"farashu" vine de la forma spoilerului fata...cred.
inca ceva, te plateau astia de la drumuri poduri iarna ca facei o parte din munca lor,sau vroiau ca sa arunci si cu nisip?
tata cred ca omu cu dacia e culegator shi spoilerul ala ascunde o adevarata mashinarie de cules prostia
oare ce o fii fost in capu lui cand shia montat ditai mai spoilerul
Hmm...Am mai vazut eu ceva,pacat ca nu am reusit sa-i fac poza...Era un Logan alb,de NT,cu putin styling extern destul de reusit,dar pe portbagaj,avea ceva interesant...Stema de VW si TDI !!! Eu nu ii inteleg pe cei care pun embleme de alta marca pe masina lor...Am sa pun si eu la masina mea stema de Logan...Ca asa e moda.......
am vazu tsi eu dacia aia alba..... vreaus a va spun ca e penalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. mai are 1 cm si da cu bara aia de pamant.... mi-am facut cruce... e sub orice critica.
ce mai, om inventiv da' in drectia gresita