CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau |
19-10-09, 03:44
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Re: Volkswagen Polo negru-verde mat
Prietene masina ca masina...fata ca fata...da sedinta foto din padure...GENIALA!!! Sincer daca as putea tias da un premiu, mia placut la nebunie! Si vorbesc la modu cel mai serios...chiar daca pozele nu sunt profi made (desi ai incercat tu asta)...cum ai pus tu fata in chilotei...cum iai pus tu cheia de roti in mana...treci langa roata...pac...fa asa...stai asa...pac pac...hai sus pe masina...pffff...o adevarata distractie sa mor daca nu mia placut! De cand ma uit la proiecte pe forum (de vreo 3 ani) cred ca esti singurul care lam vazut cu o prezentare asa inedita sa ii zic. Si acum legat de masina, ma e misto, mie imi place. Desi bara fata de la NTC e putin exagerata...ca si majoritatea produselor de la NTC (adevaratii cunoscatori stiu ca bara nu e imprumutata de la calibra...NTC face acest design pentru o gama larga de masini), masina e ok...parca as mai coborao putin...(sincer am incercat sa ma uit mai atent la masina dar ma tot distrageau picioarele fetei, aici e greseala ta)...e a 3a oara cand deschid pozele...si cam atat vad..jante ok...masina e ok, serios
P.S. Prietena ta e model...sau...? Ca eu personal daca ma duceam la prietena mea si ii ziceam "ia'ti si tu o pereche de chilotei mai misto pe tine...o bluzita sexy ceva...eu spal masina si mergem in padure facem o sedinta foto babe&car...adik tu si polo" si dupa bagam pozele pe 4tuning imi luam o cheie de aia de roti peste cap...exact in timp ce se uploadau pozele )...de aici trebuie sa tragi concluzia ca esti un norocos (...ca ai apucat sa traiesti sa mai faci si al 2lea post )...aaaaaa...sau nu stie ? =))
Succes maxim pe viitor!
|
|
|
22-10-09, 14:37
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Opel] [4Tuning International] [2 Roti]
|
Foarte frumoasa masina, bv, bara fata e prea exagerata pt asa o masina micuta, putea-i sa o lasi mai jos, in rest e superba.
Spor la modificari !!
|
|
|
24-10-09, 14:43
|
|
Stage 2
|
Se vede ca vorbesti fara sa te uiti...unde ai mai citit tampenia ca matul este la moda doar pe masinile de clasa mare?Daca luam un ARO si facem mat era mai faina?Si daca zici ca bara este kitch si imprumutat de nu stiu unde...dute frumusel in bazar pe 4tuning si vezi cat costa o bara exact acest model pentru Polo...daca nu esti in stare sa te informezi tinet-i comentariile
|
|
|
24-10-09, 14:46
|
|
Stage 2
|
Uitati-va frumusel in bazar..si o sa vedeti ca bara nu este imprumutata de nici unde ci este o bara pt Polo 6N la un pret ff piperat...
|
|
|
24-10-09, 14:49
|
|
Stage 2
|
morpheusmaster....doar atat vreau sa-ti zic....ca stie de poze.....si daca vrei sa faci asemenea poze...hai in mures...aici domnisoarele adora masinile tunate Sigur nu-ti iei cheie in cap....
|
|
|
24-10-09, 17:29
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
|
@ morpheusmaster - frate unde vroiai sa faca pozele? in fata blocului? nu cred ca se dezbraca acolo. cred ca este cea mai potrivita locatie pe care majoritatea o iau in calcul cand fac astfel de poze. ar mai fi si alte zone dar nu asa multe, hale dezafectate....in spatele casei, in curte... . oricum...eu unu mi-am pus prietena sa pozeze astfel dar nu am urcat pozele pe un forum. e aiurea...doar daca este o prietena de moment, cu care n-ai de gand sa o lungesti prea mult.
|
|
|
24-10-09, 17:55
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by Bmw_Rulllzzz
@ morpheusmaster - frate unde vroiai sa faca pozele? in fata blocului? nu cred ca se dezbraca acolo. cred ca este cea mai potrivita locatie pe care majoritatea o iau in calcul cand fac astfel de poze. ar mai fi si alte zone dar nu asa multe, hale dezafectate....in spatele casei, in curte... . oricum...eu unu mi-am pus prietena sa pozeze astfel dar nu am urcat pozele pe un forum. e aiurea...doar daca este o prietena de moment, cu care n-ai de gand sa o lungesti prea mult.
|
Da am zis eu ca nu a facut bine ce a facut?
|
|
|
25-10-09, 02:39
|
|
Stage 3
|
pacat de bara fatza ... nu prea se leaga cu restul masinii
|
|
|
08-11-09, 22:03
|
|
Stage 2
|
Up.......................................
|
|
|
11-11-09, 23:01
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
baratom, bafta in continuare! )
|
|
|
18-11-09, 15:32
|
|
Stage 5
|
Foarte frumos a iesit nuanta de verde-negru...cat a costat vopseaua si de unde?
|
|
|
18-11-09, 17:13
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [VW]
|
Nu ma pricep deloc la masini, las pe alti care se pricep sa o faca, dar pot spune caci spoilerul din fata e cam exagerat putin iar cand ma uit la poze sincer nu imi pot dezlipi oki de la fata, adica cam atrage privirea, mai bine face-ai poze la masina fata fara, si nici jantele parca nu se potrivesc dupa parerea mea, in rest e totu oki
19-11-09, 14:07
|
|
Stage 2
|
Lacul m-a costat 300euro litrul.....a fost necesar 1.7L ....si manopera 300 de euro...
In legatura cu jentile...asa se pare ca le voi schimba cu un unele de 17 negru mat...
|
|
|
19-11-09, 19:25
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by csongor_t
Lacul m-a costat 300euro litrul.....a fost necesar 1.7L ....si manopera 300 de euro...
In legatura cu jentile...asa se pare ca le voi schimba cu un unele de 17 negru mat...
|
Foarte bine, ar merge jenti pe 17", sa le faci poza si la alea... si bara fata, da, nu se prea potriveste cu restul masinii, dar important e ca iti place tie daca se paote poze fara fata ca multi nu isi pot lua ochii de la ea cand se uita la poze. E prietena ta? Cati ani are? daca te-au deranjat intrebarile nu raspunde si imi cer scuze.
In a BMW, happiness isn't around the corner, happiness is in the corner.
|
|
|
|
|