Mai oameni buni ... nu mai sariti atata ... gata ... v-ati spus parerea ... cred ca ajunge ....
Acum va faceti si clone ca sa postati aici (vezi cazul celor 2 (1) care au inceput sa posteze pe forum cu acest thread)
Voi ati citit tot ce a spus zozo? cine se astepta el sa castige la cluj? el se astepta sa castige la cluj un ursulet .... nu masina lui.
Cat despre matiz ... mie imi place mult cum arata ... dar din cate am vorbit cu ei ... nu ii deranjeaza look-ul sau altceva ... ci faptul ca era nefinisat ... ca nu era gata de expus ... si cu atat mai mult sa castige... (chestii pe care noi nu le putem vedea in poze dar pe care ei le-au vazut acolo)
Cu pasiunea ... mai baieti ... nu mai vorbiti prostii ... zozo isi modifica masina ( ma refer la masina anterioara ... cu modificari la linia de sunet ... modificari majore) cand majoritatea dintre noi (inclusiv eu) nici nu aveam carnet ... si cand tuningul (fie el si audio) nu era o moda.
Azi m-a trezit

si mi-a zis sa mergem la craiova ; aproape in fiecare weekend merge la o intalnire ... la un festival ... si nu ca sa se dea mare cu gti-ul lui ... ci ca sa vada masini, sa cunoasca alti pasionati ... etc ...
Cat despre modificarile pe care le-a suferit masina ... nu o fi ea cea mai modif masina din tara asta ... dar ca gti sigur este ... atat exterior cat si motor.
Hai sa nu mai fie scandal intre bacau si cluj de la o prostie ... ce naiba ...
Cearta asta continua acum mai mult din ambitie, hai sa o lasam la o parte....