Re: O iesire la munte si un gratar in vacantza de pasti?
Pentru cine nu-l stie, lui Vali ii cam plac femeile, dar in perioada aia fusese cu o tipa de ceva timp, si noi toti care-l stiam ne gandeam ca acusi acusi vine inelul. Fata respectiva probabil ca gandea si ea acelasi lucru, doar ca intr-o zi asta s-a sucit si i s-a pus pata pe alta. Avand in vedere ca parerea colectiva asupra tipei era ca e o timida si o matzaita, ce a urmat cand a aflat fosta a fost o mare surpriza si un circ in toata regula. Cum-necum si-a dat seama unde era Vali, si ca era si cu noua prietena, si a venit la apartamentul lui Andy, care de-abia il inchiriase, si muncise putin sa-l faca acceptabil.
Timp de vreo ora si ceva, tipa respectiva a dat cu pumnii si picioarele in usa de la intrare, tipand sa i se dea drumul, gadilandu-l pe Vali cu cele mai dragalase epitete si trasandu-i genealogia noii prietene pana in Proterozoic, in timp ce Don Juan-ul nostru, Diana, Andy si inca vreo 2 se rugau sa se sature si sa plece odata. Nu au lipsit nici amenintarile cu "baietii", alternate cu rugaminti fierbinti punctuate de bubuituri ale usii. Intr-un final, probabil extenuata de efortul depus, a plecat, nu inainte de a ii mai aduce odata aminte lui Vali de inrudirea lui cu grohaitoarele. Din cate stiu eu aia a fost cam ultima data cand s-au "vazut", iar Vali a stat cu Diana inca vreun an sau doi parca, si am cam pierdut legatura o vreme, asa ca poate el sa ne spuna ce alte aventuri a mai avut.
|