Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Alte evenimente > adVANTAGE MOTORSHOW 2005

adVANTAGE MOTORSHOW 2005 adVANTAGE MOTORSHOW 26-27 Martie 2005

Reply

Thread Tools
Old 31-03-05, 01:21   #1
hasky

Stage 5

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
Default cateva lamuriri despre acest event

as vre sa incep prin amultumim tuturur participantiilor la acest event[baietiilor din ardeal .care s au dovedit a fi niste oameni exraordinari. intregului staf de la 4tuning,gratzian si vali celor de la automondial si promotor, celor de la master tuner si oma alarm si nu in ultimul rand tuturor oarticipantilor care au crezut in noi si spectatorilor]..... tin sa mentionez ca acest evvent noi cei de la vantage media l am creat numai pt dumneavoastra pentru a creea un nou tip de activitate care este absolut necesara in lumea automobilistica , acest levent l am creeat singurii pe banii nostri fara sponsori sau alte fonduri si vi l am adresat dumneavoastra, a fost ca un pariu pe care am dorit sa l castigam cu noi insine,inteleg nemultumirile voastre dar nu inteleg de unde atata exigenta din partea unor persoane total neavizate,multi dintre dumneavoastra nu au idee de design auto si tuning decat la nivel de filme si jocuri video eventual de cateva reviste de specialitate ce se gasesc pe la benzinarii, nu i acuz nici pe aceia doar prin prisma varstei si a lipsei de experienta...... in acest domeniu eu incerc sa ma informez de mai bine de 2 ani... si abia am reusit sa inteleg ideile actuale in domeniu exigentele si cerintele pe plan local si mondial................... este un lucru f greu in atzi asuma raspunderea organizari si jurizarii unui event chiar si asa de prapadit cum il considera unii.... un lucru as mai vrea sa spun ca intrgul staf vantage media se simte implinit de aceasta realizare care a fost facuta doar de noi si de ajutorul prietenilor.... sponsorii sau firmele din domeniu neraspunzand apelului nostru din cauza anumitor interese sau polemici ivite ...sau neincrederea in acest gen de activitate....in sfarsit tzin sa mentionez ca in momentul in care vantage media isi mai va face aparitia pe piata automobilistica va apare cu un event de proporti foarte mari si va dovedi ce este in adevaratul sens al cuvantului un show automobilistic total.......va multumim pentru tot ....... si ne vom revedea cu siguranta f curand adrian rosu{hasky} vantage media
Old 31-03-05, 13:22   #2
gaju

Stage 5

gaju's Avatar

Member of:
[Nissan]
Default Re: cateva lamuriri despre acest event

SALUTARI.
STII CA V-AM LAUDAT PENTRU INTENTIA VOASTRA DAR NU SE POATE IERTA FAPTUL CA PROBABIL VOI NU Ati CREZUT LA INCEPUT IN ACEST EVENIMENT SI NU V-ATI ASTEPTAT LA AMPLOAREA LUI.
NO AMU' VA CRITIC ARDELENESTEHI HI HI HI HIiIIIII)
1.A FOST O DIPLOMA DAR PUTEA FI SI O CUPA.
2.UN CHEF DUPA SHOW DE OBICEI LA NOI SE FACE(CARE AU LUAT BANII SA PLATEASCA!!!!!!)
3.UNDE-I MUZICA?(DACA VORBEATI DIN TIMP AVEATI APARAT DE LA HERTZ)
4.DE CE ATI DAT LUMEA AFARA LA JURIZARE?
5.FIE VORBA INTRE NOI:\"CUM STAI CU FUNCTIONABILITATEA PRIZELOR\"(ASTA A FOST GLUMA)
6.VA ASTEPTAM CU UN \"LEVESE\" SI \"BOGRACS\" PI LA NOI PI LA ORADEA SA LA UDAM CU O PALINCA SI UN VIN DE CASA.
7.IO PLATESC.
8.NE MAI GINDIM

The power is HERE
gaju is offline   Reply With Quote
Old 01-04-05, 23:52   #3
sfigmo

Stage 5

sfigmo's Avatar

Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]

Buna ziua si de la Cluj.
Spun si eu cateva cuvinte daca tot e deschis topicul asta...Initiativa de a organiza un astfel de eveniment a fost salutata de la bun inceput si sustinuta si de catre noi...nimeni nu critica ce ati dorit sa faceti ci ce a iesit in final.Evenimentul a fost un esec din punct de vedere organizatoric.Raspunsuri de genul \"nu ma pricep\" si \"nu ma intereseaza\" primite de la organizatori ca raspuns la unele neclaritati si intrebari ale participantilor, dupa parerea mea nu isi aveau locul...nu au facut nimic altceva decat sa inrautateasca imaginea deja formata despre cei ce ne-au invitat.Lipsa de respect fata de participanti care s-a simtit cand acei asa numiti oameni de ordine amenintau participantii ca vor fi dati afara daca nu se opresc motoarele sau daca nu se supun regulilor, demne dealtfel de o inchisoare de maxima securitate, a facut ca impresia celor care au platit banii sa isi prezinte lucrarile sa mearga in jos...o intrebare simpla...daca tot sunt atat de controversate esapamentele de pe BMW 06 GAJ de ce nu a fost lasat proprietarul sa le prezinte graiul?...sa fie ascultate cele 6 capete de toba la turatie maxima?...si lista continua...sa mai spun???cred ca nu...ar fi bine totusi sa amintesc acea ora fatidica 20.30 cand organizatorii au spus \"IESITI AFARA CA NE DAU AFARA\", cand arbitrarea masinilor pentru sound nu era terminata...si apoi o eroare enorma ca s-a pierdut lista unuia dintre concurentii de baza la concursul de sound, erori de calcul la adunarea punctelor date de arbitri, neconsultarea arbitrilor inainte de a publica orice rezultat final sau oficial, ce e enumerat mai sus fiind doar vina si lipsa de interes a organizatorilor, toate astea inchid esecul total al acestui show...noi ne vom prezenta si la urmatoarele showuri organizate de voi...nu ne e frica si avem ce arata...ca dovada majoritatea premiilor au plecat catre ardeal...va asteptam si noi la randul nostru sa raspundeti invitatiilor noastre la astfel de evenimente...la Arad in 27 noiembrie 2004 nu s-au prezentat masinile din estul tarii...de ce?Vom organiza si noi...veniti? Am vazut acum ce sa nu facem la organizarea unui astfel de eveniment...cred ca acea ospitalitate romaneasca de care se vorbeste mult peste hotare este valabila pentru partea de vest...Transilvania mai exact...nu sunt rau de felul meu...dar am fost neglijati tare si am simtit asta...repet si la acest topic, ca arbitru la acest show pe partea de sunet, imi declin orice responsabilitate fata de acordarea premiilor la partea de sound.din punctul meu de vedere nu s-a tinut si gata.faceti voi si dati voi premiul cui consierati voi de cuviinta.Motivele mele sunt clare si multe.Multumim pentru invitatii, multumim pentru gazduire, multumim pentru premii...ne vedem la urmatoarele...bafta...si la mai mare

Uischi...I'll never forget you...
sfigmo is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -