Quote:
|
Originally Posted by WoW
eu vorbeam de camere si daca nu ai citit mai pe la inceput noua tehnologie permite camerelor de filmat sa se comporte si ca niste radare deoarece se pun 2 repere si intre ele se calculeaza viteza frame by frame. Nu era vorba doar de radare ci de camere in general care vor sanctiona fiecare abatere nu doar de viteza!!!
|
Aha deci tu spui ca camerele de pe DN1 de exemplu toate se comporta ca niste radare ptr simplu fapt ca au un softulez in ele care le permite sa calculeze viteza masini.Interesant...
Atunci eu de ce mai stiam lista aia cu cele 7 locatii ale radarelor(daca vreti o pot pune aici)..?
Ideea ar fi sa bage o limitare de 70km/h in loc de 50km/h cum au facut pe DN1 iar de sanctionat ilegalitati,gen depasit linia continua,trecut pe rosh si alea mizerii mi-ar conveni ca si asa se circula ca-n condru la noi.
Dar tare mie teama ca tot voi vedea tarani cu vaci si carute pe E85 care isi lasa balega nestingheriti iar pe mine ma opreste nenea cap de creta si imi da amenda ca am 61km/h la 100 m mai ncolo....