Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Street Zone]
Motorul are si el modificari masive.... nu stiu mai multe , iar in privintza leasingului nu stiu ce sa zic .... dar parerea mea nu cred ca se poate umbla la motor (asteptam un raspuns de la cei care s-au confruntat cu problema )
Mie imi place mai mult cel negru... Este mult mai agresiv... Nu stiu daca interiorul este la fel de \"dotat\" dar la exterior este deasupra, parerea mea...
Hmm superb modificata dar personal nu imi plac doua lucruri : culoarea exterioara si nici tripelele.Poze cu cea neagra de BV care cred ca apartine domnului Niculae , are cineva?
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Dream Squad] [4Rally]
coooooool
Cine zice \"nu-mi place\" ...are ceva la cap, invidie sau alte chestii
O masina cu numar final poate fi in leasing daca are taxele vamale platite...deci pote fi sau nu in leasing
Dupa parerea mea....masina e mult superioara celei din brasov ...ce sa mai zic de a lui sota .....nu se comparaaaaaaaaaaaaaa.....imbinarea exteriorului cu interiorul e de nota 10 si nici nu va inchipuiti cum se vede atasat un monitor in tetierele de un alb imaculat ( nu se compara realitatea cu pozele )! Ce sa mai zic de jantele rinspeed pe 23 ....
Referitor la motor......va las p voi sa dati cu parerea de puterea motorului ca sa nu va stric tot chefu si sa va arat o poza cu placuta pansonata pe motor d 9ff . aaaaa sa va dau si un indiciu ..... a batut Porsche carera 4s ......BMW M5 ..... Audi S4.... BMW 645 ..... siiiiii nu uitati...are 2500 Kg
Va pup si ....... hai sota cu modificari la 350 Z k iese mustangu
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Dream Squad] [Honda]
eu unul l-as crede pe cuvant pe Alecs fiindk e prieten foarte apropiat cu proprietarul Care, btw, e ownerul MAF Racing, firma ce s-a ocupat la aspect si de Subaru'ul lui Ono...
Oricum, Cayenne-ul de Brashov cred ca este ceva mai evoluat din punct de vedere tehnic, fiind un tuning Gemballa autentic Iar despre Cayenne-ul domnului Sota, pana si numai pielea intoarsa alba din \"MFF\" e cu cateva clase deasupra
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Dream Squad] [4Rally]
aaaa si d culoare
1 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....nu mai stiu si me lene sa ma uit care destept zicea ca masina are culoare de taxi din germania..........habar n-ai prieteneeeeeeeee ...... masina E VOPSITA IN ROMANIA SI ARE CULOARE (VOPSEA) D P LAMBORGHINI MURCIELAGO !!!!!! Io mi-as cere scuze daca mi-as da seama ca am confundat culoarea de pe un lamborghini cu una de pe untaxi
2 nu stiu dc vorbiti voi aici de cayenne ul lu sota cand ala e cayenne s
Ce ma deranjeaza personal e ca multa lume d aici nu se pricepe nici la biciclete si ei vorbesc de masini de sute d mii de euro ! Io unu daca n-as stii ce inseamna volan si 4 roti ....io n-as deschide gura ! 8 ...chiar daca stiu ca fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea......si nu mi se pare normal atunci cand un om baga atati bani intr-o masina sa vina unii si sa zica ...\"URAT\" ) ... stiu am fost cam rau
Fratilor nu stiu sincer ce am puntea obiecta la aceasta masina, in sensul negativ binenteles!!! De vazut nu am vazut-o pe cea de la brasov dar daca vb atata de ea inseamna ca e si ea deosebita , insa scuzati-ma dar daca cea a lui sota e S , eu zic ca nu o poti compara niciodata cu cele 2!
MFF-ul este absolut criminal.lasand la o parte exteriorul (care dupa parerea mea este foarte reusit) si interiorul aranjat si dotat foarte frumos , masina asta rupe pamantul.am vazut-o la lucru si pot sa spun ca este k o racheta.se lipeste de asfalt si dispare in cateva secunde din raza vizuala..k sa nu mai vorbesc de sound-ul scos la acceleratie..felicitari pt munca depusa si banii investiti in masina.se vede k proprietarul a avut gust.