salut.... am si eu o intrbare: am un maserati coupe de 390 de cai si nu stiu cu cine sau ce trebuie sa fac sa ma inscriu la cursa de pe aeroport. imi puteti spune si mie va rog frumos?
salut.... am si eu o intrbare: am un maserati coupe de 390 de cai si nu stiu cu cine sau ce trebuie sa fac sa ma inscriu la cursa de pe aeroport. imi puteti spune si mie va rog frumos?
Pai poti sa te inscrii chiar la fata locului. Daca nu stii sa ajungi acolo poti sa-mi dai mie un telefon la 0723202531 si sa vii cu, clubul meu impreuna pana acolo unde te voi ajuta sa te inscrii. Evident daca vrei.
Cum pot sa stiu sigur ca ma inscris la cursa?Niste liste ceva cand apar...oricum mam inscris mai tarziu asa ca la grupe nam loc sigur,da vreau sa stiu daca sunt inscris pt libere...??Se face vreo confirmare la mail??sau cum?Si apropo,tre sa venim noi cu cererea aia sau putem so completam acolo???
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
L E G A L R A C I N G
Nu s-au facut inca inscrieri ci doar preinscrieri.
Inscrierile se vor anunta cand si cum se vor face.
Este nevoie de copie dupa actele pe care politia le cere cand te legitimeaza. Daca masina nu e inscrisa trebuie o asigurare de raspundere civila valabila. Coopile dupa acte sunt obligatorii/
Fiecare va sit daca e inscris sau nu dupa ce-si completeaza cererea de inscriere si plateste taxa. Asta se va intampla inainte de ziua cursei.In ziua cursei probabil se vor admite inscrieri doar pt provincie.