Chestia e ca eu nu am incercat sa jignesc pe nimeni.....
Da, eu m-am simtit jignit doar de faptul ca masina mea a ajuns la 'Kitch' ....
Si culmea culmelor unii chiar m-au jignit....(Stiti voi chestia cu ... l-am vazut prin ura si ...)
Ok ... masina drept sa va spun a fost a lu taicamiu ....(sincer)(a stat cam un an si jumate pe margine pt ca avea motoru varza si era ruginita cam peste tot, si taicamiu si-a luat o dacie), dar acum e a mea , pt ca eu am inceput sa o restaorez si sa ii schimb 'putin' lookul.(nici nu va vine sa credeti cum arata inainte ... ce mai inharb in toata regula cuvantului)
Acum toti ma felicita de prin fata blocului , 'ca de uite ce a iesit din un amarat de oltcit'
Sper ca pana in vara sa adun fonduri sa apuc sa o termin(schimbat culoare (negru-albastrui cu perla albastra
),sa mia finisez putin bricolajele alea de la Faberplast (fata, spate si pragurile) si de ce nu un spoiler (eleron) ceva mai tipator prins de hayon (proiectat de mine - da am experienta in design(si proiectare) si da ma si laud doar n-am diploma de geaba))
Eu nu vreau sa ma aseman cu doar4u17 (stiti voi ala cu oltcitu tunat care pana la urma il vinde pe bucati)
Tot ce pot sa va mai spun acu e ca motorul e 'doar putin comprimat' ...
A da si era sa uit: DA SUNT UN MARE FAN AL SERIEI NFS(mai ales underground si most wanted)
Cat despre curse eu nu prea sunt adeptul lor(poate alea legale)
Eu imi fac masina cum imi place mie , ca sa ma simt eu bine.(Multi au incercat si inca mai incerca sa ma induplece sa mai 'bag banii in masina'(pana si parintii mei au zis ca sunt nebun
)
Asta a fost baiul meu , eu nu prea pun la inima ...
Dar cand stiu ca am muncit la masina ... chiar ma doare inima !
Si unii isi bat joc de munca mea (exemplu: Pe partea stanga a masinii inca se mai vad urmele unei zgarieturi foarte adanci facuta cu un cui sau o cheie de catre unul care 'i-a cam placut masina'
Voi nu v-ati supara ??
ps: INTREBAREA DE BARAJ ESTE : Cine mi-a cerut mie acordul ca pozele cu masina mea sa apara pe acest forum???
Eu atatam avut zis ... si consider subiectul despre masina kitch sau ne-kitch inchis.