Quote:
|
Originally Posted by \"Acc3l3ratoR\"
Pt Andr3i:
Sa sti ca daca tu pui si lipesti pe Peugot-ul tau (sa presupunem ca e al tau...)un Vinyl ... sa nu crezi ca asta inseamna tuning!!!
Eu zic sa mai citesti si sa mai studiezi... si sa te caci de ras ... si in cazul masinii .... tale ... poate .
Pt. toti ceilalti... pot doar sa va spun ca masina nu e finalizata
|
Nici masina lui nu e finalizata ... si nici nu mai are vinyl-ul acum pt ca va fi finalizata in scurt timp. Vinylul a fost ceva provizoriu.
Nu zic ca masina ta e kitch sau nu. da nu ma atrage cu nimic, e chiar urata din pct meu de vedere si nu pt ca e olcit pt ca sunt cateva olcituri frumoase in Romania, dar probabil ca le stii deja, de vreme ce esti pasionat, ci pt ca:
Daca zici ca tu stii ce e tuningul, de ce nu ai inceput cu altceva, cu alte jante, cu alte suspensii, sa fie si ea mai lasata, calitatea vopselii nu pot sa o vad din cauza ca era murdara si avea si putina zapada pe ea, dar oricum albul ala nu atrage cu nimic, si ai fi putut si tu sa ii dai o vopsea mai frumoasa.
In cazul in care o sa spui ca tuningul e la motor (si asa si este, tuning e la motor si styling-ul la caroserie; dar termenul de tuning este folosit uzual pt ambele lucruri), si ca sub capota e surpriza la masina ta, te felicit, dar daca te bazezi pe motor, masina ar trebui mai degraba sa fie un sleeper, nu sa aiba spoilerul ala prea agresiv.
Asa ca nu ai cum sa afirmi ca tu stii ce-i ala tuning cand si tu faci greseli mari .... ori e sleeper si se bazeaza pe motor si atunci nu are ce cauta kitul ala exterior .... ori te bazezi pe exterior, si erau alte prioritati in acest caz, pana a se ajunge la spoilere. (suspensii, jante, vopsea)
Iti inteleg totusi supararea ca a aparut masina ta aici, si eu nu am intervenit cu privire la calitatea de kitch sau nu a masinii, ci doar sa te intreb daca inainte de a zice ca altii nu stiu ce-i ala tuning, tu te consideri acoperit, si poti sa afirma ca sigur nu faci parte din aceasta categorie.
Si in ceea ce-l priveste pe dascalugabriel ... ce a facut el la masina lui, si ce urmeaza sa faca ..... ALA e tuning ... asa ca, sa-l asteptati pe el la curse la vara ... desi nu cred ca o sa cadeti in aceeasi categorie

... dar sper sa-i admirati masina si efortul depus pt a o TUNA
Si spor la munca la olcit si daca faci cele trei chestii pe care le-am spus eu, eu o sa fiu primul care o sa iti faca poze si o sa puna masina ta la Masinile din Bacau si nu la topicul asta.