Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Bucuresti - 03.04.2005

Bucuresti - 03.04.2005 Cursa viteza eveniment pe Baneasa Legal RACING 3Aprilie

Closed Thread

Thread Tools
Old 08-04-05, 04:10   #1
Hooya1985
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Hooya1985's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Pole Position Racers]
Default Problema mea e ca unii nu stiu sa piarda,voi ce credeti??

De ce nu renunta peugeot -ul 205 ? De ce incepe cu mizerii cu planetare?Daca avea probleme nu trebuia sa se inscrie....
Hooya1985 is offline  
Old 08-04-05, 10:59   #2
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

intradevar au fost mai multe mashini care nu au putut lua startul,asta nu stiu de ce si nici nu voi stii decat daca as fii din organizare...sunt unele mashini cu ghinion care exact inainte de cursa le fortzeaza si la cursa ori i se sparge radiatoru ori nu stiu ce i se intampla...lucrurile astea nu sunt de contestat dar mai sunt uni care se afisheaza la prezentarea masinilor cu masini marfa si nu se dau cu ele si nu au defectziuni tehnice pur si simplu vor sa li se vada masinile...si intradevar uni nu stiu sa piarda vezi adVANTAGE tuning sa vezi ce raca a ieshit ca a luat x ray si nu a luat nu stiu care...totzi am vrea sa cashtigam dar daca totzi am cashtiga...unde ar mai fi competitzia?
orlando is offline  
Old 08-04-05, 11:27   #3
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Hooya: tu chiar esti mai destept decat toti ceilalti ? Daca stii mai multe, spune frate, daca nu, baga capu' la cutie. Tu esti genu' de om care-si face user si-ncepe sa dea si-n stanga, si-n dreapta, iar genu' asta de useri nu sunt deloc bine vazuti pe forum. Daca esti vreunu' dintre participanti, spune.

Spune daca stii ceva CONCRET, nu veni cu acuzatii de 2 lei!
Old 08-04-05, 14:46   #4
AlecsRo

Stage 4

AlecsRo's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]

si nu inteleg de ce e relevant daca a schimbat naspa sau i-a picat nu-stiu ce.. a pierdut, asta e.. Castiga cel care se descurca mai bine pe portiunea respectiva.. altfel nu ar mai avea rost sa ne dam.. aducem un dyno, masuram puterile fiecarei masini si declaram castigatoare masina cu puterea cea mai mare..
AlecsRo is offline  
Old 08-04-05, 18:03   #5
Face

Stage 3

Face's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Problema mea e ca unii nu stiu sa piarda,voi ce credeti?

Quote:
Originally Posted by \"Hooya1985\"
De ce nu renunta peugeot -ul 205 ? De ce incepe cu mizerii cu planetare?Daca avea probleme nu trebuia sa se inscrie....
Daca erai acolo in parcare la finish cand am dat jos rotile sa vedem ce se intampla ai sti ca nu era absolut nici o mizerie chestia cu planetara, si anume ca la planetara dreapta i s-a rupt tripoda.
Si acum mai vine o intrebare: tu te-ai si dat sau doar ai stat in public si comentai ? Eu unul m-am dat cu 205-u de 2 ori (Renault Clio-u gri care a fost la grupa A).
Old 08-04-05, 19:01   #6
seby205

Stage 5

seby205's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]

Sall la toata lumea,vad ca unii au luato drept buna scuza mea cu planetara dar nu am vrut sa se inteleaga asta.De pierdut stiu sa pier nu este o probema poate asa ma ambitionez si mai fac ceva la masina .Nu mai acuza aiurea ca daca nu stiam sa pierd nu mai ma dadeam in finala sa nu o bulesc mai rau ,dar ce aveam de pierdut ori crapa toata si plecam la sufa acasa ori ....asta e.Cred ca tu postezi din plictiseala pe aici
Old 08-04-05, 21:43   #7
Hooya1985
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Hooya1985's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Pole Position Racers]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"seby205\"
Sall la toata lumea,vad ca unii au luato drept buna scuza mea cu planetara dar nu am vrut sa se inteleaga asta.De pierdut stiu sa pier nu este o probema poate asa ma ambitionez si mai fac ceva la masina .Nu mai acuza aiurea ca daca nu stiam sa pierd nu mai ma dadeam in finala sa nu o bulesc mai rau ,dar ce aveam de pierdut ori crapa toata si plecam la sufa acasa ori ....asta e.Cred ca tu postezi din plictiseala pe aici
Ok eu credeam ca te-ai dat lovit cu planetara si nu mi se parea normal
Oricum bafta in continuare poate castigi la Constanta
Hooya1985 is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -