Merci ... pacat si de silviu cu toyota aia avensis break ... ghinionul lui ca a cazut din prima cu fiatul barchetta care a castigat si la grupa lui si la grupa superiora ... si baiatul cu focusul albastru bc xx dvl a iesit pe locul 2 la grupa lui si era cat pe ce sa castige ... din cate am vazut a avut probleme cu plecarea.
Pai pe ala cu rx8-ul negru l-am linistit eu iar pe cel cu porsche-ul ala cu subaru (nu le mai trebuie curse de acum
) .... daca eu plecam de pe loc asa cum plecam .... iar ala cu subaru ma lasa pe mine asa cum il lasam eu pe ala cu porsche-ul .... iti dai seama ca si-a bagat p#l@ in el porsche si in ei 300 de cai. Oricum frumos ar fi fost sa stea si sa se dea .... cand se dadea cu mine ii convenea ca avea avantaj de 80 de cai ... oricum ... mai bine pt mine.
Nu avea 218 .... avea mult mai mult ... inclusiv nos .... cum s-a dus cand s-a dat cu motocicletele .... a consumat juma de butelie atunci
Pacat ca nu intelegea ca e vorba de legale si ca nu sunt bani in joc care sa spunem ca ar scuza ascunderea puterii adevarate a masinii.... numai nitro-ul ii dadea un boost de vreo 60 de cai.
Oricum eu chiar sunt multumit de mine