Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > CAR STYLING

CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau

Reply
 
Thread Tools
Old 19-07-09, 00:32   #76
Zep

Stage 4
 
Zep's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 194
Default Re: Cum poti sa modifici un Megane 2

Quote:
Originally Posted by Sebi View Post
Inca un motiv sa nu-mi postez modificarile aduse masinii. Ia investiti voi 3000 euro intr-o masina pe criza asta, avand doar un salar modest sa vedem ce tuning faceti, sunt sigur ca multi dintre voi de abia va permiteti sa va intretineti masinile stock. Prea multi "cunoscatori", terminati comentariile aiurea si vedeti-va de masinile voastre. Il felicit pe proprietar, good job si multa bafta pt ce v-a urma.
tu chiar nu intelegi ce multi vor sa spuna ! ideea nu era ca nu s-a investit in masina ci ideea era ca nu e o masina sa apara pe prima pagina pe un site...pe forum da ok...nici o problema...toti probabil avem puse masinile mai urate,mai frumoase pe acest forum dar nu toti suntem pe prima pagina la 4tuning.ro si consider ca trebuie sa fie o masina speciala dc tot a aparut acolo nu ?
P.S. nu stiu ce detii dar sa stii ca nu esti obligat sa postezi modificarile masinii tale ....dar dc o faci deschide-ti topic pe forum la "masina mea" sau unde vrei u si discuti acolo ce vrei u ! daca o faci cum trebuie cu siguranta vei fi apreciat si u dar si masina ta ! exemple sunt atatea pe acest forum!
Zep is offline   Reply With Quote
Old 19-07-09, 01:06   #77
Cr0c0 F

Stage 5
 
Cr0c0 F's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,454
Default Re: Cum poti sa modifici un Megane 2

super poze!SUPER ADEVARATE POZELE! BRAVO CRBL!! tre neaparat sa vin si eu la o sedinta la bucuresti..ma omori incet cu pozele tale..masinile sunt foarte frumoase...dar si fotograful care face pozele conteaza. respect!
ma scuzati pt post dublu...dar acu vad ca lumea se ia la harta pe aici..fratii mei..de ce va agasati ca x-ulescu are masina pe prima pagina a 4tuning-ului si voi nu..nu inteleg de ce va stresati atat..de ex:eu am masina mai tare si a mea nu a aparut...de unde atata ciuda si invidie..de ce atatea critici..incet incet ajung la concluzia ca acest site este plin de cocalari plini de invidie si figuri pe ei care in viata de zi cu zi asculta la maxim manele intr-un bmw tunat cu banii de la tata si incearca disperati sa ajunga on the 1st page. plm apreciati frumosul. pentru asta au fost puse pozele astea.. omul si-a facut masina. a iesit super tare zic eu.. nimanui nu ii pasa daca eu am bmw sau bugatii.. insa daca sunt oameni dornici sa se bage in seama sau alte chestii...trimite tata la redactia cox sau 4tuning sau de ce nu la pro tv un email si apari 1 2 in reviste sau la tv in okii lumii,sa vedem atunci critici asupra ta. in fine.. ma scuzati pentru acest post lung dar nu mam putut abtine..incercati pe viitor sa vedeti ceea ce e frumos in aceste poze si de ce nu munca fotografului! si mai lasati invidia si ciuda la o parte. imi cer scuze daca am jignit pe careva.
__________________
Primul semn de senilitate este sa crezi ca le stii pe toate…

Last edited by aleks; 19-07-09 at 09:37. Reason: mai greşeşte omul :) mea culpa :p
Cr0c0 F is offline   Reply With Quote
Old 19-07-09, 01:17   #78
Agatha

Stage 3
 
Agatha's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 118
Default

parca ati avea 2 ani...fiecare e ofticat ca n-a aparut masina lui (sau RATB-ul in unele cazuri) pe prima pagina. grow up! misto si masina si pozele.

Last edited by aleks; 19-07-09 at 09:36.
Agatha is offline   Reply With Quote
Old 19-07-09, 09:24   #79
bogg

Stage 5
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 576
Default Re: Cum poti sa modifici un Megane 2

RS look,

Arata bine masina, mult mai bine decat asa numitului ,,tiuning" de pe alte Renaulturi. Dar pun pariu ca nu prea suna bine. ... adica chestie logica:
nu-ti faci look de RS pe un 1.5 DCI ca nu vei fi diferit de baietii cu 316 si M look.(dar pana la urma e treaba proprietarului.)
bogg is offline   Reply With Quote
Old 19-07-09, 09:26   #80
aleks

General Supervisor

Stage 5
 
aleks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,791
Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Cum poti sa modifici un Megane 2

Problema unui forum public e că sunt admise atât comentariile pozitive cât şi cele negative, trebuie să înţelegeţi că singurul loc în care sunt acceptate doar laudele fierbinţi este ziarul "Scânteia", dar ăla a dispărut în '89.
Atât timp cât comentariile nu depăşesc limita bunului simţ şi nu atacă punctual membrii(inclusiv pe posesorul maşinii), ele vor rămâne.
Totuşi, trebuie reţinut un aspect: înainte să aruncăm cu noroi trebuie să ne gândim dacă îl ajută pe proprietar cu ceva comentariul nostru.
Simplul fapt că îi spunem ce masină naşpa are, fără să oferim o alternativă realistă şi pe aceeaşi scală (nu absurdităţi de genul: schimbă maşina, pune motor de x sute de cai, etc) nu îl încălzesc cu nimic, deci încercaţi să vă gânditi de 2 ori înainte să criticati.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 19-07-09, 10:16   #81
BuBu>KRS<
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5
 
BuBu>KRS<'s Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 492
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Talking Re: Cum poti sa modifici un Megane 2

vad k "unii" pe aici se oftica ca nu apar masini care da ar trebui sa apara si ele , nu sunt satui de publicitate , si ca acesta prezentare pe prima pagina ar fi fost platita , eu am fost care l-a anuntat pe Iulian k este pe prima pagina pe site masina lui ... si a ramas SHoCk! spre deosebire de "capodoperele" altora apreciez masina asa cum este , si tuningul are categoriile lui , asa ca masina asta ar fi incadrata la o categorie de simpla si cu bun gust ,stock cum o vad "altii" nu are cum sa fie pt ca arata intr-un fel nu va mai agitati atat ...
__________________
" Only God Can Judge Me "...

ALF CARspace Service Auto Mecanica-Tinichigerie-Vopsitorie Calea Vitan 289 www.alfcarspace.ro
BuBu>KRS< is offline   Reply With Quote
Old 19-07-09, 11:42   #82
toader
FOTO Member

Stage 5
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,150
Member of:
[Moderators]
[Echipa de sprijin]
[FOTO]
Default Re: Cum poti sa modifici un Megane 2

Quote:
Originally Posted by ClaudyuNSL View Post
In loc sa apara astfel de masini pe prima pagina.....mai bine ar aparea adevaratele masini modificate in care s-au investit zeci de mii de euro si pe care nimeni nu le mediatizeaza asa cum ar trebui, in schimb apare cate o masina dasta simpla cu faruri ,stopuri, jante vopsite si capota colantata si gata mama ce tuning are asta si ce pasiune a pus cel care a facuto......putin imi pasa de pasiunea care a puso el si cat sa chinuit cu bugetu care la avut....
TUNINGUL COSTA BANI.......TUNINGUL NU ESTE PENTRU TOTI.....CI PENTU CINE ISI PERMITE CU ADEVARAT
Cum au mai spus si alti....prezentarea asta a fost facuta cu relatii......de ce nu apare pe prima pagina masini precum E30 cabrio KYL, E30 RSS, Eclipse RUP,si multe alte masini in care tuningu se vede din orice unghi ai privi masina......aceste masini nu ajung pe prima pagina din cauza banalelor masini tunate in spatele blocului.
E foarte usor sa spui ca nu-ti pasa mai greu e sa spui ce ar trebui facut... nu neg faptul ca tuningul nu costa bani si ca nu e pentru toti... insa nu a zis nimeni acolo ca masina este extraordinara... sau ceva de genul asta... e o masina tunata cu mult bun gust... cat a investit in ea nu are absolut nicio importanta... nu banii ajung pe prima pagina ci masina...
La faza ca a aparut cu relatii... nu prea cred a aparut pentru ca au fost trimise niste fotografii la redactie... si cam asta e tot... Si nu vad ce treaba ai tu cu masinile alea?? Sunt ale tale?? Daca vor sa apara stiu pe unde sa intrebe si cam ce trebuie sa faca... dar de cele mai multe ori orgoliul e mai presus de orice...
__________________
D300s+16-85+70-300 VR II+ 35 1.8 +SB-600
Fotografiile mele:
http://toadertk.blogspot.com/
toader is offline   Reply With Quote
Old 19-07-09, 11:50   #83
Aron

Stage 2
 
Aron's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 47
Default Re: Cum poti sa modifici un Megane 2

perversiuni in latex...keep it tuned!!
Aron is offline   Reply With Quote
Old 19-07-09, 14:19   #84
SEJ
Delta Racing Crew Member

Stage 5
 
SEJ's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 852
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Delta Racing Crew]
[VW]
[Opel]
Default Re: Cum poti sa modifici un Megane 2

Nu vreau sa fiu rautacios,dar asta e exemplu de "masina tunata"? Masina arata ok,dar ce este spectaculos la ea? folia de pe capota?
E o masina draguta ca multe altele si nu are absolut nimic interesant.
__________________
SEJ is offline   Reply With Quote
Old 19-07-09, 17:55   #85
ranek

Stage 5
 
ranek's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 582
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Cum poti sa modifici un Megane 2

Este reusita masina , dar nu inteleg de ce a aparut pe prima pagina . Chiar nu mai aveti ce stiri sa mai bagati? Este criza economica si s-a inventat un nou sistem de advertising pe 4Tuning. Ca un user normal , cand vad pe prima pagina o stire , ma astept la ceva fenomenal , dar acum nu am fost deloc impresionat . Masina este o masina modesta , aranjata de o persoana modesta dupa placul ei . Cu ce ma incanta pe mine ca user sa vad asa ceva ? Chiar credeti ca se incadreaza intre demonstratia lui loeb ,un db9 verde mat, nu stiu ce ferarri f430 si alte masina grozave ?
__________________
pe strazi


l
ranek is offline   Reply With Quote
Old 19-07-09, 17:59   #86
C_kst

Stage 5
 
C_kst's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,928
Member of:
[REV UP SQUAD]
Default Re: Cum poti sa modifici un Megane 2

Moderatori....va rog sa bagati mai multe ferrari si lamborghini )))))))
C_kst is offline   Reply With Quote
Old 19-07-09, 22:05   #87
BR_87_BJA

Stage 2
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 45
Default Re: Cum poti sa modifici un Megane 2

salut! Frumoasa rau masinuta mai ales fiind un "bicorp" cu design originar.Succes in continuare si ai grija de ea ca poate multe masinuta aia!!!
BR_87_BJA is offline   Reply With Quote
Old 19-07-09, 22:13   #88
xerex

Stage 5
 
xerex's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 402
Default Re: Cum poti sa modifici un Megane 2

F tare tineo tot asa Iulian....
xerex is offline   Reply With Quote
Old 19-07-09, 23:44   #89
ranek

Stage 5
 
ranek's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 582
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Cum poti sa modifici un Megane 2

si uite asa s-au facut 7 pagini de comentarii . " Any advertising is good advertising ! " .
ranek is offline   Reply With Quote
Old 20-07-09, 13:24   #90
aleks

General Supervisor

Stage 5
 
aleks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,791
Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Cum poti sa modifici un Megane 2

Daca va intrebati de ce au disparut cele 17 comentarii de mai sus, asta e raspunsul: pentru ca este ultimul avertisment inainte de a sanctiona userii, indiferent de numarul de posturi, pentru faptul ca posteaza comentarii agresive, cu titlu de adevar absolut, referitoare la lati membri sau la masina din topic.
aleks is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -