pai sa fac rost de scanner mai intai, dar pana atunci cred k am sa vin yo acasa si incingem putin rotile si atunci o sa ziceti ca am motor de 2.8 la felul cum fuge
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [PEUGEOT] [AUDI]
Re: My ride
Mai omule..Nu am zis ca nu e asa, dar pe bune ca nu exista un asemenea motor la VW..cauta si tu pe tot internetul asta si ai sa vezi..da-mi o explicatie de ce nu se gaseste nici o informatie despre motorul tau..Motorul de pe Bora care o ai tu are 116 cp..Mai e ala de 2.3 v5 care are 150..si motorul nou FSI care are tot 150 dar ala nu este pe Bora..Si te las pe tine sa faci liniute..Eu fac liniute doare pe hartie..
hoopaaaa......nu te tine????? hmmmm.....si 1.6 daca as avea tot m-ar tine o liniutza cu tine ) mai gandeste-te poate poate....... p.s. this is a challenge
okay man !!! cum spui tu, oricum sa nu crezi k am ceva personal cu tine, doar k ar fi fost frumos sa vad un 407 in urma mea cat despre motor lasa k am sa atasez poze cu el scanat in curand sau poate ne intalnim si ai sa vezi
okay man !!! cum spui tu, oricum sa nu crezi k am ceva personal cu tine, doar k ar fi fost frumos sa vad un 407 in urma mea cat despre motor lasa k am sa atasez poze cu el scanat in curand sau poate ne intalnim si ai sa vezi
Hai ca ma tine pe mine .... ce zici? facem? sau ..... ii dau masina mea lui cristi daca tot ti-e asa drag.....
fac tot posibilul sa ajung, oricum daca e am sa vin si cu Bora si cu BMW-ul si A8-ul si inca cateva. Venim cativa prieteni de pe aici din Bucuresti, oricum ramane sa mai vorbim