26-02-07, 12:14
|
|
Stage 2
|
Re: accidente in bacau
Si e facut si de neam prost sensul ala, e mult prea inalt. de obicei ele se fac la nivlul soselei, sau in cel mai rau caz cu o bordura ceva mai inalta. Acolo nici nu prea ai vizibilitate. Dar, numai la noi puteau sa faca asa ceva.
|
27-02-07, 10:26
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by CAT
poate nu e locul aici , da am si eu o curiozitate...
ati vazut ca tocmai au plantat copacei pe marginea E85?
de fiecare data cand merg spre Iasi ma intreb in cati dintre ei se vor opri soferi care altfel ar fi putut avea o sansa sa scape? nu mai aduc aminte de capetele de pod din Bogdan Voda si celelalte sate inspre Roman, dintre care un sfert sunt deja sfaramate in urma accidentelor...
poate ca daca nu ar fi santul ala prostesc pe marginea soselei, capete de pod pe care le agati daca clipesti in timp ce mergi pe prima banda si copaci plantati la 1 metru de drum, multe dintre victimele accidentelor ar fi inca in viata...
poate ar trebui facut ceva in sensul asta, dar eu nu am timp deloc. daca cineva are vreo idee, promit sa fac tot ce pot pt a ajuta sa scapam de prostiile astea care mai devreme sau mai tarziu devin locuri unde masini sau mai rau, oameni, isi termina viata.
poate sunt putin incoerent, dar tocmai am aflat de un amic ce si-a rasturnat masina intr-unul din santurile astea monstru de pe marginea E85. din cate stiu eu, acolo ar fi trebui montate niste capace de beton.
nu mai zic de cate masini stiu ca si-au lasat puntile infipte in capete de pod
copilul ala inconstient de la Constanta ar fi avut o sansa mare dar copacul plantat pe marginea drumului i-a luat-o. in loc sa fi tras o sperietura zdravana si poate sa le vina mintea la cap, copii aia au murit, poate si din cauza unor destepti de la primarie.
stiti cu totii cred sensul ala giratoriu de pe E85, intersectia spre Suceava si Iasi... e criminal, in fiecare saptamana se urca masini pe el. nu e presemnalizat, decat in ultimul moment si daca nu il stii, noaptea nu prea ai sanse sa il eviti.
|
ma gandeam k numai eu spun asta, intr-adevar, copacii aia sunt o bomba cu ceas, peste 5 ani, 10 ani, deja vor fi una din cauzele principale ale accidentelor cu victima de pe e 85
cat despre santurile de aparare ( scuzati, de scurgere) ele initial erau prevazute cu niste acoperitori de beton, dar din motive de spaga ele au figurat ca realizate, iar banii...
nu imi pot da seama daca au gandit cand au facut capetele alea de pod ucigase, sau poduri de 2 benzi , in curba, pe drum drept de 4 benzi, cum e intre roman si tg frumos, practic tot e85 e o bomba cu ceas, sau, altfel spus, exemplul perfect de cum poti realiza ceva foarte prost cu un proiect foarte bun
|
|
|
27-02-07, 12:44
|
|
Stage 2
|
ar trebui sa ne intalnim intr-o zi si sa organizam ceva in sensul asta.
o cerere, un mars scurt pe centru cu niste bannere... E85 - BOMBA CU CEAS
sigur vom atrage atentia si nu vor mai fi doar stiri despre liniute si accidente la tv.
daca mai sunt si alte idei, poate cineva deschide un topic nou unde sa vb despre prostiile astea de pe strada si ce putem face.
de ce sunt copaci la 1 m de marginea drumurilor, cine plateste pt masinile avariate din cauza mizeriei de pe sosele, unde sunt indicatoarele de presemnalizare, de ce nu sunt acoperite canalele de langa drum, de ce nu se folosesc vopsele reflectorizante pt marcaje ?... si intrebari ar fi multe, la care anumite persoane trebuie sa stie raspunsurile
exista norme dupa care se fac aceste lucrari. trebuie sa cerem respectarea lor.
|
|
|
04-03-07, 04:38
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
nu are nimeni timp si vointa sa se implice in asta, mai ales ca la noi ink e lupta cu morile de vant... societatea civila? o gluma din pacate, inexistenta si fara putere...
|
|
|
04-03-07, 19:20
|
|
Stage 2
|
din pacate cam asa e, deci ramane cum am stabilit  )
pana una alta, drive safely!
|
|
|
04-03-07, 21:00
|
|
Oltcit Driver
 Stage 4
Member of: [Crazy Drivers] [Oltcit]
|
25.02.2007.
La ieşirea din Iaşi, o tamponare uşoară din cauza zăpezii de pe şosea. Pe tot drumul până la Bacău n-am văzut nici un utilaj care să cureţe şoseaua.  Deh, era duminică
https://img136.imageshack.us/my.php?i...scf0140yq7.jpg

BC - 74 - YNA
Dacă mă vedeţi blondă, să nu credeţi că-s şi naturală
|
|
|
05-03-07, 13:54
|
|
Stage 3
|
Matizul ala se rasturnase in prima etapa,iar zapada era spulberata de pe camp pe sosea.Alterna cu portiuni uscate,veneai sigur pe tine cu 120 si in curba te trezeai dupa colt ca esti pe zapada.
|
|
|
05-03-07, 14:50
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
naspa.... bine ca a venit vara  )
|
|
|
06-03-07, 16:51
|
|
General Supervisor
 Stage 5
|
hmmm... neplacut.. sa-ti lovesti masina la ultima ninsoare din an....
|
|
|
06-03-07, 17:01
|
|
Stage 3
|
am vazut eu un asa drum qm mergeam la iasi si am vazut si un matiz si un opel zafira inafara carosabilului  bine k e vara deaqm
|
|
|
06-03-07, 17:31
|
|
 Stage 5
|
Nu faceti o petrecere ceva ?? ,... dak tot a venit vara 
|
|
|
06-03-07, 19:01
|
|
 Stage 4
|
ba da facem; tu cumperi tota berea si noi o bem
|
|
|
06-03-07, 20:55
|
|
 Stage 5
|
Oooo da  ) ... ok ... eu cumpar berea iar voi restu  ) ...
|
|
|
08-03-07, 13:05
|
|
 Stage 4
Member of: [Crazy Drivers]
|
Quote:
Originally Posted by to_the_limit
Matizul ala se rasturnase in prima etapa,iar zapada era spulberata de pe camp pe sosea.Alterna cu portiuni uscate,veneai sigur pe tine cu 120 si in curba te trezeai dupa colt ca esti pe zapada.
|
Subscriu , tot acolo 10m mai inapoi m-am intors eu cu masina, m-a depasit un bou de neamt si cand a vazut zapada s-a speriat si a calcat frana in fata mea, eu am incercat cu frana de motor si cand am ciupit un pic frana mi-a fugit spatele, noroc ca nu aveam viteza si nu m-am intors mult.
|
08-03-07, 13:10
|
|
 Stage 5
|
Aia de neamt...sunt bestiali
|
|
|
|