ce culoare ..tipa la tine ... cat despre interior .. frumoasa alegerea cu 3 scaune sport ... foarte interesant ... 1 singura obiectie ... farurile ...ceva fumuriu ... sau fumuriu pe led ( gen g4 vyp ) .. E EXTRAORDINAR .. sau investit multi bani .. doar calitate arata masina asta ...
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [DACIA]
Re: [INT] Peugeut 307
cred ca singurul minus care l-am observat la aceasta masina este nuca de la schimbator si husa la maciuca care sunt cam tocite si catre puteau fi schimbate cu unele sport
in rest cam greu sa ii gasesti vreo chichita la o asa masina poate doar culoarea la masina
Imi place... mult
1) Culoarea ... mi-am dorit totdeauna sa am o masina verde aprins
2)Cum ai aranjat spatele cu scaunu ala intre amplificatoare
Obiectii
Fiind posesor de 307 stiu cum e originalul f bine. De ce nu ai schimbat bordu ca e cam banal. Apoi pedalele+volan+schimbator de viteze. Ca daca ai facut atatea pana acum presupun ca ai bani si de astea. Vot: Extraordinar pt ca este
este destul de reusita masinutza, dar ceva nu ma incanta f mult... consola pe mijloc.. e prea simpla in comparatie cu restul masinii, iar in spate as fi ales difuzoare mai mari si cu o alta forma.... parerea mea....
caut si eu sponsori sa o faca pe a mea asa:P....e reushita dar pt tine acasa chair e prea mult))...nu ai nevoie chair de tot...si 2 la mana dak nu ai garaj unde sa o ascunzi a 2 a zi ti-o fak baietii iar clasica)