CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau |
View Poll Results: what do you think ?
|
este extraordinar
|

|
26 |
19.40% |
e frumos intr-adevar
|

|
33 |
24.63% |
e reusit
|

|
21 |
15.67% |
merge
|

|
19 |
14.18% |
e urat
|

|
14 |
10.45% |
kitch, nu m-as sui la volan
|

|
21 |
15.67% |
06-09-06, 00:33
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: [INT] Cadillac Elderado ... american cowboy
Quote:
Originally Posted by agent smith
pentru iubitorii de pimp mobil merge 
|
parca-l vad pe Snoop Dogg la volan, sau in spate cu doua negrese si cateva sticle de sampanie......
|
|
|
10-09-06, 12:40
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
nah... daca asta i-a placut proprietarului... oricum sunt un anti fan convins, nu merita premiul cel mare cu siguranta....
|
|
|
26-10-06, 17:02
|
|
 Stage 4
|
am votat frumos.. hmm eu zic ca merge intotdeauna mau fascinat masinile astea
|
|
|
26-10-06, 20:06
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by WestCoastCustoms
s-ar putea sa ma insel.. dar modelul nu este cumva eldorado?
|
nu te inseli ..ai dreptate.. e ELDORADO.. that wuz a typo..
|
|
|
27-10-06, 17:50
|
|
Stage 3
|
ia cam stricat linia originala prin paintu ala , nu mai iese in evidenta ce trebuia sa iasa , cum zicea cineva pe pag 1 tuningu nu inseaman doar sa pui piese pe masina , xcum sa se bucure de ea cui ii place
|
|
|
28-10-06, 03:00
|
|
 Stage 4
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by sonik89
ia cam stricat linia originala prin paintu ala , nu mai iese in evidenta ce trebuia sa iasa , cum zicea cineva pe pag 1 tuningu nu inseaman doar sa pui piese pe masina , xcum sa se bucure de ea cui ii place 
|
.........iar pusti posteaza......si au de obiectat aiuria.......am sa mor!!!!!!!!!!! .........toate lucrerile care s-au facut,......s-au facut cu nopti nedormite,ganduri,stres,sudoare si nu in ultimul rand cu bani multi.........si ce rezulta.....critici de la pusti de cartier car nu au nici macar carnet.......rau si pacat........dar ce naiba sa faci daca......e democratie si drept la replica dar nu la replici fara sens!!!!!.........................masina e superba!!!!
Last edited by danutSZY; 28-10-06 at 03:03.
|
|
|
28-10-06, 03:20
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by danutSZY
.........iar pusti posteaza......si au de obiectat aiuria.......am sa mor!!!!!!!!!!! .........toate lucrerile care s-au facut,......s-au facut cu nopti nedormite,ganduri,stres,sudoare si nu in ultimul rand cu bani multi.........si ce rezulta.....critici de la pusti de cartier car nu au nici macar carnet.......rau si pacat........dar ce naiba sa faci daca......e democratie si drept la replica dar nu la replici fara sens!!!!!.........................masina e superba!!!!
|
Masina e intradevar mult prea impodobita...si gusturile oricum nu se discuta...putea sa stea cineva si 500 de ani sa lucreze la o masina...asta nu inseamna ca este cea mai tare, nu?

Anyway....Chernobyl....here i come...I love Chernobyl!!!
|
|
|
29-10-06, 23:25
|
|
 Stage 5
Member of: [AirBrush]
|
salut tuturor.
eu sant proprietarul cadilacului,adica am fost ptr ca sa vandut cu suma de 14 000 de euro acu 4 luni.
deci sa spun si eu doua cuvinte,normal gusturile difera de la om la om.eu am facut o masina PIMP daca se cunoaste acest cuvant si la noi.hai sa fim realisti de ce nu e ok treba cu monitoarele in oglizi este taranesc cumva?nas crede,am facut un lucru care nu la mai facut nimeni pana atunci nici cei de la pimp my ride.
atunci ce sa zic eu cand vad la tv ca pune in masina calcator ptr rufe,cusca de caini,acvari,uscator de par,preso de cafea,etc si o gramada de fel si fel de lucruri stupide.PE ASTEA CUM LEATI CATALOGA?
masina am facuto ptr gusturile tuturor,iar paintul stiu ca e foarte complex,dar am vrut sa arat mai multe feluri de paint si in special calitatea.nu uitati e o masina de show.
iar de interior sa nu mai vorbesc nici cea mai mica defectiune nu avea si a fost 100% inbracat in piele.si cred ca am ales bine combinatia de piele.
sa butonezi pe calc e usor sa zici ca nu e ok dar asta voi stiti.
ORICUM LA ANUL DE 4 TUNING DAY legativa bine la pantaloni sa nu va cada cand o sa apar cu urmatoarea masina,asta va garantez ca va fi asa cum tre sa arate o masina preparata.
premiul 4tunig orcum nul dau la nimeni,asa ca luati-o ca pe o provocare cei ce tuningheaza, mai bine zis" CREAZA" masini.
pozele astea cum le catalogati?
cupeul alb cu paint a fost facut acuma 6 ani, luati an considerare asta.
|
|
|
31-10-06, 15:18
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by danutSZY
|
Danut poate ai dreptate , nu zic k nu sa lucrat la ineterior si ca nu e frumos interioru , dinpotriva imi place , am comentat in legatura cu paintu nuj dc am senzatia k no sa vad un pimp danduse jos dintr-o masina curcubeu , oricum nu are rost sa te aprinzi in halu asta , "critici de la pusti de cartier car nu au nici macar carnet......." hmmm nus pusti de cartier ci sunt "pusti de centru " 2 la mana nu imi trebuie carnet ca sa imi dau cu parerea referitor la paintu masinii , oricum nu are rost sa ma cert pe un subiect aiurea ...
|
|
|
03-11-06, 11:23
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
zozo, eu am fost unul din criticii tai, nu pentru ca am ceva personal cu tine, te-am vazut la 4tday, am vorbit, ti-am inteles punctul de vedere.
numai ca stilul masinii tale, desi muncita din greu, sunt convins, nu era, din punctul meu de vedere, cel reprezentaiv pentru 4tuning day, nu era masina care sa castige premiul cel mare nu pentru ca nu ar fi fost muncita sau pentru ca modificarile ar fi fost facute la fwtwi ma-sa, ci pentru ca ideea de 4tuning day nu era corect reprezentata de proiectul asta.
sincer, tot respectul pentru tine si pentru munca ta, nu pun nicio clipa la indoiala calitatile tale, departe de mine gandul asta, sper ca ai inteles ideea
p.s.: cat despre modificarile de la pimp my ride... s-a tot discutat despre ele pe forum... tiganeli mai mari ca ale alora nu face nimeni pe planeta
|
|
|
06-11-06, 00:17
|
|
 Stage 5
Member of: [AirBrush]
|
lasa ca la anul nu veti mai avea obiectii.
|
|
|
06-11-06, 00:43
|
|
Crazy Drivers Members
 Stage 4
Member of: [Crazy Drivers]
|
las` ca ii betonata...ai ajuns departe..
|
|
|
20-11-06, 20:02
|
|
 Stage 5
|
Nu da o senzatie de maxim confort.Are cu adevarat un aer PIMP.Este frumos dar nu pe gustul meu.
|
|
|
06-12-06, 10:55
|
|
Stage 2
|
este o lucrare pe cinste e chiar extraordinar dar dece toti schimba culoare si nu forma ca ar fi tare ceva nou personalizat,ca pina la urma tuning-ul este o modalitate de ati personaliza masina mai ales stylingul.PEACE
|
|
|
28-01-07, 16:12
|
|
Stage 2
|
SUPERRRRRRR masina am vazuto in tm
propietaru sta la mn in zona ii bestiala masina
|