Quote:
Originally Posted by BogdanNZ View Post
Astia care au votat kitch...Voi chiar habar n-aveti ce inseamna termenul asa-i?!Sau doar pt ca o mazda care nu e deloc aratoasa stock, acum arata ca una din cele mai frumoase masini construite vreodata, vi se pare ciudat?!
Cate Aston Martin ati vazut in realitate de va dezgusta masina asta in asa fel?Sau toti sunteti posesori de Aston Martin insultati de masina asta...De ce sa dai sute de mii de euro ca sa ai o masina care are liniile acestea superbe, cand poti avea acelasi look pe bani de seminte, comparativ.Mazda ar trebui sa construiasca MX-5 standard cu lookul asta, e bestial, exact ce i lipsea Mx5-ului, putina agresivitate.
Toate masinile de pe strada ar trebui sa arate si sa se comporte pe drum ca si acest MX-5.The world would be a better place.
KITSCH [pr.: kiciî ~uri n. 1) Produse cu caracter de pseudoartă, caracterizate prin platitudine, imitaţie superficială a operelor de artă; lipsă de originalitate. 2) Reproducere sau copiere pe scară industrială a unor opere artistice, multiplicate şi valorificate comercial. 3) Obiect (tablou, carte etc.) de proastă calitate.

E cam cum a spus si Nautilus...desi el nu prea are dreptate...ca macar copiile de la rolex...hugo boss...si abibas...seamana cu ce ar trebui sa semene..desi sunt niste porcarii...Dar masina asta e o imitatie de prost gust...
E diferenta mare intre o replica...care seamana cat de cat...si doar cateva elemente de la alta masina...

Anyway....Chernobyl....here i come...I love Chernobyl!!!
SHOGUN-A8 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-07, 12:21   #21
BogdanNZ
Toyota Driver

Stage 5

BogdanNZ's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]
[Toyota]

Am regasit topicul asta si vad ca multi au avut ceva de comentat la adresa celor scrise de mine mai demult...ma rog parerea voastra...eu inca sustin ca e o masina reusita tocmai din cauza ca nu are proportiile Astonului, cat despre faza cu furatul imaginii Astonului...sa fim seriosi platesti cateva zeci bune de mii de euro din pretul astonului doar pt aceasta imagine(aka bani aruncati)...iar despre cei care comparati Mx-5 ul stock cu Adibas si imitatie de rolex mai mult ca sigur ca nu ati condus niciodata un MX-5 categoric v-ati schimba parerea...in concluzie ceea ce eu doream sa subliniez e ca masina nu e un Aston Martin f ieftin si nasol...ci e o o mazda foarte misto
Old 10-04-07, 01:32   #22
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

era o mazda foarte misto dak era doar o transformare (radicala, ***urista si scumpa cum e si acum ) dar originala, asa... e doar o copie de un bun gust cel putin indoielnic....
aleks is offline   Reply With Quote
Old 02-06-07, 18:45   #23
Y O B
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Y O B's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[SKODA]

da...............foarte frumoasa masina. Acelasi CIOBANESQUE STYLE
Y O B is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -