Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > CAR STYLING

CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau

Reply
 
Thread Tools
Old 16-11-10, 15:18   #91
KAY_

Stage 5
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,029
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]
Default Re: Clean style Passat CC, de la Streetec

Quote:
Originally Posted by Nautilus View Post
1. Exteriorul e foarte īngrijit executat, dar e urāt, īn special partea frontală. Strică linia caracteristică a CC-ului, are un aer de ghetou. Nu e prima limuzină pe care īncearcă unii s-o transforme īn aşa ceva, se aseamănă destul de bine cu Mercedesul Clasa S alb cu masca radiatorului īn formă de lamă de buldozer, binecunoscut īn Bucureşti.

2. Interiorul este excepţional. E genul de interior care se putea īntālni cu ceva decenii īn urmă pe unele maşini carosate la comandă, ca Bugatti T57 şi T51, Ferrari 250GT Berlinetta Lusso, Maserati Sebring I, şi īn epoca noastră pe cāteva modele de Bentley "modificate direct de fabrică". Evident, nu e identic, fiindcă īn acele epoci nu existau navigaţia şi climatronicul, dar e īn acelaşi stil. Nu numai execuţia e foarte dificilă (demontarea tuturor componentelor de interior), dar şi īntreţinerea lui va necesita o grijă deosebită, deoarece un pahar de suc vărsat īnseamnă o catastrofă.

~Nautilus
Daca te uiti mai atent vei observa ca sunt pastrate liniile spoilerului stock care se continua la fel ca un CC stock spre restu masinii.Asta e si rolu stilului clean de a scoate mai mult in evidenta liniile masinii .N are nici o legatura cu kitu de la ASMA .In afara de faptu ca sunt astupate proiectoarele si o mica prelungire jos (care se continua cu pragurile) si masca fara semn ,bara fata e aceasi .Asemanarea intre CC asta clean si kitul de la ASMA e una imaginara , in realitate n au nimic in comun . Daca tie iti da impresia de lama de buldozer e vina celor care au desenat masina stock ,in nici un caz vina celui care a modificat acest CC .
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 16-11-10, 21:57   #92
morpheusmaster

Stage 5
 
morpheusmaster's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,966
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: Clean style Passat CC, de la Streetec

Nu prea are rost pe romaneste sa ne cacam pa noi...masina asta nu are cusur. (punct)
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 17-11-10, 09:26   #93
Nautilus

Stage 5
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,106
Default Re: Clean style Passat CC, de la Streetec

Eu n-am precizat de care Mercedes era vorba şi nici ce firmă a făcut kitul, deci dacă ai īnţeles imediat la ce maşină mă refer īnseamnă că ştiai că masca lui arată ca o lamă de buldozer

Cam aşa stau lucrurile şi cu CC-ul. Dacă se rezumau la interior + aerodinamică īmbunătăţită prin eliminarea ornamentelor exterioare (cu tot cu oglinzi) + suspensia Air Ride ar fi fost perfect. Dacă īnsă mai pui şi culoarea prea funky pentru o limuzină şi designul nasului şi restul, e un pic over the top.

~Nautilus
Nautilus is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -