Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Bacau

Reply

Thread Tools
Old 08-02-06, 01:39   #316
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"aleks\"
apreciez modul in care ai aplanat conflictul
10x mishu...
pai eu am scris dupa ce conflictul a fost aplanat ... presupun ca lumea doarme ...
oricum, cu placere .... I've got ure back
SFW is offline   Reply With Quote
Old 08-02-06, 01:57   #317
Acc3l3ratoR
Oltcit Driver

Stage 5

Acc3l3ratoR's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[Honda]

Chestia e ca eu nu am incercat sa jignesc pe nimeni.....

Da, eu m-am simtit jignit doar de faptul ca masina mea a ajuns la 'Kitch' ....
Si culmea culmelor unii chiar m-au jignit....(Stiti voi chestia cu ... l-am vazut prin ura si ...)

Ok ... masina drept sa va spun a fost a lu taicamiu ....(sincer)(a stat cam un an si jumate pe margine pt ca avea motoru varza si era ruginita cam peste tot, si taicamiu si-a luat o dacie), dar acum e a mea , pt ca eu am inceput sa o restaorez si sa ii schimb 'putin' lookul.(nici nu va vine sa credeti cum arata inainte ... ce mai inharb in toata regula cuvantului)
Acum toti ma felicita de prin fata blocului , 'ca de uite ce a iesit din un amarat de oltcit'

Sper ca pana in vara sa adun fonduri sa apuc sa o termin(schimbat culoare (negru-albastrui cu perla albastra ),sa mia finisez putin bricolajele alea de la Faberplast (fata, spate si pragurile) si de ce nu un spoiler (eleron) ceva mai tipator prins de hayon (proiectat de mine - da am experienta in design(si proiectare) si da ma si laud doar n-am diploma de geaba))

Eu nu vreau sa ma aseman cu doar4u17 (stiti voi ala cu oltcitu tunat care pana la urma il vinde pe bucati)

Tot ce pot sa va mai spun acu e ca motorul e 'doar putin comprimat' ...

A da si era sa uit: DA SUNT UN MARE FAN AL SERIEI NFS(mai ales underground si most wanted)
Cat despre curse eu nu prea sunt adeptul lor(poate alea legale)

Eu imi fac masina cum imi place mie , ca sa ma simt eu bine.(Multi au incercat si inca mai incerca sa ma induplece sa mai 'bag banii in masina'(pana si parintii mei au zis ca sunt nebun )

Asta a fost baiul meu , eu nu prea pun la inima ...

Dar cand stiu ca am muncit la masina ... chiar ma doare inima !
Si unii isi bat joc de munca mea (exemplu: Pe partea stanga a masinii inca se mai vad urmele unei zgarieturi foarte adanci facuta cu un cui sau o cheie de catre unul care 'i-a cam placut masina'
Voi nu v-ati supara ??

ps: INTREBAREA DE BARAJ ESTE : Cine mi-a cerut mie acordul ca pozele cu masina mea sa apara pe acest forum???

Eu atatam avut zis ... si consider subiectul despre masina kitch sau ne-kitch inchis.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	dscn072_196.jpg
Views:	158
Size:	678.4 KB
ID:	67181  
Acc3l3ratoR is offline   Reply With Quote
Old 08-02-06, 02:00   #318
Andr3i

Stage 5

Andr3i's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Acc3l3ratoR\"
:Pt Andr3i:
Sa sti ca daca tu pui si lipesti pe Peugot-ul tau (sa presupunem ca e al tau...)un Vinyl ... sa nu crezi ca asta inseamna tuning!!!
Eu zic sa mai citesti si sa mai studiezi... si sa te *** de ras ... si in cazul masinii .... tale ... poate .
1. Te invit sa facem o comparatie intre masini in 1-2 luni sa vedem atunci care si cum sta treaba cu tuningul.
2. Te invit si la o discutie despre tuning sa vedem si aici care sta mai bine in domeniu
3. Nu veni cu certuri de astea pe aici, ca nimeni nu cauta asta. Daca mie masina ta imi starneste rasul e problema mea si zic asta oricand. Daca si tie iti starneste rasul masina mea pune-o aici la kitch

Bafta!

Andr3i is offline   Reply With Quote
Old 08-02-06, 02:13   #319
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Ai dreptate, si iti inteleg supararea.
Cum ti-am zis eu am raspuns doar la postul cu privire la tuning, nu la kitch. Daca as fi vrut sa cataloghez masin ta drept kitch puteam f bine sa o fac inainte de a vedea tu pozele.
Ca chestie, ce nu imi mai place la masina ... aripile alea false ... ori incearca sa la umfli ori le lasi asa pt ca da destul de bine pe olcit cu ele drepte (parerea mea).

Cat despre exterior .... eu ti-as sugera un aspect mai cuminte ... nu sunt adeptul spoilerelor agresive (cum e cel de pe fata) pe masini mai vechi. pe cele vechi dau bine formele clasice.

Bafta cu masina si astept vopseaua, si paote cei care acum ti-au criticat masina o sa ajunga sa ti-o laude. depinde doar de tine.
Old 08-02-06, 02:28   #320
Andr3i

Stage 5

Andr3i's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Ma intorc cu poza care trebuie sa o analizezi sa vezi doar cateva din chestiile foarte gresite, repet, doar cateva...

Te superi si te superi degeaba. Gandeshte-te ca nu comentez despre asta ca m-am trezit eu mare smecher. Comentez ca sunt niste greseli care poate ai sa le repari.

Inca ceva. Tot scandalu asta de aici ar trebui sa te faca sa te gandesti de doua ori cand pui ceva pe masina.

Si pentru omu cu banii lu' mama si lu tata, am 19 ani si am masina luata a mea, din banii mei si daca tot e vb de jicniri de astea gandeste-te ca poate chiar am mai multi bani ca tine pe spatele meu (zic poate, ca nu te cunosc).

Ok, mai jos poza...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	olcit_comment_668.jpg
Views:	201
Size:	348.4 KB
ID:	67188  
Old 08-02-06, 02:47   #321
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Acc3l3ratoR\"
Eu nu vreau sa ma aseman cu doar4u17 (stiti voi ala cu oltcitu tunat care pana la urma il vinde pe bucati)

ps: INTREBAREA DE BARAJ ESTE : Cine mi-a cerut mie acordul ca pozele cu masina mea sa apara pe acest forum???
doar 4u e un caz aparte... nu-l poti depasi decat cu greu
cat despre acord... gandeste-te ca masina ta ai scos-o pe strada, nu te poti astepta doar la aprecieri pozitive ( nici pt alea nu-ti cere nimeni parerea)
am avut kiar o discutie la intalnireaa de sambata despre masina ta, pt k am vazut-o toti prin oras.
ideea e ca eu inteleg ce inseamna sa muncesti atat la masina ta ( fosta mea masina fusese muncita de mine centimetru cu centimetru, si stiu ce greu e ), dar rezultatul nu a fost kiar pe masura efortului depus...
pentru a o transforma in ceva frumos, si nu doar intr-o idee neterminata, mai trebuie putina munca.
e doar o parere subiectiva, nu trebuie sa te deranjeze.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 08-02-06, 14:33   #322
Acc3l3ratoR
Oltcit Driver

Stage 5

Acc3l3ratoR's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[Honda]

k.....
Am inteles si stiu ... e normal sa mai fie si pareri negative.... si asta e bine, ca de ... din greseli se invata....
Mie nu mi-a placut faza cu ...... care a zis-o andr3i...

Asta e... daca eu am jignit pe cineva imi cer si eu scuze....

Oricum s-ar putea sa ne vedem sambata la stadion..
Old 08-02-06, 14:38   #323
Andr3i

Stage 5

Andr3i's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Ok! Imi place cum ai reactionat si ai inteles intentia... Imi cer scuze daca ce am spus prima oara te-a jignit intr-un fel... Si imi sterg si postul.

Peace
Old 08-02-06, 15:28   #324
Al3xxx

Stage 5

Al3xxx's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

mai da ce mult imi place cum va certati ..oricum masina asta eu am vazuto de asta vara era in curtea unei societati (la care nu ii dau numele) si atunci era cam tot in acest stadiu dar oricum omul din greseli invata si inca o chestie pt cei care zic ca isi fac banii singuri de masina si se stie cine sa o lase mai moale ca nu face el 8000 de euro sau poate mai mult sau mai putin) la varsta lui asa ca ...
si in leg cu olticitu fiecare cu parerea lui oricum cine vrea sa isi mai aranjeze o masina sa o stilizeze poate sa se uite si el pe niste forumuri ca acesta de exemplu si sa isi fac o idee in leg cu asta
ca sa nu ajunga masina la sectiunea asta
Al3xxx is offline   Reply With Quote
Old 08-02-06, 15:32   #325
Andr3i

Stage 5

Andr3i's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Al3xxx\"
si in leg cu olticitu fiecare cu parerea lui oricum cine vrea sa isi mai aranjeze o masina sa o stilizeze poate sa se uite si el pe niste forumuri ca acesta de exemplu si sa isi fac o idee in leg cu asta
ca sa nu ajunga masina la sectiunea asta

Domnu Al3xxx, vrei sa iti demonstrez ca i-am facut singur? Zi! Ca stam o data de vb Sau daca vrei intrebam pe mama si pe tata de cat timp nu am mai cerut eu macar 10.000 Lei

Peace!
Old 08-02-06, 17:24   #326
silviu_tun

Stage 4

lasati bai omul im pace
ce aveti cu el?
eu cand am trecut sambata pe la intalinire v-am spus cum sta treba cu acea masina
ganditiva ca totusi e un OLTCIT nu e vreun Peugeot sau Audi sau VW ca sa ai zeci de cataloage de unde sa alegi spoilere sau roti
ganditi-va ca e cam singura varianta pe care a putut-o alege omu'
daca erati voi in locul lor ?
Old 08-02-06, 17:29   #327
Acc3l3ratoR
Oltcit Driver

Stage 5

Acc3l3ratoR's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[Honda]

nu e chiar singura varianta ... dar ce sa spun asta mi-a placut mie....
Apropos sunt doar vreo 3-4 variante
Acum ca le-am pus pe astea ... asta e , sper sa am timp si bani , ca la astea sunt cam stramtorat... ca ideile imi vin ... dar nu prea apuc sa le pun in miscare(de exemplu ma chinui cu un amarat de eleron sa il fac de anu trecut prin toamna , la fel cu un vinyl .... inspirat din NFS Underground )
Asa imi place mie sa fiu...

Just SHOCKING!!!
Cat despre jante si alea alea e cam complicat la Oltcit. .... o sa va spun eu de ce ... poate la vreo intalnire , ceva

Unii dintre voi stiu despre ce vorbesc
Old 08-02-06, 17:37   #328
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

stiu ca e mai complicat la olcit cu jantele, trebuie adaptatat. dar exista si jante pt olcit (3 prezoane), stiu ca parca erau pe unul din linkurile date de mine.

chestia cu shocking, aici tine de gusturi, si nu de altceva, dar eu nu as adopta un look prea racing pt olcit, si chiar la unele din olciturile pe care le-am dat drept exemplu, sunt spoilere care nu prea imi plac, pt ca sunt prea agresive.
Old 08-02-06, 17:43   #329
silviu_tun

Stage 4

daca omu vrea sa faca performanta sa stranga ceva cascaval si sa se duca la Brasov la Bogdan sa-i faca ala ceva frumos ; ca omul ala are o gramada de idei, bani sa ii dai ca iti face orice, si o dacia 1100 cum a zis Cristi
silviu_tun is offline   Reply With Quote
Old 08-02-06, 17:50   #330
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

pai chiar este o dacie 1100 f frumoasa in iasi ... daca gasesc poze o pun, ca le am pe calc.
- Copyright 2025 4Tuning -