Quote:
Originally Posted by cristi_407
Referitor la cursa de la Suceava..A fost frumos pana la un anumit punct cand am vazut in ce hal s-a putut fura la start..Cand a plecat bine GTI din Bc repede s-a spus s-a gresit startul si s-a repetat..Cand s-a repetat oponentul GTI-ului a plecat mult mai repede..Si cand cel din GTI a cerut o explicatie i s-a raspuns ``Asta e``..Aceasi stiutatie si la SFW..Oricum e foarte proasta ideea de a da un `individ` startul..Trebuia sa fie macar semafoare...Felicitari lui SFW, Andr3i, UOF, lui ZOZO (GTI)..Eu am fost mai timid si doar am privit..Oricum ma bucur ca nu am participat pt ca s-a cam furat..Baietii de la Iasi a facut o impresie super buna..Cea mai impresionanta masina un Renault 5 care a castigat vreo 3 grupe..A plecat de la grupa de 100 cp si a ajuns sa concureze cu cea de 170-200 cp..Oraganizarea a lasat un pic de dorit dar in rest a fost bine..Pacat ca nu prea au fost masini de peste 200 cp..Si l-am vazut si pe Mertan un pic, el a venit mai la sfarsit si am vazut ca se invartea pe acolo..Bravo MERT
|
Nu a fost vorba de start furat ... la zozo ... prima data a plecat f bine ... si ala nu ... asa ca baietii au zis sa se repete ... dar a 2 oara a cresit zozo ... si ... au refuzat sa fie domni pana la capat ... daca au putut sa repete pt cel cu RS-ul era obligatoriu sa repete si pt zozo .... oricum felicitari ... a concurat cu o masina noua pt el ... cu care nu era obisnuit ... si nici nu era obisnuit cu o masina sport ... avand in vedere ce avea inainte ... felicitari ... si ... daca se tine de treaba poate sa ajunga bine de tot cu gti-ul lui ...
La mine ... cand m-am dat cu subaru ... prima data a avut cel ce a dat startul chef de glume ... a numarat ... 3 ... 2 ... 1... si cand sa dea mainile in jos ... a mai dat 1 data 1 ... se juca cu ambreiajul meu ... ca deh ... nu-s banii lui ...
A 2 oara ... nu am plecat eu bine ... baiatul cu subaru a plecat mult mai bine si a casitgat ... oricum ... nu l-as fi facut ... singura sansa ar fi fost sa plece ele dezastros (poate) dar ... cred ca m-am tinut destul de bine de wrx ...
Pacat ca nu s-au mai tinut liberele ... ca vroiam sa ma dau cu gti-urile ... si cu supra lui stefan... la gti-ul lui zozo am o mare curiozitate ... sa vad daca reusesc sa-l bat ... normal ... dpdv al timpului 0-100 ... ma face ... el are in 6.9 eu in 7.1 ... dar poate m-ar fi ajutat tractiunea si viteza de reactie.
Si cand am iesit am vazut in parcarea de afara un Rx8 .... hmmmm .... ce mi-ar fi placut sa-l am la start din nou ...
Oricum, mi-a placut, si sper ca data viitoare sa ma prezint mai ibne .. si mai frumos (masina adik)